Komputerowe SOS

27 marca 2015 16:41
tina 100%

Czyli się  zrestartował.Masz może nr tego błędu?Że się tak poznęcam:)

Nie mam.Moge znaleźć tylko jak?
27 marca 2015 16:53
kasia63

Wydaje mi sie ze mozesz miec jakies bledy w rejestrze.Mozna sprobowac je naprawic.Jednak jak wytrzymasz bez tego mikrofonu to nie baw sie w naprawy rejestru bo moze sie to skonczyc zadaniem ponownej instalacji systemu
27 marca 2015 16:57
podobny problem mam z bluetooth w laptopie, tamtym razem jak tu byłam wysyłałam z komórki zdjęcia na laptopa bez żadnych problemów, tym razem, ta sama komórka ten sam laptop i nic, nie wysyła z komórki z tableta, na laptopie mam zainstalowaną komórkę, tablet, sprawdziłam juz wszystko co możliwe, sterowniki działają poprawnie, sa zaktualizowane, w menadżerze jest wszystko dobrze sprzęt działa poprawnie w/g komunikatu, na ikonkach telefonu i tabletu jest wciąż żółty trójkąt zeby ściągnąć jakiś sterownik, pomimo że komunikat z laptopa stwierdza że sterowniki są próbowałam ale laptop nie może ściągnąć i tak w kółko, walczyłam chyba ze 4 dni, również przywracałam system do stanu poprzedniego i odpuściłam, bo w końcu zostanę bez kontaktu, w domu musza mądrzejsze głowy zobaczyć :)
27 marca 2015 16:57 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Kasiu, w wyszukiwarke wpisz  Kody błedów w Menadżerze w systemie windows. Tam sa kody, może to Ci pomoże :)))
27 marca 2015 17:05 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Kasiu, w wyszukiwarke wpisz  Kody błedów w Menadżerze w systemie windows. Tam sa kody, może to Ci pomoże :)))

Znalazłam to ,ale tam kody sa dwucyfrowe a ten mój miał cyferek duzo duzo.Dam na luz bo to nic z ztego nie będzie raczej a jak mi komp całkiem padnie to załamka totalna mnie czeka:(
27 marca 2015 17:08
Dagmara

podobny problem mam z bluetooth w laptopie, tamtym razem jak tu byłam wysyłałam z komórki zdjęcia na laptopa bez żadnych problemów, tym razem, ta sama komórka ten sam laptop i nic, nie wysyła z komórki z tableta, na laptopie mam zainstalowaną komórkę, tablet, sprawdziłam juz wszystko co możliwe, sterowniki działają poprawnie, sa zaktualizowane, w menadżerze jest wszystko dobrze sprzęt działa poprawnie w/g komunikatu, na ikonkach telefonu i tabletu jest wciąż żółty trójkąt zeby ściągnąć jakiś sterownik, pomimo że komunikat z laptopa stwierdza że sterowniki są próbowałam ale laptop nie może ściągnąć i tak w kółko, walczyłam chyba ze 4 dni, również przywracałam system do stanu poprzedniego i odpuściłam, bo w końcu zostanę bez kontaktu, w domu musza mądrzejsze głowy zobaczyć :)

a właczyłas bluetooth?
27 marca 2015 17:45 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Są pliki DMP, które przechowują takie kody.System automatycznie zrzut ekranu robi.Odszukanie tego jest dość proste, ale analiza już nie:).Myślałam, że może zapisałaś.Prawdopodobnie Blue screen się pojawił. Nie musi to byc zaraz coś smiertelnie poważnego, ale jak będziesz w Polsce do daj lapka do fachowca.
Jak masz ochotę na poszukiwanie plików dmp, to tu masz linka , jak to zrobić.
http://www.cezarywalenciuk.pl/post/2011/07/29/Jak-otworzyc-pliki-DMP-w-Windows-7.aspx
27 marca 2015 21:26
lena46

a właczyłas bluetooth?

w menadżerze urządzeń w odbiornikach radiowych Bluetooth pokazuje że jest włączony  - podświetlone jest "wyłącz"
27 marca 2015 21:34
Dagmara

w menadżerze urządzeń w odbiornikach radiowych Bluetooth pokazuje że jest włączony  - podświetlone jest "wyłącz"

Ja miałam ostatnio taka sytuacje więc  odinstalowałam telefony i ponownie zainstalowałam i zadziałało .....
27 marca 2015 21:39
lena46

Ja miałam ostatnio taka sytuacje więc  odinstalowałam telefony i ponownie zainstalowałam i zadziałało .....

robiłam to również kilka razy, za każdym razem kody mi się zgadzały, urządzenia są powiązane, jak wejdę na laptopie w ikonę telefonu i we właściwości to pisze mi że - "Sterowniki tego urządzenia nie są zainstalowane. (Kod 28)
Nie został wybrany sterownik dla zestawu lub elementu informacji o urządzeniu.
Aby znaleźć sterownik dla tego urządzenia, kliknij opcję Aktualizuj sterownik." i aktualizuje i pisze że nie moze pobrać sterowników, nie mam pojęcia. 

27 marca 2015 21:44 / 1 osobie podoba się ten post
Dagmara

robiłam to również kilka razy, za każdym razem kody mi się zgadzały, urządzenia są powiązane, jak wejdę na laptopie w ikonę telefonu i we właściwości to pisze mi że - "Sterowniki tego urządzenia nie są zainstalowane. (Kod 28)
Nie został wybrany sterownik dla zestawu lub elementu informacji o urządzeniu.
Aby znaleźć sterownik dla tego urządzenia, kliknij opcję Aktualizuj sterownik." i aktualizuje i pisze że nie moze pobrać sterowników, nie mam pojęcia. 

Pewnie jest błąd sterownika .Myślę ze musisz odinstalować sterowniki i ponownie zainstalować .Moja córka bardzo  dobrze zna się  na tych sprawach wiec jutro przekaże jej Twojego posta z informacjami może Ci pomoże .
27 marca 2015 21:58
lena46

Pewnie jest błąd sterownika .Myślę ze musisz odinstalować sterowniki i ponownie zainstalować .Moja córka bardzo  dobrze zna się  na tych sprawach wiec jutro przekaże jej Twojego posta z informacjami może Ci pomoże .

fajnie, dziękuję

29 marca 2015 18:38 / 2 osobom podoba się ten post
Dagmara

Dagmara moja córka mówi abys odinstalowała sterowniki i ponownie zainstalowała albo przywróciła .Nie ściągaj nowych
29 marca 2015 21:53
lena46

Dagmara moja córka mówi abys odinstalowała sterowniki i ponownie zainstalowała albo przywróciła .Nie ściągaj nowych

no dobrze spróbuję, mam nadzieję, że nic nie schrzanię, i dziękuję  :)
29 marca 2015 22:03
Dobry wieczór wszelakim madrym głowom!
Pytanie dotyczy gwarancji na laptopa-zawarta na 5 kat-jeszcze nie upłynęły nawet
Moja wina-zalałam kolą klawiature-działało tylko kilka przycisków.Nieszczęsnym zbiegiem okolicznosci byłam w domu tylko 3 dni.W tym czasie człowiek majacy pojecie nie zdązył mi jej wymienic.Pojechałam z dopinaną.Ta na lapku jest całkowicie odłaczona.
Czy w przypadku 5-letniego ubezpieczenia jest sens starać się o naprawę w ramach w/w(uszodzenia mechaniczne,kradzież,itp),czy po prostu uwierzyć chłopakowi???