Dla tych co maja doła

05 grudnia 2014 22:56
ORIM

mamy tu juz taki temat forum ale jakos sie nie rozwinol Za duzo tych z Wenus ha ha a one nie moga sie dogadac na temat tych z Marsa hihi

He, he... a, jest taki film "Marsjanie atakuja"......ciezko bylo sie z nimi porozumiec :-DD
05 grudnia 2014 22:57
ORIM

a'propos przyjemnosci to juz musisz sama sobie zorganizowac hihi

Obok babci jest sklep erotyczny :DD, a i moj nowy adorator powiedzial, ze to nie jest ofeta matrymonialna, al jak si z nim spotkam to nie pozaluje ?
05 grudnia 2014 22:58
Pyza

He, he... a, jest taki film "Marsjanie atakuja"......ciezko bylo sie z nimi porozumiec :-DD

z pewnego punktu widzenia trudno ha ha a Wenus z Millo trzeba bylo rece obciac aby ich nie pchala tam gdzie nie trzeba ha ha
05 grudnia 2014 22:58
ORIM

no to bysmy sie scierali Ja koziorozec jestem I tu pozytywny aspekt : nie zeszlismy sie w zyciu ha ha

A może nic straconego ??? Tylko wiedziec musisz, że ja chrapię, ale poza tą niedogodnoscią wszystko jest na swoim miejscu :)))))))))))))))), a i utalentowana wielce jestem:))))))))))))
Jak by co mam na podoredziu stopery, co to sobie kupiłam na okolicznosc kapieli w morzu srodziemnym (pojechałam z zapaleniem uszu)
05 grudnia 2014 22:59 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Obok babci jest sklep erotyczny :DD, a i moj nowy adorator powiedzial, ze to nie jest ofeta matrymonialna, al jak si z nim spotkam to nie pozaluje ?

ha ha ha ha ciekawe czy on tez nie pozaluje hihi

Moj Boze na taki tekst to nawet sztachety z plotu nie da sie wyrawc ha ha
05 grudnia 2014 23:01
O jakis romansk se nam kroi no prosze prosze :d Jak cos to ja moge kojarzyc pary w sensie myslalam o biurze matrymonialnym, zeby zalozyc, bo jak w 6 klasie pdstawoki zsfatalam kolezanke z kolega o 2 lata starzym to teraz sa ju po lubie:D 10 ltm zussamen :D
05 grudnia 2014 23:01 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

A może nic straconego ??? Tylko wiedziec musisz, że ja chrapię, ale poza tą niedogodnoscią wszystko jest na swoim miejscu :)))))))))))))))), a i utalentowana wielce jestem:))))))))))))
Jak by co mam na podoredziu stopery, co to sobie kupiłam na okolicznosc kapieli w morzu srodziemnym (pojechałam z zapaleniem uszu)

przeciez nie bede tego chrapania sluchal ha ha jak juz poznam twoje talenty hihi to przeciez mam gdzie mieszkac ha ha
05 grudnia 2014 23:02
ORIM

ha ha ha ha ciekawe czy on tez nie pozaluje hihi

Moj Boze na taki tekst to nawet sztachety z plotu nie da sie wyrawc ha ha

Dokladnie :D  a no to go zapytalam ze skad mam wiedziec czy nie pozaluje i co akiego on ma dozaoferowania :DD jakis pajac miezkajac  lata w Lipsku i nie miec najomych, ale uwaga:
maAuto :D
05 grudnia 2014 23:03
Jolek

O jakis romansk se nam kroi no prosze prosze :d Jak cos to ja moge kojarzyc pary w sensie myslalam o biurze matrymonialnym, zeby zalozyc, bo jak w 6 klasie pdstawoki zsfatalam kolezanke z kolega o 2 lata starzym to teraz sa ju po lubie:D 10 ltm zussamen :D

Mloda jestes to ci sie romansik kroi ha ha a tu "dorosli" ludzie rozmawiaja hihi
05 grudnia 2014 23:04
Jolek

Dokladnie :D  a no to go zapytalam ze skad mam wiedziec czy nie pozaluje i co akiego on ma dozaoferowania :DD jakis pajac miezkajac  lata w Lipsku i nie miec najomych, ale uwaga:

to mu napisz ze jestes ekologiczna i popierasz rowery ha ha
05 grudnia 2014 23:04 / 1 osobie podoba się ten post
Tak na powaznie mówiac, to te dopasowania zodiakalne, to smiechu warte sa. Mnie na przykład mówia, ze ze strzelcem bede szczesliwa, a guzik prawda. Strzelce płci meskiej sa nie do przyjecia dla wojowniczego barana, Przyjaciółki owszwm, podobnie jak skorpiony. Koziorozec kocha eleganckie kobiety, ale chodzi jak kot swoimi sciezkami.
05 grudnia 2014 23:04
ORIM

podaj nr swojego konta ha ha ha Tylko co ta bidula ma ze chce ci dac

Jak to co ? Siebie.
05 grudnia 2014 23:05
Alina

Jak to co ? Siebie.

to faktycznie majatek ha ha
05 grudnia 2014 23:08
ORIM

Mloda jestes to ci sie romansik kroi ha ha a tu "dorosli" ludzie rozmawiaja hihi

Dorosli buahahahaha czasem to mam wrazenie, ze predzej moja babcia jet powazniejsza i mimo tego ze wy wszyscy razem wzieci macie wiecej lat niz ja to macie takie glupawki jak ja w wieku 22 lat.
05 grudnia 2014 23:08 / 2 osobom podoba się ten post
Jolek

Jolek, jak by co, tez mam auto i na pewno nie wykorzystam :))))))))))))))))))))) Badz czujna, nie daj sie złapac na cztuczny miód.