Dla tych co maja doła

05 grudnia 2014 23:31
doda1961

Mój syn jest rakiem, no dogadac sie nie idzie. Mam kolezanke raka, ciezki przypadek, ale dobra dziewczyna. Wy raki, zle znosicie porazki,szybko sie zniechecacie, ale mimo wszystko macie power i jedziecie ostro do przodu. Natomiast w temacie starszyzny droga kolezanko, to chyba nie sadzisz, ze zycie z wszystkimi jego przyjemnosciami konczy sie po trzydziestce, a po czterdziestce to juz tylko ziółka i robótki na drutach :))))))))))))))

Coś w tym jest. Mój starszy syn też jest rakiem i fakt dogadać się z nim ciężko. Ożenił się z panią rakową i dogadują się wspaniale tak, że może ty Jolek i ojeciec Twojego synka jesteście tylko potwierdzeniem, że od każdej reguły są wyjątki.
05 grudnia 2014 23:31 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

ale i w pewnym wieku jedzenie nie jest tylko po to aby je jesc : )))))

w pewnym wieku trzeba sie wysypiac takze Gute Nacht :D ja Jestem w tym wieku ze potrzebuje snu :D
05 grudnia 2014 23:32 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

hmmmmm :D

a to ciekawe :D

a cóz w tym ciekawego? :)))))))))))))))))
Przeciez kobiety najczesciej maja dzieci.

05 grudnia 2014 23:33
doda1961

Nie, nie, nie. Spotykamy sie ewentualnie, pijemy winko, przytulamy sie intensywnie, nastepnie pijemy winko, zjadamy golonke, palimy fajke i idziemy spac, Orim ze stoperami w uszach :)))))))))))))))))))))))

Ha,ha,ha
05 grudnia 2014 23:33 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Nie, nie, nie. Spotykamy sie ewentualnie, pijemy winko, przytulamy sie intensywnie, nastepnie pijemy winko, zjadamy golonke, palimy fajke i idziemy spac, Orim ze stoperami w uszach :)))))))))))))))))))))))

i tak jej to tlumacz bo jeszcze jak sobie wyobrazi co jej mama robi to hihihihi No znow bedzie miala dola ha ha
05 grudnia 2014 23:34
Alina

Coś w tym jest. Mój starszy syn też jest rakiem i fakt dogadać się z nim ciężko. Ożenił się z panią rakową i dogadują się wspaniale tak, że może ty Jolek i ojeciec Twojego synka jesteście tylko potwierdzeniem, że od każdej reguły są wyjątki.

Ale my wczesniej sie super dogadywalismy jako przyjaciele, ale jak w gre wchodzi dziecko no to inna sprawa, a jak nadal poruszamy tematy inne niz nasz syn to jest tak jak bylo. No ale nie bedzie jak dawniej.
05 grudnia 2014 23:34 / 1 osobie podoba się ten post
Alina

Ha,ha,ha

Alina prosze cie troszke powagi.Dzieci czytaja ha ha
05 grudnia 2014 23:35
Jolek

w pewnym wieku trzeba sie wysypiac takze Gute Nacht :D ja Jestem w tym wieku ze potrzebuje snu :D

spokojnych i oby ci sie ten pan samochodzik nie przysnil ha ha
05 grudnia 2014 23:35 / 2 osobom podoba się ten post
No to sobie pogadali o różnicach miedzypokoleniowych Orim Doda i Jolek a ja czytałam i lałam ze śmiechu fajnie,fajnie...
05 grudnia 2014 23:37 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Dziade do lozka i to migiem. Jutra trzeba wstac i pdp jesc dac :D
05 grudnia 2014 23:37 / 2 osobom podoba się ten post
Marta

No to sobie pogadali o różnicach miedzypokoleniowych Orim Doda i Jolek a ja czytałam i lałam ze śmiechu:-) fajnie,fajnie...:-)

dziekujemy za uwage Wszystkie prawa autorskie zastrzezone ha ha
05 grudnia 2014 23:39 / 2 osobom podoba się ten post
Jolek

Ale my wczesniej sie super dogadywalismy jako przyjaciele, ale jak w gre wchodzi dziecko no to inna sprawa, a jak nadal poruszamy tematy inne niz nasz syn to jest tak jak bylo. No ale nie bedzie jak dawniej.

Jolek, jak jest ch......m ojcem, to nic z niego nie bedzie. Odpusc sobie.
05 grudnia 2014 23:39
ORIM

Orim! Czy ja dobrze kojarzę, że zjeżdżasz 05.01? Jak dam się przekupić firmie to być może razem będziemy odliczać dni do zjazdu. Kuszą, oj kuszą. 
05 grudnia 2014 23:40 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

a cóz w tym ciekawego? :)))))))))))))))))
Przeciez kobiety najczesciej maja dzieci.

czasami najczęściej
05 grudnia 2014 23:40 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

dziekujemy za uwage Wszystkie prawa autorskie zastrzezone ha ha

Podłaczam sie do postu kolegi, tak miedzy golonką, winkiem a fajeczką. Dobrej nocy!