ja mam windows 7 i neta normalnego, to skype sie aktualizuje i coraz wieksze g,,,,o Czasem mi pisza , ze nie mam neta, a wszystko inne w tym czasie moge otworzyc. Wskakuja mi tez czesto tam , gdzie jest zdjecie, dziwne reklamy
ja mam windows 7 i neta normalnego, to skype sie aktualizuje i coraz wieksze g,,,,o Czasem mi pisza , ze nie mam neta, a wszystko inne w tym czasie moge otworzyc. Wskakuja mi tez czesto tam , gdzie jest zdjecie, dziwne reklamy
Nie mam pojecia dlaczego ci skype fiksuje ja aktualizuje i nic zlego sie u mnie nie dzieje? Ale ja mam zdjecie wstawione i Viste.
Hahahaha :lol3: znalazłam sposób na przegrzewającego się lapka. Wyciągnęłam z zamrażalnika wkład do lodówki turystycznej, położyłam na nim malutki ręczniczek a na tym postawiłam lapka. Może mi "zmrożone" klawisze i inne elementy nie poodpadają. Ale działa.
Pomocy! :-) jaka aplikacje powinnam sciagnac na Androida, zeby czytac E-booki? Z Playa i do tego bezplatna? Gubie sie w tym sklepie- Za duzo tego
Może znajdziesz Adobe Digital Editions dla Androida.
Ale odczytuje on mobi?
Powinien, bo obsługuje pliki w specyfikacji XHTML-u. Ja czytam przez ten program e-puby, mobi nie, ale spróbuję ściagnąć jakiś plik w mobi i otworzyć.
Dzięki :)
bo mobi to typowy format na kindle, więc najłatwiej to przekonwertować w Calibre, albo znaleźć program co to przeczyta, wejdź na stronę google play i wpisz czytnik ebooków, na pewno coś znajdzie, albo zainwestuj w Kindle :) i oczy się mniej męczą :)