Na wyjeździe #2

23 lipca 2013 20:58
Asik

Ja kupuje karte np w kiosku. Ale tam najczęsciej tylko po 15,20 i 30 euro. A ja potrzebuje za 25...ale sobie radze raz kupie za 30 a na nastepny m-c za 20. Co dalej robie. Otóz ładuje przez internet. Na pasku O2 jest taka opcja"Guthaben verwalten" Klikam na to i otwiera sie okienko . Wybieram opcje "Guthaben aufladen". Wtedy we wskazane miejsce wpisujesz kod jaki masz na karcie doładowującej. Klikasz "OK" i zrobione. jest jeszcze inna opcja. Wchodzisz na  strone internetową O2 Surfmanager i tam powinno byc twoje konto. Koniec.

Wielkie dzięki jesteś nie oceniona ,no i co ja bym zrobiła bez tego forum .Pozdrawiam miłego wieczorku dla Ciebie i dla wszystkich.
23 lipca 2013 21:03
scarlet

Asik, jesteś wielka, też chciałam Cię o to zapytać o ten pasek. 

Instrukcja prima,
jak mućce na rowie,
wszystko już wiem.  

:):):):):)

Pewno ze jestem :) 176,5 wzrostu. I powiem ci jeszzce ze z tej pierwszej opcji to mozesz korzystac nawet jak nie masz internetu. Z drugiej wiadomo. Nie wejdziesz na strone O2
23 lipca 2013 21:03
steni

Wielkie dzięki jesteś nie oceniona ,no i co ja bym zrobiła bez tego forum .Pozdrawiam miłego wieczorku dla Ciebie i dla wszystkich.

Nie ma za co, wzajemnie :)
23 lipca 2013 21:07
Asik

Ja kupuje karte np w kiosku. Ale tam najczęsciej tylko po 15,20 i 30 euro. A ja potrzebuje za 25...ale sobie radze raz kupie za 30 a na nastepny m-c za 20. Co dalej robie. Otóz ładuje przez internet. Na pasku O2 jest taka opcja"Guthaben verwalten" Klikam na to i otwiera sie okienko . Wybieram opcje "Guthaben aufladen". Wtedy we wskazane miejsce wpisujesz kod jaki masz na karcie doładowującej. Klikasz "OK" i zrobione. jest jeszcze inna opcja. Wchodzisz na  strone internetową O2 Surfmanager i tam powinno byc twoje konto. Koniec.

A powiedz mi jeszcze jak już tyle powiedziałaś dlaczego kupujesz za 25E ,czy to wtedy jest lepszy internet ,bo ja miałam za 15 i był nie za bardzo właśnie chciałam kupić drugi z Aldi ,ale jak tu dziewczyny pisały jak sprawdzić zasięg tak sprawdziłam i z Aldi będę miała taki sam zasięg  więc bez sensu wydawać pieniążki i chcę doładować więc podpowiedz za ile najlepiej żeby można było na skype pogadać. Z góry dzięki
23 lipca 2013 21:31
steni

A powiedz mi jeszcze jak już tyle powiedziałaś dlaczego kupujesz za 25E ,czy to wtedy jest lepszy internet ,bo ja miałam za 15 i był nie za bardzo właśnie chciałam kupić drugi z Aldi ,ale jak tu dziewczyny pisały jak sprawdzić zasięg tak sprawdziłam i z Aldi będę miała taki sam zasięg  więc bez sensu wydawać pieniążki i chcę doładować więc podpowiedz za ile najlepiej żeby można było na skype pogadać. Z góry dzięki

Mam to samo. Ale ostatnio nie uzywam kamerki i mówie znajomym zeby tez wyłaczyli. Wtedy skyp dziala super. Niemniej nie jestem zadowolona tu gdzie jestem przynajmniej. Poza tym za 25 euro to jest 5 mega a to duzo i spokojnie mozna surfowac cały miesiac.
23 lipca 2013 22:01
Asik

Mam to samo. Ale ostatnio nie uzywam kamerki i mówie znajomym zeby tez wyłaczyli. Wtedy skyp dziala super. Niemniej nie jestem zadowolona tu gdzie jestem przynajmniej. Poza tym za 25 euro to jest 5 mega a to duzo i spokojnie mozna surfowac cały miesiac.

Wielkie dzięki jak też tak rozmawiam bez kamerki ważne zeby można było pogadać to ja tak zrobie
23 lipca 2013 22:24
Dziewczyny ja już się pożegnam,dobranoc do jutra.
23 lipca 2013 22:33 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2

Dobranoc mamusia... 
23 lipca 2013 23:00
mamusia2

Dobranoc Mamuska dobranoc opikunkowo:))))))))))))))))
24 lipca 2013 05:58
Dzień dobry,wstaje nowy dzień a my wraz z nim,ciekawe co przyniesie,oby tylko miłe chwile,tego wam życzę.
24 lipca 2013 06:48
Dzien dobry opiekunkowo ,moze trszecke bedzie lepiej dzis bedzie, tego zycze wszystkim i sobie pogody do zycia i oddychania,miłego spokojnego dnia wszystkim zycze:)))))))))))))))
24 lipca 2013 07:18
Witam wszystkich. U nas całe popołudnie wczoraj popadało, zrobiło sie trochę przyjemniej.
Zyczę przyjemnego dnia.
24 lipca 2013 07:25
Witam, u mnie też była wczoraj burza, i fajnie sie ochłodziło. Życze miłego dzionka.
24 lipca 2013 08:40
Milego dnia ...... popoludniu spadam na miasto.... nie wiem co sie stalo z babka....poprostu jest inna niz na poczatku....
24 lipca 2013 11:47 / 1 osobie podoba się ten post
Od rana babuszka zestresowana na maxa bo nie było prądu!!!!No katastrofa totalna,ajaj!!!!Do sasiadki mnie wyslaąl i jak się dowiedziała ,ż ei u nich nie ma to się dopiero uspokoiła:)Wszystko na prąd i się biedna wystraszyła,żę obiadu nie będzie:):):)Na dodatek wykoncypowała sobie ,że to po wczorajszej burzy - była ,owszem 20km od nas -u nas padał kapuśniaczek ok 10min:):):)Z basenu nici bo się jakby na deszcze zbiera i duszno niemożliwie.Kot z kolei mnie zaszokował rano-łowne to to strasznie,ciągle a to myszę a to ptaszka albo kreta złapie a dziś patrzę a ta cholera pędzi przez ogród z dzięciołem w pysku!!!!!!Ale chyba go tylko lekko poddusił bo biedne ptaszysko zdołało się wyrwać i umknęło.Taki duży ptak a jednak kot go złapał-no szok!Dziecioł zielony to był/czapeczkę ma czerwoną ale upierzenie w różnych odcieniach zieleni przetykane szarościa,ładny/ - rzadko spotykany bo on ma gniazdo w trawach nie na drzewach i trudno go zauważyć ze względu na b.dużą płochliwość.