Dla tych co maja doła

19 marca 2014 20:50 / 1 osobie podoba się ten post
Prowincjusz

Dziewczyny, łapię doła. Poprawcie mi humor...

idz na lody posiedz na lawce miej przez 2 godz wszystko w du...
19 marca 2014 20:51 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

No aleś mu "poprawiła" !!!  Wymyśl coś, sam między babami i nie otrzyma pomocy, no wstyd !!!

jaki sam jaki sam i jakimi babami Ja myslalem ze w gronie kobiet jestesmy jak rodzynki w ciescie a tu jakies baby ha ha
19 marca 2014 20:52 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

To za wcześnie na doła bo dopiero przyjechaleś do pracy,to na pewno hormony...:)

..i za to też Cie lubię, Ivanilo ;)
dorotee

Maruda jesteś, ja Ciebie chcę odwiedzić nocą ciemną, we dwie jkby nie było , a Ty co:( doła mam:)

ja nie mam dola i mozna mnie odwiedzac ciemna noca hihi
dorotee

Maruda jesteś, ja Ciebie chcę odwiedzić nocą ciemną, we dwie jkby nie było , a Ty co:( doła mam:)

No to już cos konkretnego ;-)))
Prowincjusz, gdzieś Ty się podział ???  
19 marca 2014 20:53 / 5 osobom podoba się ten post
Prowincjusz

idź do fryzjera,pomaluj paznokcie;)

19 marca 2014 20:53 / 1 osobie podoba się ten post
Prowincjusz

19 marca 2014 20:53
ORIM

jaki sam jaki sam i jakimi babami Ja myslalem ze w gronie kobiet jestesmy jak rodzynki w ciescie a tu jakies baby ha ha

Niech Ci będzie żeś rodzynek. ... w babce !!!
19 marca 2014 20:54
dorotee

Odwiedziny to nie, ale ciepło sie robi. Wiosna idzie, artyści zaczynaja plenery :)))
19 marca 2014 20:55
kasiachodziez

Jak dotychczas rada NR 1 !!!!  Pierwsze miejsce ;-))
19 marca 2014 20:55
kasiachodziez

no nie wiem czy z tymi paznokciami to dobry pomysl ha ha pozniej mozna miec branie na ulicy u tych co kochaja troche inaczej ha ha
19 marca 2014 20:55 / 1 osobie podoba się ten post
Prowincjusz

No, wypalenie zawodowe po pół roku ?? Za długa przerwę miałe i frau mnie dziś za nic zjechała. Zdążyłem tylko duże oczy zrobić ..Na poprzednim miejscu przez ponad 120 dni nic takiego nie usłyszałem, a tu w 5 dniu..Szlag z tą berlińską elita..

Ha a czy Ty wiesz,że ja miałam identycznie jak tylko zajechałam na ten piep...y Rudow? Dokładnie następnego dnia chandra i odliczanie dni do domu. To ta dzielnica tak przygnębiająco wpływa na ludzi. Mówiłam ,że Rudow jest do dupy....

19 marca 2014 20:56
ORIM

idz na lody posiedz na lawce miej przez 2 godz wszystko w du...

Akurat właśnie dziś zero wolnego. Nawtykała i poszła sie upić. Bo auto zostawiła...
19 marca 2014 20:56 / 2 osobom podoba się ten post
Prowincjusz

Podaj adres.:)
19 marca 2014 20:56
ORIM

no nie wiem czy z tymi paznokciami to dobry pomysl ha ha pozniej mozna miec branie na ulicy u tych co kochaja troche inaczej ha ha

a jaka to różnica kto kogo kocha w końcu demokracja:)