Na wyjeździe #3

19 października 2013 20:51 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Musi ładniejszy był !! Przyznaj sie Magmab !!

obiektywnie oceniając rowerek przyznam Ci racje był ładniejszy ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

19 października 2013 20:58 / 7 osobom podoba się ten post
Dobrywieczor Kochani:):):)
Jestem,wrocilam i do Was zajzalam:):):)
Dlugo mnie nie bylo:)Cieszylam sie domkiem,rodzinka,zwierzakami-wybaczcie.Zrozumiecie mnie-wiem:)
Teraz bede czesciej zagladac,a tak w ogole,to odpoczeliscie od Hogaty:D:D:D:D:D:D
Obiecuje,ze bede grzeczna-chyba,hahahahahaha:D:D:D:D:D:D
19 października 2013 20:59
magmab

obiektywnie oceniając rowerek przyznam Ci racje był ładniejszy ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Hahaha ! Proszę, "kobieta" z Ciebie wyszła. Jak ładniejsze to musi być moje - hahaha. Noż instynktowny wybór.
19 października 2013 21:01
Mycha

Hahaha ! Proszę, "kobieta" z Ciebie wyszła. Jak ładniejsze to musi być moje - hahaha. Noż instynktowny wybór.

Myszko ładniejszy a i do tego młodszy hahahaha Oj tutaj wszystkie My prawdziwe KOBIETKI :)))))))
19 października 2013 21:02 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Dlugo mnie nie bylo:)Cieszylam sie domkiem,rodzinka,zwierzakami-wybaczcie.Zrozumiecie mnie-wiem:)
Teraz bede czesciej zagladac,a tak w ogole,to odpoczeliscie od Hogaty:D:D:D:D:D:D

Heej czyżbyś doleciała do DE???? pozdrawiamyyyyyyyyyy
19 października 2013 21:04 / 1 osobie podoba się ten post
Tak;););););)Dolecialam hahaha:D:D:D:D:D:D:D
19 października 2013 21:06
hogata76

Cześć Hogata, dobrze że odpoczęłaś. Będzie weselej.
19 października 2013 21:06 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Kurcze gdzieś mi zginął kot... Na obiedzie go nie było i na kolacji go nie było... Trochę świętego spokoju, ale to już za długo... Jeszcze mu się to nie zdarzyło... Już latałam z latarką koło domu... nie wiem jak go wołać bo on tylko po niemiecku... na kici kici nie reaguje...))))

na kota sie wola - Mic mic mic ( takie jakieś micowate ale one na to reagują ) 

19 października 2013 21:07
Mycha

Cześć Hogata, dobrze że odpoczęłaś. Będzie weselej.

Dziekuje Wam :)
19 października 2013 21:12
hogata76

Witaj Piekna Hexe :D 

Ja tez nie wlaziłam na forum jak mialam urlop i jestem do tyłu :D 
Ale mam dobrą wiadomosć - zlot sie szykuje na Wrocław !!! Co Ty na to ?? hmmmm?? Pic wódke bedziem , i balować po Starym Rynku, aż im wszystkim rynny odpadną i parapety :D:D 
Ciesze się , ze jesteś !!! '
Miotła była w Serwisie mam nadzieję ? :D 
Jeszcze tylko brakuje jednej kobitki , ale zapomniałam Nicka :D 
Buziole :D 

19 października 2013 21:17 / 2 osobom podoba się ten post
margaretka82

Ale mam dobrą wiadomosć - zlot sie szykuje na Wrocław !!! Co Ty na to ?? hmmmm?? Pic wódke bedziem , i balować po Starym Rynku, aż im wszystkim rynny odpadną i parapety :D:D 

Wiem i jade do Wrocka-nie ma bata:)
19 października 2013 21:20
opiekun_Janusz

Źle przeczytałem Emilia Twój post. Zdawało mi się że wcinasz ciasto (na szybkości "często" wziąłem za ciasto). I mnie straszny smak naszedł na sernika. Nie przepadam za ciastami i nie wiem co mnie tak wzięło. :-)))

Ha, ha, glodnemu chleb na mysli ! Chociaz z koziego sera pyszny sernik wychodzil.
19 października 2013 21:21
margaretka82

na kota sie wola - Mic mic mic ( takie jakieś micowate ale one na to reagują ) 

Nie wiem ... nie ma .... Normalnie sam wraca i prosi o wpuszczenie na pokoje... , ale z domu i do domu może sam wyjść i sam wejść...Nie mogę go nie wiem gdzie szukać bo jestem właściwie w lesie... ))))
19 października 2013 21:29
margaretka82

Kochana, zapomniałaś? Miotła jest u Skarlet....No wąłśnie Hogatka a kide Żaba na miotle sie przeleci ? 
19 października 2013 21:31
hogata76

Wiem i jade do Wrocka-nie ma bata:)

Jedziesz???? Nie lecisz?Powiem "wspólnotowo": "Dobrze że jesteś." :)) Tylko z terminem to tak żebym i ja dopłynęła...na ten zjazd :))