Nie życzę Ci absolutnie żadnej komputerowej awarii:) Na wyjeżdzie to można zawału od tego dostać:) Tak bez kompa?
Nie życzę Ci absolutnie żadnej komputerowej awarii:) Na wyjeżdzie to można zawału od tego dostać:) Tak bez kompa?
Ja to sie zastanawiam jak wytrzymuja te kobitki co jezdza bez kompa?
Ja Ci odpowiem,bo przez dwa lata nie bralam nic ))) a jak wytrzymywalam ??, nie byli mi tak ciezko ,tony krzyzowek i tony ksiazek w tym czasie czytalam.Kompa nadrabialam w domu,byli to dobre dla mnie,bo nie czulam sie uzalezniona a czas dobrze byl spozytkowany ). Od momentu,jak mam tu neta zauwazylam,ze ksiazki poszly na bok (((( Do opieki jezdza panie kawal czasu ,gdzie jeszcze w latach tamtych internet nie byl tak rozpowszechniony i one musialy tez jakos sobie czas wypelnic i nie koniecznue latac na kolanach ze scierka ))))
I nico się nie dzieje , mam klawiaturę, nie reaguje na reanimacje i, padł na obczyźnie.;( .Z obczyzny przybył i na obczyźnie zakończył " swój żywot".Nie to straszne, tragiczne jest to, że niemam hasła. Rodzina podopiecznej wróci za parę dni.Kupie po obiedzie nowy. Cierpliwie poczekam może odpowie na sms, wątpię węża w kieszeni młody ma.
HP Support Assistant ??Tam musze sie zalogowac? cos zaznaczyc? Pomocy! .To okno mi wyskakuje ,cos nie dokonczylam wczoraj?
Jak kupiłas komputer HP, to masz to oprogramowanie w pakiecie.
Zamieszczam linka, poczytaj co to takiego jest.
http://support.hp.com/pl-pl/document/c02815185
Tak HP kupilam .Ok dzieki .Musze to zrobic?,czy moge pominac?