Dla tych co maja doła

05 grudnia 2014 23:09 / 2 osobom podoba się ten post
doda1961

Tak na powaznie mówiac, to te dopasowania zodiakalne, to smiechu warte sa. Mnie na przykład mówia, ze ze strzelcem bede szczesliwa, a guzik prawda. Strzelce płci meskiej sa nie do przyjecia dla wojowniczego barana, Przyjaciółki owszwm, podobnie jak skorpiony. Koziorozec kocha eleganckie kobiety, ale chodzi jak kot swoimi sciezkami.

no moze nie kocha ale szanuje za styl i umysl
05 grudnia 2014 23:10 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

to faktycznie majatek ha ha

No, no no, tu nie ma nic do śmiacia;)
Młoda, atrakcyjna, gorąca, tanczaca, gotujaca, to nie majątek?
05 grudnia 2014 23:10
doda1961

Jolek, jak by co, tez mam auto i na pewno nie wykorzystam :))))))))))))))))))))) Badz czujna, nie daj sie złapac na cztuczny miód.

ja tez mam ,ja tez mam i wracam przez Lipsk ha ha
05 grudnia 2014 23:11
doda1961

Tak na powaznie mówiac, to te dopasowania zodiakalne, to smiechu warte sa. Mnie na przykład mówia, ze ze strzelcem bede szczesliwa, a guzik prawda. Strzelce płci meskiej sa nie do przyjecia dla wojowniczego barana, Przyjaciółki owszwm, podobnie jak skorpiony. Koziorozec kocha eleganckie kobiety, ale chodzi jak kot swoimi sciezkami.

masz racje g**** prada, bo ja jstem rakiem i powinnam dobrze sie dogadywac z 2 rakiemi z jenej strony prawda, ze tak, ale z rakiem mam dziecko i od tej pory nie jest juz dbrze normalnie wydarlabym mu gardlo obciela jajka a na koncu posolila sola i podpalila.
05 grudnia 2014 23:11 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Dorosli buahahahaha czasem to mam wrazenie, ze predzej moja babcia jet powazniejsza i mimo tego ze wy wszyscy razem wzieci macie wiecej lat niz ja to macie takie glupawki jak ja w wieku 22 lat.

babcia ma demencje ha ha my jeszcze nie hihi
05 grudnia 2014 23:12
ORIM

ja tez mam ,ja tez mam i wracam przez Lipsk ha ha

Hm, wolisz golonkę czy lazanie :)))))))))))))))))))))))))))
05 grudnia 2014 23:12
doda1961

No, no no, tu nie ma nic do śmiacia;)
Młoda, atrakcyjna, gorąca, tanczaca, gotujaca, to nie majątek?

Młoda to tak ale to on proponuje wszystko czyli siebie i owe rzeczone auto ha ha
05 grudnia 2014 23:13
ORIM

babcia ma demencje ha ha my jeszcze nie hihi

Blad, moja babcia nie ma demencji. I to jest piekne, bo jest soba i jest urocza.
05 grudnia 2014 23:13
doda1961

Hm, wolisz golonkę czy lazanie :)))))))))))))))))))))))))))

przed czy po ???? ha ha
05 grudnia 2014 23:14
Jolek

Blad, moja babcia nie ma demencji. I to jest piekne, bo jest soba i jest urocza.

to mile
05 grudnia 2014 23:15
Jolek

masz racje g**** prada, bo ja jstem rakiem i powinnam dobrze sie dogadywac z 2 rakiemi z jenej strony prawda, ze tak, ale z rakiem mam dziecko i od tej pory nie jest juz dbrze normalnie wydarlabym mu gardlo obciela jajka a na koncu posolila sola i podpalila.

oj oj oj raki gotuje sie w wodzie z sola i bez jajek ha ha
05 grudnia 2014 23:15 / 1 osobie podoba się ten post
Obczailam fote,noo powiem ze no najgorszy nie jest no ale nie nie nie. Kusi mnie diabel, ale nie. Nie ma opcji ni umwie sie na zadna ranke. Koniec nie.
05 grudnia 2014 23:16 / 4 osobom podoba się ten post
Jolek

Mój syn jest rakiem, no dogadac sie nie idzie. Mam kolezanke raka, ciezki przypadek, ale dobra dziewczyna. Wy raki, zle znosicie porazki,szybko sie zniechecacie, ale mimo wszystko macie power i jedziecie ostro do przodu. Natomiast w temacie starszyzny droga kolezanko, to chyba nie sadzisz, ze zycie z wszystkimi jego przyjemnosciami konczy sie po trzydziestce, a po czterdziestce to juz tylko ziółka i robótki na drutach :))))))))))))))
05 grudnia 2014 23:18 / 1 osobie podoba się ten post
Ja to bym sie umowila, ale z wnukiem babci :DDD
05 grudnia 2014 23:19
ORIM

Młoda to tak ale to on proponuje wszystko czyli siebie i owe rzeczone auto ha ha

Doswiadczenie zyciowe podpowiada mi, ze jak tak sie tym autem chwali, to z pewnoscia auto stare jest, pucowane raz w tygodniu na błysk i jest przedłuzeniem meskosci nrzeczonego :))))))))))))) Jolki nie daj sie nabrac.