Kochana, zapomniałaś? Miotła jest u Skarlet....No wąłśnie Hogatka a kide Żaba na miotle sie przeleci ?
Kochana, zapomniałaś? Miotła jest u Skarlet....No wąłśnie Hogatka a kide Żaba na miotle sie przeleci ?
Wiem i jade do Wrocka-nie ma bata:)
Dobrywieczor Kochani:):):)
Jestem,wrocilam i do Was zajzalam:):):)
Dlugo mnie nie bylo:)Cieszylam sie domkiem,rodzinka,zwierzakami-wybaczcie.Zrozumiecie mnie-wiem:)
Teraz bede czesciej zagladac,a tak w ogole,to odpoczeliscie od Hogaty:D:D:D:D:D:D
Obiecuje,ze bede grzeczna-chyba,hahahahahaha:D:D:D:D:D:D
A to co? Ci Skarlet miotly nie dala? Ja przylecialam na innej (nowsza generacja)...;D;D;D;D
A to co? Ci Skarlet miotly nie dala? Ja przylecialam na innej (nowsza generacja)...;D;D;D;D
zajadam sie czekoladą z orzechami , a przed chwilką zjadłam trochę Kartoffelsalat i plaster sera z Chili :D
Colą zapijam :D
Witaj Piekna Hexe :D
Ja tez nie wlaziłam na forum jak mialam urlop i jestem do tyłu :D
Ale mam dobrą wiadomosć - zlot sie szykuje na Wrocław !!! Co Ty na to ?? hmmmm?? Pic wódke bedziem , i balować po Starym Rynku, aż im wszystkim rynny odpadną i parapety :D:D
Ciesze się , ze jesteś !!! '
Miotła była w Serwisie mam nadzieję ? :D
Jeszcze tylko brakuje jednej kobitki , ale zapomniałam Nicka :D
Buziole :D
Hi...hi... ja tez tak mam,
zjem chlebek marcepanowy i za chwile popijam sokiem pomidorowym i poprawiam żółtym serkiem.
Ja przed okresem to norma u mnie :D
Ale dobrze wiedzieć bo kto wie czy kiedyś , nie bede musiała podzielić się z Tobą ogórkiem kiszonym i czekolada :D hahaha