Dla tych co maja doła

05 marca 2014 08:29 / 2 osobom podoba się ten post
magdalena_k

dziekuje Wam ze jestescie

Proszę bardzo , ja Tobie również bardzo dziękuję ,że jesteś . Jesteś bystrzacha to wiesz za co -:))...Nie napiszę więcej ,zeby nie zapeszyć ,ale króciutko : myslalam ,że mówię komunikatywnie i tak zaznaczyłam......a pani stwierdziła , że moj język jest :cyt. bardzo mocno komunikatywny.....dziekuję Ci i masz się nie smutać ,pamiętaj : pogodny, uśmiechnięty opiekun =taki sam PDP -:))))))
05 marca 2014 08:31
magdalena_k

dzisiaj jest pogrzeb mojego brata o 13......ja jestem tu bedzie mi ciezko

Współczuję :(
05 marca 2014 08:39
magdalena_k

bardzo współczuje,a niedało rady żebyś mogła pojechac??przykro mi:(
05 marca 2014 08:45
magdalena_k

Madzu bardzo ci wspołuczuje staty brat ciezko jak nie mozna w takiej chwili byc z rodzina ale ty byłas całym sercem a wiekszos z forum tez to jak rodzina twoja !! Sory ze dopiero dzs wczoraj nie miałam internetu!! pozdrawiam
05 marca 2014 08:53 / 4 osobom podoba się ten post
Anusia02

bardzo współczuje,a niedało rady żebyś mogła pojechac??przykro mi:(

nie dalo niestety ale chyba Bozia nademna czuwa bo bylam krotko przed zeby zrezygnowac 2 dni przed wyjazdem wlasnie ze wzgledu na pogrzeb,a trafilam na naprawde super miejsce,jestem bardzo zadowolona,ta Pani ktora tutaj byla niestety nie mogla zostac ,nie mam jej za zle widomo kazdy ma swoje plany tym bardziej ze sie jedzie po 3 m-cach do domku.
Troche sobie pobuczalam wczoraj i wiem ze brat (kuzyn) mi to wybaczy.......
nie sztuka jest byc na pogrzebie ,sztuka zachowac ta osobe na zawsze w sercu swoim......
05 marca 2014 08:53 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Proszę bardzo , ja Tobie również bardzo dziękuję ,że jesteś . Jesteś bystrzacha to wiesz za co -:))...Nie napiszę więcej ,zeby nie zapeszyć ,ale króciutko : myslalam ,że mówię komunikatywnie i tak zaznaczyłam......a pani stwierdziła , że moj język jest :cyt. bardzo mocno komunikatywny.....dziekuję Ci i masz się nie smutać ,pamiętaj : pogodny, uśmiechnięty opiekun =taki sam PDP -:))))))

nie za ma co:)
05 marca 2014 09:14
Przyjmij magdaleno wyrazy współczucia i ode mnie.
05 marca 2014 13:35
Madzia-i ode mnie,trzymaj się.
05 marca 2014 13:38
dziekuje Wam juz mi dzisiaj lepiej:)
19 marca 2014 20:41 / 1 osobie podoba się ten post
Dziewczyny, łapię doła. Poprawcie mi humor...
19 marca 2014 20:42
Prowincjusz

Musisz z Mleczko pogadać, jedziecie chyba na tym samym wózku ;-)))  A jakies sugestie ??   Co by chciał ???
19 marca 2014 20:46 / 2 osobom podoba się ten post
Prowincjusz

To za wcześnie na doła bo dopiero przyjechaleś do pracy,to na pewno hormony...:)
19 marca 2014 20:49
Mycha

Musisz z Mleczko pogadać, jedziecie chyba na tym samym wózku ;-)))  A jakies sugestie ??   Co by chciał ???

No, wypalenie zawodowe po pół roku ?? Za długa przerwę miałe i frau mnie dziś za nic zjechała. Zdążyłem tylko duże oczy zrobić ..Na poprzednim miejscu przez ponad 120 dni nic takiego nie usłyszałem, a tu w 5 dniu..Szlag z tą berlińską elita..
19 marca 2014 20:49 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

To za wcześnie na doła bo dopiero przyjechaleś do pracy,to na pewno hormony...:)

No aleś mu "poprawiła" !!!  Wymyśl coś, sam między babami i nie otrzyma pomocy, no wstyd !!!
19 marca 2014 20:49 / 2 osobom podoba się ten post
Prowincjusz

Maruda jesteś, ja Ciebie chcę odwiedzić nocą ciemną, we dwie jkby nie było , a Ty co:( doła mam:)