Odinstaluj i zainstaluj skajpa od nowa, to juz powinno pomoc. Sprobowac zawsze mozna.
Odinstaluj i zainstaluj skajpa od nowa, to juz powinno pomoc. Sprobowac zawsze mozna.
Robiłam tak już:(NIC:(:(:(:(:( Net z Aldika ,wyjatkowo mam tu mały zasięg,zobaczymy może jutro "wskoczy" normalnie.
Jak usuniecie i instalacja na swiezo nie pomogly - to uczciwie mowie - nie wiem, co jest, moze faktycznie slaby net, a normalne strony jak Ci dzialaja?
Normalnie,nawet sie przyzwoicie otwieraja a Skyp w ciągu tych 2 tygodni jak tu jestem 2x mi takie cos odwala.To chyba net bo zasieg na jedna kreske jest ale np.iple .tzn filmy ogladam.
Skype już działa? Zapoznałam się z problemem i skyp robi takie fikołki, własnie po najnowszej aktualizacji.
UWAGA!
Agama potrzebuje pomocy speca od komputerów!
Nie ma neta-tzn.niby ma dostep ale wyswietla się jej komunikat ,że "urządzenie lub zasób nie widzi połaczenia".Ma net z kabla,ruter resetowła i nic.Jak ktoś wie co mozna zrobić to mam jej polski nr komórki i moge podać,za zgodą uwięzionej w realu naszej kolezanki:)
żółty trójkąt sie wyswietla?
O trójkacie nie mówiła nic.Tam sa dwa odrębne rutery i Agama podejrzewa ,że żona PDP cos przy tym majstrowała.Familia na urlopie i pomocy ni ma:( Kiedyś tu był taki chłopak co sie oferował ,że na odległośc umie takie rzeczy naprawić ,ale nie pamiętam dobrze,który to.
Niech może wyłączy i włączy jeszcze raz z gniazdka.Może pomoże .Ja tak miałam.