Komputerowe SOS

28 maja 2015 17:26 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

O trójkacie nie mówiła nic.Tam sa dwa odrębne rutery i Agama podejrzewa ,że żona PDP cos przy tym majstrowała.Familia na urlopie i pomocy ni ma:( Kiedyś tu był taki chłopak co sie oferował ,że na odległośc umie takie rzeczy naprawić ,ale nie pamiętam dobrze,który to.

a probowala zrobic rozwiazac i naprawic automatycznie nei wiesz???
28 maja 2015 17:29
Niech spróbuje podłączyć się bezpośrednio pod ruter, a następnie odłączy ....potem już u siebie do gniazda el.
28 maja 2015 17:52 / 4 osobom podoba się ten post
Agamcia ,jest dziewcze obrotnie ,zdążyła juz na wieczór zmolestowac jakiegoś młodego Pflegera:)Zapowiada ,że gwałcic będzie:):):):)Byle skutecznie:)hi hi hi
28 maja 2015 17:58 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

UWAGA!
Agama potrzebuje pomocy speca od komputerów!
Nie ma neta-tzn.niby ma dostep ale wyswietla się jej komunikat ,że "urządzenie lub zasób nie widzi połaczenia".Ma net z kabla,ruter resetowła i nic.Jak ktoś wie co mozna zrobić to mam jej polski nr komórki i moge podać,za zgodą uwięzionej w realu naszej kolezanki:)

Niech wyłączy zapory w antywirusie.Jak nie podziała, trza będzie dalej kombinować.Komputer pobierał jej ostatnio jakieś aktualizacje?
28 maja 2015 18:00
Jak miała przed tym wypadkiem net np po WiFi to trzeba ustanowić nowe połączenie, sorry ja teraz mam obowiązki.
28 maja 2015 22:08
Ratunku! :*) proszę poradzicie mi co mam zrobić. Lapek się wziął i uparł i nie otwiera nic z neta a jest połączenie bo teraz piszę z telefonu. Czyżby nadawał się na złom?
29 maja 2015 10:10
dzieki ale to nie to - moze mam jakiegos wiruska albo wielki smietnik w kompie,@

29 maja 2015 10:36
Czy ktoś wie dlaczego system nie zapamiętał hasła do netu? Szlag mnie trafia,że codzienie musze to hasło wpisywać.
30 maja 2015 12:58 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Niech wyłączy zapory w antywirusie.Jak nie podziała, trza będzie dalej kombinować.Komputer pobierał jej ostatnio jakieś aktualizacje?

Moi kochani!
Jestem po ''nocnych Polaków rozmowach'' ale bez wody rozmownej :)
Masz rację:( Tak mnie ten Avast prosił,że ja, dobry duszek powiedziałam''a jak tak bardzo chcesz i masz takie dobre zamiary to wchodz''
Kilka razy próbowaliśmy go wywalić ale on taki nachalny!!!!!!Wciaż wracał!
Po prawie całonocnej walce, wywalaniu jak to się kolega(ale nie nasz forumowy)badziewia-już Was mam :)
30 maja 2015 14:39 / 1 osobie podoba się ten post
agama

Moi kochani!
Jestem po ''nocnych Polaków rozmowach'' ale bez wody rozmownej :)
Masz rację:( Tak mnie ten Avast prosił,że ja, dobry duszek powiedziałam''a jak tak bardzo chcesz i masz takie dobre zamiary to wchodz''
Kilka razy próbowaliśmy go wywalić ale on taki nachalny!!!!!!Wciaż wracał!
Po prawie całonocnej walce, wywalaniu jak to się kolega(ale nie nasz forumowy)badziewia-już Was mam :)

Avast wycina takie numery:). Spotkałam już się z tym.Jak go skutecznie usunęłaś, to avirę może zainstaluj.
W ogóle przy odinstalowywaniu antywirusa, to dobrze jest go z autostartu wyłączyć, wtedy idzie  bez problemu:).
01 czerwca 2015 18:53
Znów zamiast Skypa mam biała plansze i nie chce sie zalogowac:(Nie wiem co to za cholerstwo?Wczoraj było normalnie:(Ale juz z tym w domku powalczę,jeden dzien bez skypa a własciwie jeden wieczór chyba dam radę,hi hi hi
01 czerwca 2015 18:59 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Znów zamiast Skypa mam biała plansze i nie chce sie zalogowac:(Nie wiem co to za cholerstwo?Wczoraj było normalnie:(Ale juz z tym w domku powalczę,jeden dzien bez skypa a własciwie jeden wieczór chyba dam radę,hi hi hi

kasia , mam podobnie i to bardzo czesto, czasem pisze, ze nie jestem podlaczona do neta, a wszystko moge w tym czasie otworzyc. To skype robi g....o i nas denerwuje
01 czerwca 2015 23:22
leni

kasia , mam podobnie i to bardzo czesto, czasem pisze, ze nie jestem podlaczona do neta, a wszystko moge w tym czasie otworzyc. To skype robi g....o i nas denerwuje

Skype to zło wcielone, mi dziś raczył napisać że mam za wolny komputer! To dopiero świństwo, ale ogólnie skype lubi się zawieszać :(
08 czerwca 2015 20:15
leni

Moze macie jakąs stara wersje albo internet za wolny? A jaki system na lapku?
08 czerwca 2015 20:18
MeryKy

Moze macie jakąs stara wersje albo internet za wolny? A jaki system na lapku?

ja mam windows 7 i neta normalnego, to skype sie aktualizuje i coraz wieksze g,,,,o Czasem mi pisza , ze nie mam neta, a wszystko inne w tym czasie moge otworzyc. Wskakuja mi tez czesto tam , gdzie jest zdjecie, dziwne reklamy