Odwiedziny to nie, ale ciepło sie robi. Wiosna idzie, artyści zaczynaja plenery :)))
Odwiedziny to nie, ale ciepło sie robi. Wiosna idzie, artyści zaczynaja plenery :)))
a jaka to różnica kto kogo kocha w końcu demokracja:)
Ha a czy Ty wiesz,że ja miałam identycznie jak tylko zajechałam na ten piep...y Rudow? Dokładnie następnego dnia chandra i odliczanie dni do domu. To ta dzielnica tak przygnębiająco wpływa na ludzi. Mówiłam ,że Rudow jest do dupy....
no nie wiem czy z tymi paznokciami to dobry pomysl ha ha pozniej mozna miec branie na ulicy u tych co kochaja troche inaczej ha ha
No, wypalenie zawodowe po pół roku ?? Za długa przerwę miałe i frau mnie dziś za nic zjechała. Zdążyłem tylko duże oczy zrobić ..Na poprzednim miejscu przez ponad 120 dni nic takiego nie usłyszałem, a tu w 5 dniu..Szlag z tą berlińską elita..
No, wypalenie zawodowe po pół roku ?? Za długa przerwę miałe i frau mnie dziś za nic zjechała. Zdążyłem tylko duże oczy zrobić ..Na poprzednim miejscu przez ponad 120 dni nic takiego nie usłyszałem, a tu w 5 dniu..Szlag z tą berlińską elita..
Akurat właśnie dziś zero wolnego. Nawtykała i poszła sie upić. Bo auto zostawiła...
Podaj adres.:)
wchodzę pod biurko i odszczekuję: Rudow jest do dupy..;),,,będzie ban za te dupę? Lepiej piszmy Arsch ;)
A tam niech ma branie u tych co kochają inaczej , ważne żeby kolega nie miał doła . a moze akurat takie branie doła zakopie
To dane wrażliwe. Umówmy sie na Alexanderplatz..;)
A tam niech ma branie u tych co kochają inaczej , ważne żeby kolega nie miał doła . a moze akurat takie branie doła zakopie
To dane wrażliwe. Umówmy sie na Alexanderplatz..;)
Orim,Prowincjusz-no nareszcie!!!!!Zaszyliście się w jakiejś gawrze zimowej?????Ogarnąc sie i udzielać jak należy.Bycie na etacie rodzynka nie zwalnia od aktywności forumowej:):):)Reszty rodzynków też to dotyczy!!!!!!Wiosna idzie-ruszcie się chłopaki!!!!