jak weszłem na konto aldi to pokazuje mi że mam 0.01e, to chyba netu nie będzie? za ile trzeba doładować? i czy można przez telefon,internet?
jak weszłem na konto aldi to pokazuje mi że mam 0.01e, to chyba netu nie będzie? za ile trzeba doładować? i czy można przez telefon,internet?
no nie wykorzystałem, ale teraz coś poklikałem i jest ; Flatrate, może będzie net
ale i tak nie łączy
weszłem na strone aldi i tam jest wejście moje konto. tam się okazało że ;Mein Tarif
Gestalten Sie Ihren persönlichen ALDI TALK Tarif.
Hier können Sie ALDI TALK mit Ihren Wünschen wachsen lassen und Ihren persönlichen ALDI TALK Tarif gestalten: einfach Optionen aktivieren, abbestellen oder Neues High-Speed–Volumen für Ihre Internet-Flatrate bzw. Ihr ALDI TALK Paket buchen.
Tarif
MEDIONmobile
Option Paketpreis Füllstand Laufzeitende
Internet-Flatrate L :
High-Speed bis 1500 MB Datenvolumen für nur 9,99 EUR pro Monat. Optimal für die Nutzung mit einem Tablet PC.
9,99 €
Flatrate
12.10.2014
MEIN GUTHABEN: *
0,01 € Aktualisieren
INKLUSIVEINHEITEN: *
skopiowałem ;)
weszłem na strone aldi i tam jest wejście moje konto. tam się okazało że ;Mein Tarif
Gestalten Sie Ihren persönlichen ALDI TALK Tarif.
Hier können Sie ALDI TALK mit Ihren Wünschen wachsen lassen und Ihren persönlichen ALDI TALK Tarif gestalten: einfach Optionen aktivieren, abbestellen oder Neues High-Speed–Volumen für Ihre Internet-Flatrate bzw. Ihr ALDI TALK Paket buchen.
Tarif
MEDIONmobile
Option Paketpreis Füllstand Laufzeitende
Internet-Flatrate L :
High-Speed bis 1500 MB Datenvolumen für nur 9,99 EUR pro Monat. Optimal für die Nutzung mit einem Tablet PC.
9,99 €
Flatrate
12.10.2014
MEIN GUTHABEN: *
0,01 € Aktualisieren
INKLUSIVEINHEITEN: *
Czyli założyłeś konto "Mein ALDI TALK" - OK :) przez to konto też możesz wszystko kontrolować.
Najprawdopodobniej nie możesz się połączyć z netem, bo:
1) nadal nie masz zainstalowanego Verbindungsassistenta,
lub
2) równoczesnie korzystasz z innego połączenia inetrnetowego (np. WiFi). W tym wypadku trzeba rozłączyć internet, otworzyć Verbindungsassistenta i się przez niego połączyć (wcisnąć guziczek "verbinden").
w pakiecie startowym jest 10e ale chyba na rozmowy,bo jest inna taryfa, jak doładuję za 15 euro to będe miał na neta 25 czy 15 e?
Verbindungsassistenta mam to ale próbowałem się łączyć przez inne oprogramowanie sticka i cały czas mnie rozłącza. A przez ten Verbindungsassistenta, to wogóle nie reaguje, nawet nie można tam nic ustawiać, wszystko w ustawieniach jest prawie puste