Dla tych co maja doła

05 grudnia 2014 23:19
ORIM

przed czy po ???? ha ha

Oczywiscie, ze po....
05 grudnia 2014 23:19
doda1961

Mój syn jest rakiem, no dogadac sie nie idzie. Mam kolezanke raka, ciezki przypadek, ale dobra dziewczyna. Wy raki, zle znosicie porazki,szybko sie zniechecacie, ale mimo wszystko macie power i jedziecie ostro do przodu. Natomiast w temacie starszyzny droga kolezanko, to chyba nie sadzisz, ze zycie z wszystkimi jego przyjemnosciami konczy sie po trzydziestce, a po czterdziestce to juz tylko ziółka i robótki na drutach :))))))))))))))

No wiem, ze ni i nawet nie mysle, na przykladzie mojej mamy zastalam ja w akie sytuacji, ze ja bym nie chciala, zeby ona mnie zastala:D
05 grudnia 2014 23:20
doda1961

Oczywiscie, ze po....

po to fajka, a nie jedzenie, jedzenie przed pozniej spalamy kalorie :D
05 grudnia 2014 23:21 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

po to fajka, a nie jedzenie, jedzenie przed pozniej spalamy kalorie :D

Młodziezy, no jak z pełnym brzuchem w te klocki :))))))))))))????
05 grudnia 2014 23:22 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Oczywiscie, ze po....

czerwone wytrawne czyli juz wiesz co
05 grudnia 2014 23:24
doda1961

Młodziezy, no jak z pełnym brzuchem w te klocki :))))))))))))????

Normalnie, a wgl to najlepiej nie jesc tylko no wiaomo co :D
05 grudnia 2014 23:24
Jolek

No wiem, ze ni i nawet nie mysle, na przykladzie mojej mamy zastalam ja w akie sytuacji, ze ja bym nie chciala, zeby ona mnie zastala:D

Trza było nie podglądac :)))))))))))))))
Ja jestem starej daty, aczkolwiek seks uprawiam radosnie, tyle, ze mój syn nigdy tego nie widział i nie zobaczy.
05 grudnia 2014 23:25 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

czerwone wytrawne czyli juz wiesz co

Czyli tak, spotykaz sie z Dodzia jcie kolacjie pijecie zerwone wino, nastepnie robicie imnstyke palice fajke i idziecie spac :D noo ciekawe :d
05 grudnia 2014 23:26
doda1961

Trza było nie podglądac :)))))))))))))))
Ja jestem starej daty, aczkolwiek seks uprawiam radosnie, tyle, ze mój syn nigdy tego nie widział i nie zobaczy.

Masz syna ?:D
05 grudnia 2014 23:26
Jolek

Normalnie, a wgl to najlepiej nie jesc tylko no wiaomo co :D

Jolek, w pewnym wieku jedzenie zaczyna byc priorytetem :)))))))))))))))
05 grudnia 2014 23:27
Jolek

Masz syna ?:D

Mam, przepieknej urody, lat 20 i pół:)))))))))))
05 grudnia 2014 23:28
doda1961

Mam, przepieknej urody, lat 20 i pół:)))))))))))

hmmmmm :D

a to ciekawe :D
05 grudnia 2014 23:28
Jolek

Czyli tak, spotykaz sie z Dodzia jcie kolacjie pijecie zerwone wino, nastepnie robicie imnstyke palice fajke i idziecie spac :D noo ciekawe :d

no fakt dosc ciekawe ale .............no coz mloda jestes wiec niech tak zostanie ha ha
05 grudnia 2014 23:30
doda1961

Jolek, w pewnym wieku jedzenie zaczyna byc priorytetem :)))))))))))))))

ale i w pewnym wieku jedzenie nie jest tylko po to aby je jesc : )))))
05 grudnia 2014 23:30 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Nie, nie, nie. Spotykamy sie ewentualnie, pijemy winko, przytulamy sie intensywnie, nastepnie pijemy winko, zjadamy golonke, palimy fajke i idziemy spac, Orim ze stoperami w uszach :)))))))))))))))))))))))