Musi ładniejszy był !! Przyznaj sie Magmab !!
Musi ładniejszy był !! Przyznaj sie Magmab !!
obiektywnie oceniając rowerek przyznam Ci racje był ładniejszy ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Hahaha ! Proszę, "kobieta" z Ciebie wyszła. Jak ładniejsze to musi być moje - hahaha. Noż instynktowny wybór.
Dobrywieczor Kochani:):):)
Jestem,wrocilam i do Was zajzalam:):):)
Dlugo mnie nie bylo:)Cieszylam sie domkiem,rodzinka,zwierzakami-wybaczcie.Zrozumiecie mnie-wiem:)
Teraz bede czesciej zagladac,a tak w ogole,to odpoczeliscie od Hogaty:D:D:D:D:D:D
Obiecuje,ze bede grzeczna-chyba,hahahahahaha:D:D:D:D:D:D
Dlugo mnie nie bylo:)Cieszylam sie domkiem,rodzinka,zwierzakami-wybaczcie.Zrozumiecie mnie-wiem:)
Teraz bede czesciej zagladac,a tak w ogole,to odpoczeliscie od Hogaty:D:D:D:D:D:D
Kurcze gdzieś mi zginął kot... Na obiedzie go nie było i na kolacji go nie było... Trochę świętego spokoju, ale to już za długo... Jeszcze mu się to nie zdarzyło... Już latałam z latarką koło domu... nie wiem jak go wołać bo on tylko po niemiecku... na kici kici nie reaguje...))))
Cześć Hogata, dobrze że odpoczęłaś. Będzie weselej.
Witaj Piekna Hexe :D
Ja tez nie wlaziłam na forum jak mialam urlop i jestem do tyłu :D
Ale mam dobrą wiadomosć - zlot sie szykuje na Wrocław !!! Co Ty na to ?? hmmmm?? Pic wódke bedziem , i balować po Starym Rynku, aż im wszystkim rynny odpadną i parapety :D:D
Ciesze się , ze jesteś !!! '
Miotła była w Serwisie mam nadzieję ? :D
Jeszcze tylko brakuje jednej kobitki , ale zapomniałam Nicka :D
Buziole :D
Źle przeczytałem Emilia Twój post. Zdawało mi się że wcinasz ciasto (na szybkości "często" wziąłem za ciasto). I mnie straszny smak naszedł na sernika. Nie przepadam za ciastami i nie wiem co mnie tak wzięło. :-)))
na kota sie wola - Mic mic mic ( takie jakieś micowate ale one na to reagują )
Witaj Piekna Hexe :D
Ja tez nie wlaziłam na forum jak mialam urlop i jestem do tyłu :D
Ale mam dobrą wiadomosć - zlot sie szykuje na Wrocław !!! Co Ty na to ?? hmmmm?? Pic wódke bedziem , i balować po Starym Rynku, aż im wszystkim rynny odpadną i parapety :D:D
Ciesze się , ze jesteś !!! '
Miotła była w Serwisie mam nadzieję ? :D
Jeszcze tylko brakuje jednej kobitki , ale zapomniałam Nicka :D
Buziole :D
Wiem i jade do Wrocka-nie ma bata:)