Komputerowe SOS

08 czerwca 2015 20:40 / 1 osobie podoba się ten post
leni

ja mam windows 7 i neta normalnego, to skype sie aktualizuje i coraz wieksze g,,,,o Czasem mi pisza , ze nie mam neta, a wszystko inne w tym czasie moge otworzyc. Wskakuja mi tez czesto tam , gdzie jest zdjecie, dziwne reklamy

Nie mam pojecia dlaczego ci skype fiksuje ja aktualizuje i nic zlego sie u mnie nie dzieje? Ale ja mam zdjecie wstawione i Viste.
08 czerwca 2015 20:44 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Nie mam pojecia dlaczego ci skype fiksuje ja aktualizuje i nic zlego sie u mnie nie dzieje? Ale ja mam zdjecie wstawione i Viste.

Mery, nie wszystko naraz. musze jeszcze skopac d... e memu pechowi i bedzie okay
08 czerwca 2015 21:54 / 1 osobie podoba się ten post
leni

ja mam windows 7 i neta normalnego, to skype sie aktualizuje i coraz wieksze g,,,,o Czasem mi pisza , ze nie mam neta, a wszystko inne w tym czasie moge otworzyc. Wskakuja mi tez czesto tam , gdzie jest zdjecie, dziwne reklamy

AdwCleanerem albo Malwarebytsem przeskanuj.
08 czerwca 2015 21:57
Tak można by niejeden "problem", czy "zło" zlikwidować;)))
13 czerwca 2015 20:55 / 1 osobie podoba się ten post
Hahahaha znalazłam sposób na przegrzewającego się lapka. Wyciągnęłam z zamrażalnika wkład do lodówki turystycznej, położyłam na nim malutki ręczniczek a na tym postawiłam lapka. Może mi "zmrożone" klawisze i inne elementy nie poodpadają. Ale działa.
13 czerwca 2015 21:32
Mycha

Hahahaha :lol3: znalazłam sposób na przegrzewającego się lapka. Wyciągnęłam z zamrażalnika wkład do lodówki turystycznej, położyłam na nim malutki ręczniczek a na tym postawiłam lapka. Może mi "zmrożone" klawisze i inne elementy nie poodpadają. Ale działa.

ale patent
16 czerwca 2015 10:38
Pomocy! jaka aplikacje powinnam sciagnac na Androida, zeby czytac E-booki? Z Playa i do tego bezplatna? Gubie sie w tym sklepie- Za duzo tego
16 czerwca 2015 11:24 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Pomocy! :-) jaka aplikacje powinnam sciagnac na Androida, zeby czytac E-booki? Z Playa i do tego bezplatna? Gubie sie w tym sklepie- Za duzo tego

Może znajdziesz Adobe Digital Editions dla Androida.
16 czerwca 2015 12:03
tina 100%

Może znajdziesz Adobe Digital Editions dla Androida.

Ale odczytuje on mobi?
16 czerwca 2015 12:16 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Ale odczytuje on mobi?

Powinien, bo obsługuje pliki w specyfikacji XHTML-u. Ja czytam przez ten program e-puby, mobi nie, ale spróbuję ściagnąć jakiś plik w mobi i otworzyć.
16 czerwca 2015 12:17
tina 100%

Powinien, bo obsługuje pliki w specyfikacji XHTML-u. Ja czytam przez ten program e-puby, mobi nie, ale spróbuję ściagnąć jakiś plik w mobi i otworzyć.

Dzięki :)
16 czerwca 2015 12:34 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Dzięki :)

Niestety nie otwiera, ale jak masz książki w Mobi, to trza przekonwertować chyba, ale znalazłam program otwierający te pliki dla Androida też, tylko nie wiem czy nie płatny, no i trza zachować "przeciwwirusową" ostrożność:)
http://fileinfo.com/extension/mobi
16 czerwca 2015 12:59 / 1 osobie podoba się ten post
bo mobi to typowy format na kindle, więc najłatwiej to przekonwertować w Calibre, albo znaleźć program co to przeczyta, wejdź na stronę google play i wpisz czytnik ebooków, na pewno coś znajdzie, albo zainwestuj w Kindle :) i oczy się mniej męczą :)
16 czerwca 2015 13:31
Dziewczyny mam problem ze skypem :( Czyta mnie włancza się ,wyświetlaja się kontakty i są pzresyłane do mnie wiadomości,a ja nie mogę sie połączyć z profilem znajomych,bo wysyakuje mi okienko z infirnmacją o jakimś kłopocie..nawet nie wiem jakim ,bo nie jest jasno sprecyzowane...Wlazłam z jakiejś niemieckiej stronki z wtyczki BETA i wszystko działa tyle ,ze musze włązić ,,przez ogródki,,Miałyście taki problem?Wszystko inne działa...
16 czerwca 2015 15:06 / 1 osobie podoba się ten post
izanami

bo mobi to typowy format na kindle, więc najłatwiej to przekonwertować w Calibre, albo znaleźć program co to przeczyta, wejdź na stronę google play i wpisz czytnik ebooków, na pewno coś znajdzie, albo zainwestuj w Kindle :) i oczy się mniej męczą :)

Znalazlam w Google info o Calibre. W wolnej chwili wyprobuje a Kindle mam zamiar zakupic, ale na razie mam tyle oprzyrzadowania, ze ciezko sie przemieszczac miedzy De a Pl.