Tytul powinien byc "fakty i mity" tyle w tym temacie ; ) tekam cierpliwie caly dzien az ktos napisze,ze mu podopieczny wybudowal domek w gorach.
Tytul powinien byc "fakty i mity" tyle w tym temacie ; ) tekam cierpliwie caly dzien az ktos napisze,ze mu podopieczny wybudowal domek w gorach.
Wtedy postawi wielki HEIM na granicy ,żebyśmy za daleko do domów nie miały i wszystkie nas zatrudni:):):):)na umowe o pracę:):):)
Andrea napisz proszę tę opinię:):):)zaglądam i nic:(:(:(
Oj, dziewczyny, przecież wiecie , że róznie to bywa, najczęściej dostajemy niewiele, albo nic, ale zdarzają się chlubne wyjątki, ja wciąż czekam i doczekam ,bo jestem optymistka z natury :)
Sowa możesz nie wierzyć ale ja słyszałam o czymś takim,to opiekunka z mojego miasta,opiekowała się Niemcem starym wojskowym,bez rodziny,sprzedał wszystko w niemczech,ona za tą kasę,wybudowała dom u nas i wzieła go do siebie i tu się nim opiekuje,więc wszystko może być możliwe.
O cholera:)przepraszam Moderatorku za slowo:)to jesli takie prezenty bywaja:)to musze pomyslec nad tym:)jakby na to nie patrzec opiekuje sie wdowcem hahahaha:):):)
Mała tylko sprawdż czy naprawdę rodziny nie ma dalszej,ten nie miał a historia jest prawdziwa,nawet takie rzeczy się zdarzają.
Zartowalam tylko,guzik:)o wszystkich sprawach decyduje syn:)ale pofantazjowac mozna:)mam zamiar pojezdzic do de plus minus do piecdziesiatki,czyli jeszcze 9lat to moze cos sie trafi,jak slepej kurze ziarno hihi:)jak juz jakas wille dostane w prezencie to zapraszam cale opiekunkowo na parapetowe:):):)
Hi,hi mała to jesteśmy w tym samym wieku,pozdrawiam i życzę bogatego,bezdzietnego podopiecznego.