Czyli się zrestartował.Masz może nr tego błędu?Że się tak poznęcam:)
Czyli się zrestartował.Masz może nr tego błędu?Że się tak poznęcam:)
Nie mam.Moge znaleźć tylko jak?
Kasiu, w wyszukiwarke wpisz Kody błedów w Menadżerze w systemie windows. Tam sa kody, może to Ci pomoże :)))
podobny problem mam z bluetooth w laptopie, tamtym razem jak tu byłam wysyłałam z komórki zdjęcia na laptopa bez żadnych problemów, tym razem, ta sama komórka ten sam laptop i nic, nie wysyła z komórki z tableta, na laptopie mam zainstalowaną komórkę, tablet, sprawdziłam juz wszystko co możliwe, sterowniki działają poprawnie, sa zaktualizowane, w menadżerze jest wszystko dobrze sprzęt działa poprawnie w/g komunikatu, na ikonkach telefonu i tabletu jest wciąż żółty trójkąt zeby ściągnąć jakiś sterownik, pomimo że komunikat z laptopa stwierdza że sterowniki są próbowałam ale laptop nie może ściągnąć i tak w kółko, walczyłam chyba ze 4 dni, również przywracałam system do stanu poprzedniego i odpuściłam, bo w końcu zostanę bez kontaktu, w domu musza mądrzejsze głowy zobaczyć :)
a właczyłas bluetooth?
w menadżerze urządzeń w odbiornikach radiowych Bluetooth pokazuje że jest włączony - podświetlone jest "wyłącz"
Ja miałam ostatnio taka sytuacje więc odinstalowałam telefony i ponownie zainstalowałam i zadziałało .....
robiłam to również kilka razy, za każdym razem kody mi się zgadzały, urządzenia są powiązane, jak wejdę na laptopie w ikonę telefonu i we właściwości to pisze mi że - "Sterowniki tego urządzenia nie są zainstalowane. (Kod 28)
Nie został wybrany sterownik dla zestawu lub elementu informacji o urządzeniu.
Aby znaleźć sterownik dla tego urządzenia, kliknij opcję Aktualizuj sterownik." i aktualizuje i pisze że nie moze pobrać sterowników, nie mam pojęcia.
Pewnie jest błąd sterownika .Myślę ze musisz odinstalować sterowniki i ponownie zainstalować .Moja córka bardzo dobrze zna się na tych sprawach wiec jutro przekaże jej Twojego posta z informacjami może Ci pomoże .
podobny problem mam z bluetooth w laptopie, tamtym razem jak tu byłam wysyłałam z komórki zdjęcia na laptopa bez żadnych problemów, tym razem, ta sama komórka ten sam laptop i nic, nie wysyła z komórki z tableta, na laptopie mam zainstalowaną komórkę, tablet, sprawdziłam juz wszystko co możliwe, sterowniki działają poprawnie, sa zaktualizowane, w menadżerze jest wszystko dobrze sprzęt działa poprawnie w/g komunikatu, na ikonkach telefonu i tabletu jest wciąż żółty trójkąt zeby ściągnąć jakiś sterownik, pomimo że komunikat z laptopa stwierdza że sterowniki są próbowałam ale laptop nie może ściągnąć i tak w kółko, walczyłam chyba ze 4 dni, również przywracałam system do stanu poprzedniego i odpuściłam, bo w końcu zostanę bez kontaktu, w domu musza mądrzejsze głowy zobaczyć :)
Dagmara moja córka mówi abys odinstalowała sterowniki i ponownie zainstalowała albo przywróciła .Nie ściągaj nowych