Dagmara moja córka mówi abys odinstalowała sterowniki i ponownie zainstalowała albo przywróciła .Nie ściągaj nowych
Dagmara moja córka mówi abys odinstalowała sterowniki i ponownie zainstalowała albo przywróciła .Nie ściągaj nowych
odinstalowałam sterowniki i przy ponownym dodaniu urządzenia zaczął pobierac sterowniki i w "instalacji oprogranowania sterownika" wyszedł komunikat "niepowodzenie instalacji oprogramowania urządzenia" czyli wszystkie pobrał i są zaznaczone na zielono ptaszkami prócz "zewnętrzne urządzenie Bluetooth - nie można odnaleźc sterownika - krzyżyk na czerwono", to tak jakby nie mógł pobrać sterownika dla telefonu ??, nie mam pojęcia i przepraszam, ze tak marudzę, ale moze jeszcze przy okazji zapytasz córki jeśli to nie kłopot, ja mam czas mogę spokojnie czekać :)
Tak jak ci napisalem.Jest to skutkiem zlego zamkniecia systemu.Wyciagasz wtyczke pozbawiasz lapka pradu ( bo baterie juz wczesniej wyjelas).Tak wiec system odbiera komunikat ze ponownie musi wszystko ustawic,po ponownym wlaczeniu.Skanuje dyski,sprawdza spojnosc danych.Bedzie sie tak dzialo zawsze gdy go pozbawisz napiecia.Nie ma sie tym co zbytnio przejmowac.System wykona te czynnosci automatycznie i bedzie pracowal dalej.