mamy tu juz taki temat forum ale jakos sie nie rozwinol Za duzo tych z Wenus ha ha a one nie moga sie dogadac na temat tych z Marsa hihi
mamy tu juz taki temat forum ale jakos sie nie rozwinol Za duzo tych z Wenus ha ha a one nie moga sie dogadac na temat tych z Marsa hihi
a'propos przyjemnosci to juz musisz sama sobie zorganizowac hihi
He, he... a, jest taki film "Marsjanie atakuja"......ciezko bylo sie z nimi porozumiec :-DD
no to bysmy sie scierali Ja koziorozec jestem I tu pozytywny aspekt : nie zeszlismy sie w zyciu ha ha
Obok babci jest sklep erotyczny :DD, a i moj nowy adorator powiedzial, ze to nie jest ofeta matrymonialna, al jak si z nim spotkam to nie pozaluje ?
A może nic straconego ??? Tylko wiedziec musisz, że ja chrapię, ale poza tą niedogodnoscią wszystko jest na swoim miejscu :)))))))))))))))), a i utalentowana wielce jestem:))))))))))))
Jak by co mam na podoredziu stopery, co to sobie kupiłam na okolicznosc kapieli w morzu srodziemnym (pojechałam z zapaleniem uszu)
ha ha ha ha ciekawe czy on tez nie pozaluje hihi
Moj Boze na taki tekst to nawet sztachety z plotu nie da sie wyrawc ha ha
O jakis romansk se nam kroi no prosze prosze :d Jak cos to ja moge kojarzyc pary w sensie myslalam o biurze matrymonialnym, zeby zalozyc, bo jak w 6 klasie pdstawoki zsfatalam kolezanke z kolega o 2 lata starzym to teraz sa ju po lubie:D 10 ltm zussamen :D
Dokladnie :D a no to go zapytalam ze skad mam wiedziec czy nie pozaluje i co akiego on ma dozaoferowania :DD jakis pajac miezkajac lata w Lipsku i nie miec najomych, ale uwaga:
maAuto :D
podaj nr swojego konta ha ha ha Tylko co ta bidula ma ze chce ci dac
Jak to co ? Siebie.
Mloda jestes to ci sie romansik kroi ha ha a tu "dorosli" ludzie rozmawiaja hihi
Dokladnie :D a no to go zapytalam ze skad mam wiedziec czy nie pozaluje i co akiego on ma dozaoferowania :DD jakis pajac miezkajac lata w Lipsku i nie miec najomych, ale uwaga:
maAuto :D