Komputerowe SOS

11 lutego 2015 16:18 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Nie życzę Ci absolutnie żadnej komputerowej awarii:) Na wyjeżdzie to można zawału od tego dostać:) Tak bez kompa? 

Ja to sie zastanawiam jak wytrzymuja te kobitki co jezdza bez kompa?
11 lutego 2015 16:21 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Masz rację. Moje pierwsze pytanie jak szukałam zlecenia (nawet przed kwotą zarobku) to było: czy jest net?
W końcu to nie średniowiecze i wydaje mi się, że obecnie to standard.
11 lutego 2015 16:27 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

Wtedy to się zaczyna wyskakiwanie przed orkiestrę;))))-nikogo nie chcę urazić, broń Boże:)
A jak ma się laptop, to sobie człowiek usiądzie, popatrzy, poczyta i głupoty mu nie w głowie:)
11 lutego 2015 18:27
MeryKy

Ja Ci odpowiem,bo przez dwa lata nie bralam nic ))) a jak wytrzymywalam ??, nie byli mi tak ciezko ,tony krzyzowek i tony ksiazek w tym czasie czytalam.Kompa nadrabialam w domu,byli to dobre dla mnie,bo nie czulam sie uzalezniona a czas dobrze byl spozytkowany ). Od momentu,jak mam tu neta zauwazylam,ze ksiazki poszly na bok (((( Do opieki jezdza panie kawal czasu ,gdzie jeszcze w latach tamtych internet nie byl tak rozpowszechniony i one musialy tez jakos sobie czas wypelnic i nie koniecznue latac na kolanach ze scierka ))))
11 lutego 2015 19:05 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Ja Ci odpowiem,bo przez dwa lata nie bralam nic ))) a jak wytrzymywalam ??, nie byli mi tak ciezko ,tony krzyzowek i tony ksiazek w tym czasie czytalam.Kompa nadrabialam w domu,byli to dobre dla mnie,bo nie czulam sie uzalezniona a czas dobrze byl spozytkowany ). Od momentu,jak mam tu neta zauwazylam,ze ksiazki poszly na bok (((( Do opieki jezdza panie kawal czasu ,gdzie jeszcze w latach tamtych internet nie byl tak rozpowszechniony i one musialy tez jakos sobie czas wypelnic i nie koniecznue latac na kolanach ze scierka ))))

Ja też jak zaczęłam jeździć nie miałam kompa i grube książki ze sobą zabierałam. Na szczęście ma dobrego sasiada co mnie raczy książkami z Wideografa i nie muszę ich wozić z powrotem. Ale i tak jakieś doły łapałam, a teraz spokój! Jednak komputer potrafi doskonale czas wypełnić. A Skype to już rewelacja :)))
15 lutego 2015 18:41
No i się doigralam, po co mi to było?,Napisałam w innym temacie i laptop padł. Nie mogę go wlaczyc.próbuje Ale... Nicoo. Żadne strzałki nie pracują.Jutro pozycze klawiaturę, może coś wymyśle.Ki diabeł mnie podkusił?
16 lutego 2015 11:42
I nico się nie dzieje , mam klawiaturę, nie reaguje na reanimacje i, padł na obczyźnie.;( .Z obczyzny przybył i na obczyźnie zakończył " swój żywot".Nie to straszne, tragiczne jest to, że niemam hasła. Rodzina podopiecznej wróci za parę dni.Kupie po obiedzie nowy. Cierpliwie poczekam może odpowie na sms, wątpię węża w kieszeni młody ma.
16 lutego 2015 12:26
zosia_samosia

I nico się nie dzieje , mam klawiaturę, nie reaguje na reanimacje i, padł na obczyźnie.;( .Z obczyzny przybył i na obczyźnie zakończył " swój żywot".Nie to straszne, tragiczne jest to, że niemam hasła. Rodzina podopiecznej wróci za parę dni.Kupie po obiedzie nowy. Cierpliwie poczekam może odpowie na sms, wątpię węża w kieszeni młody ma.

A co się dzieje, nie możesz wcale włączyć laptopa?
16 lutego 2015 15:55
Włącza się napięcie, ale nie ładuje systemu.Nie pracują żadne klawisze.Podpielam klawiaturę ale i tak nie mogę nic zrobić.Kupiłam nowy 299euro w promocji, parametry też mi wystarcza.Czekam aż wrócą z Frankfurtu z messy, zapomniałam hasła wziąć.
17 lutego 2015 12:59 / 1 osobie podoba się ten post
...Udalo sie ...dostalam haslo i ...do przodu narody.:) .Pierwszy raz " odpalam " laptop-nowy.Strachu mialam ...a moze jeszcze wiecej.Problem mialam z @ ,ludzie co ja wyczynialam ...nie napisze.Wyszukalam w Google i ...nie dzialalo.Na koncu wylaczylam i mowie ...mamCie w glebokim powazaniu n....i laptopie .Nie dawalo mi to spokoju i ...nochmal a tu .... malpa dziala- tez.alt gr i Q razem.Ile to czlowiek musi sie jeszcze " naumiec".
18 lutego 2015 17:29
HP Support Assistant ??Tam musze sie zalogowac? cos zaznaczyc? Pomocy! .To okno mi wyskakuje ,cos nie dokonczylam wczoraj?
18 lutego 2015 17:37
zosia_samosia

HP Support Assistant ??Tam musze sie zalogowac? cos zaznaczyc? Pomocy! .To okno mi wyskakuje ,cos nie dokonczylam wczoraj?

Jak kupiłas komputer HP, to masz to oprogramowanie w pakiecie.
Zamieszczam linka, poczytaj co to takiego jest.
http://support.hp.com/pl-pl/document/c02815185
18 lutego 2015 17:45
tina 100%

Jak kupiłas komputer HP, to masz to oprogramowanie w pakiecie.
Zamieszczam linka, poczytaj co to takiego jest.
http://support.hp.com/pl-pl/document/c02815185

Tak HP kupilam .Ok dzieki .Musze to zrobic?,czy moge pominac?
18 lutego 2015 17:53 / 1 osobie podoba się ten post
zosia_samosia

Tak HP kupilam .Ok dzieki .Musze to zrobic?,czy moge pominac?

Możesz pominąć.To program diagnostyczny, który się instaluje podczas uruchamiania nowego komputera, w każdej marce tak jest,Osobiście oceniam te programy jako mało przydatne.Można to też odinstalować.
18 lutego 2015 19:16
Czy wie ktos moze, co zrobic, zeby nie pojawialo sie mnostwo reklam na lapku? W poprzednim znajomy cos mi zrobil I byl spokoj. Teraz wyjechal sobie I zostawil mnie z ta bezlitosna elektronika. Skoncze chyba przez te reklamy w wariatkowie. Mam ich dosc