Pocieszajki

12 września 2013 17:02
Asik

I znowu tu nikt nie zagląda i sie nie cieszy? No to ja sie ciesze bo 17go odwiedzi mnie moja córka :)) Wracając z Anglii przez Niemcy do Polski :)) Bedzie tylko 3 dni ale nie widziałam jej od czerwca i ciesze sie ze HEJ!!!

Asik to cudowna nowina taka co uskrzydla w te szare dni ;))
12 września 2013 17:12
magmab

Asik to cudowna nowina taka co uskrzydla w te szare dni ;))

Joooo :)) i deszczowe dni...własnie Anja wygania mnie na spacer a ja czekam na dziure w niebie zeby przestało choc na pół godziny. Poszlabym w ten deszcz z ochotą ale kalosi nie wzięłam :))

12 września 2013 21:58 / 1 osobie podoba się ten post
Asik fajnie, ze córcie zobaczysz! Naciesz się nią!!

A ja się cieszę, bo został mi ostatni piątek w DE... w następny będę nogami przebierać i czekać na autobus!!! :DDD

12 września 2013 23:03 / 2 osobom podoba się ten post
Tali

Asik fajnie, ze córcie zobaczysz! Naciesz się nią!!

A ja się cieszę, bo został mi ostatni piątek w DE... w następny będę nogami przebierać i czekać na autobus!!! :DDD

Tali.... TańcowałaTali z rakiem, hopsa-sa, hopsa-sa,
A Hogata z pasternakiem, hopsa, hopsa-sa.
Andrea się przyglądała, hopsa-sa, hopsa-sa,
Jak ta Tali tańcowała, hopsa, hopsa-sa.
TańcowałaTali z banią, a Hogata z miotłą za nią.
Dziwujcie się, ludkowie, jak ta miotła tańcuje.
Tańcowała Tali z ojcem, hopsa-sa, hopsa-sa,
Tali bokiem, ojciec końcem, hopsa, hopsa-sa.
Tali bardzo się kręciła, hopsa-sa, hopsa-sa,
Ojca w tańcu przewróciła, hopsa, hopsa-sa
.Ojciec wrzasnął i się trzasnął,
i za chwilę w tańcu zasnął.
Tali głośno śmieje się,
ojciec krzyczy, będzie źle.
12 września 2013 23:10 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Tali.... TańcowałaTali z rakiem, hopsa-sa, hopsa-sa,
A Hogata z pasternakiem, hopsa, hopsa-sa.
Andrea się przyglądała, hopsa-sa, hopsa-sa,
Jak ta Tali tańcowała, hopsa, hopsa-sa.
TańcowałaTali z banią, a Hogata z miotłą za nią.
Dziwujcie się, ludkowie, jak ta miotła tańcuje.
Tańcowała Tali z ojcem, hopsa-sa, hopsa-sa,
Tali bokiem, ojciec końcem, hopsa, hopsa-sa.
Tali bardzo się kręciła, hopsa-sa, hopsa-sa,
Ojca w tańcu przewróciła, hopsa, hopsa-sa
.Ojciec wrzasnął i się trzasnął,
i za chwilę w tańcu zasnął.
Tali głośno śmieje się,
ojciec krzyczy, będzie źle.

Oznajmiam ze ten wierszyk to nie mój...ino nieco zmodyfikowany :)) Żeby mnie tu nikt o plagiat nie posądzał :))
13 września 2013 20:44 / 2 osobom podoba się ten post
A ja dziś pracowałam za pieniądze, pocieszyłam się wypłatą i zeżarłam paczkę żelków :)
13 września 2013 20:50 / 1 osobie podoba się ten post
Moj koteczek lubi czasem "pobalansować" na krawędzi tak jak ja ;))) a tak wogole to on zabezpieczony ma spadochron tylko na zdjeciu nie widać ;))
13 września 2013 20:52 / 1 osobie podoba się ten post
judora

A ja dziś pracowałam za pieniądze, pocieszyłam się wypłatą i zeżarłam paczkę żelków :)

I bdb -tylko nie rycz przez babona!!!Proszę Cię!!Qrwą rzuć ,nogą tupnij,ale nie rycz!!Ona ma wtedy dziką satysfakcję ,że Polka przez nią płacze!!!
13 września 2013 20:59
kasia63

I bdb -tylko nie rycz przez babona!!!Proszę Cię!!Qrwą rzuć ,nogą tupnij,ale nie rycz!!Ona ma wtedy dziką satysfakcję ,że Polka przez nią płacze!!!

Ja nawet nie wiem czy Ona ma z czegokolwiek satysfakcję. Ten Babol tylko narzeka, histeryzuje i przesadza. Usłyszałam od Niej tylko dwie pozytywne rzeczy i to dotyczące mnie - dobrze jeżdżę autem i nieźle mówię po niemiecku. Tym też się pocieszam
13 września 2013 21:04
To tym bardziej nie rycz!!!!!!!Przecież Ty nie zestrachana swieżynka!!Nie daj sie paskudzie!!!!:):):)
13 września 2013 21:06 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Też tak uważam Kasiu 63, jestem zimnym cynikiem, ale jak przez 9 tygodni żona mojego podopiecznego prawie tyranizowala mnie, to mi nerwy puściły i ryczlam przez babsko, a nie miala ona demencji, tylko zła do szpiku kości, najlepsze było iż zażyczyła sobie mnie ponownie:)))
13 września 2013 21:12
dorotee

Też tak uważam Kasiu 63, jestem zimnym cynikiem, ale jak przez 9 tygodni żona mojego podopiecznego prawie tyranizowala mnie, to mi nerwy puściły i ryczlam przez babsko, a nie miala ona demencji, tylko zła do szpiku kości, najlepsze było iż zażyczyła sobie mnie ponownie:)))

Bo te zdrowe na umyśle są 100x gorsze!Chorej sie wybaczy, bo chora.Mnie się też raz  zdarzyło drzwiami trzasnąć!!!Ale ryczeć nigdy!!ICynikiem nie jestem, a nerwy to mam z kamienia chyba!!  I zauważ-jakoś przez facetów podopiecznych czy facetów z rodziny pacjenta, dziewczynom  rzadko  nerwy puszczają do takiego stopnia ,żeby płakać!!!
13 września 2013 21:16 / 2 osobom podoba się ten post
judora

Ja nawet nie wiem czy Ona ma z czegokolwiek satysfakcję. Ten Babol tylko narzeka, histeryzuje i przesadza. Usłyszałam od Niej tylko dwie pozytywne rzeczy i to dotyczące mnie - dobrze jeżdżę autem i nieźle mówię po niemiecku. Tym też się pocieszam

"dobrze jeżdżę autem i nieźle mówię po niemiecku"  -  i tylko to potrzebujesz pamiętać z tego miejsca. Masz atuty i nawet taki wredny babol musiał to zauważyć.
13 września 2013 21:17
kasia63

To tym bardziej nie rycz!!!!!!!Przecież Ty nie zestrachana swieżynka!!Nie daj sie paskudzie!!!!:):):)

Niby nie świeżynka ale zastraszona. A ten Babon zdrowy psychicznie nie jest. Ja obserwuję tu lekomanię, przewrażliwienie na swoim punkcie, hipohondrię, pracoholizm i chorobliwą chęć dowodzenia.
13 września 2013 21:18 / 4 osobom podoba się ten post
Bo panowie mają tylko dwa przyciski" włącz i wylącz:))), no i zdecydowanie sympatyczniejsi!!