Ja też ma za free, uwielbiam czytać i jak mi się kończą ksiazki to dostaje następny pakiet do czytania.Wysyłałam kiedys IWUNI.:))
Ja też ma za free, uwielbiam czytać i jak mi się kończą ksiazki to dostaje następny pakiet do czytania.Wysyłałam kiedys IWUNI.:))
No cóż - ja się za to mogę pochwalić, że w czasie tego pobytu u dziadka chyba rekord w czytaniu pobiłam. Za mną już 5 książek i kończę szóstą. A to nie były nowelki:) Jedna nawet coś koło 700 stron miała, druga 600, a reszta to takie typowe 300-400.
Niestety mój dziadek jakoś nie chce na zegarek patrzec przy wstawaniu i wstaje jak się tylko zacznie szaro robić, albo i wcześniej. O ile zimą jest to ok, to latem jak mi koło 5 wstawał, to nie byłam mega zadowolona. Teraz wstaje koło 6.30, więc obawiam się, że jutro o 5.30 pobudka.
Witam wieczorkiem :)
Bylo dziś troszke sprzatania, odgrzebywanie kartonów w piwnicy ,i wyciąganie dekoracji ( różne strachy , jeze jesienne, typowe niemieckie dekorazion). Poobwieszałam troche z babcią , troche sama.
Ale cos mnie od wczoraj dół wciąga :((
Jakaś nostalgia jesienna dopada.
Ale zamówiłam sobie papieroska elektrycznego i moze już w poniedzialek bedzie :D:D
Nie będę śmierdziała, popalę w domku przy kompie, na kibelku, w kuchni , a nawet w pralni a co !!! :D:D
Nie będe wylaziła na taras , nie przeziębie się jak bedzie zima :D
No i na kasie zaoszczędzę :D
Teraz babci idę zaśpiewać kołysankę :D ( żart -ratuje się jak moge )
Witam wieczorkiem :)
Bylo dziś troszke sprzatania, odgrzebywanie kartonów w piwnicy ,i wyciąganie dekoracji ( różne strachy , jeze jesienne, typowe niemieckie dekorazion). Poobwieszałam troche z babcią , troche sama.
Ale cos mnie od wczoraj dół wciąga :((
Jakaś nostalgia jesienna dopada.
Ale zamówiłam sobie papieroska elektrycznego i moze już w poniedzialek bedzie :D:D
Nie będę śmierdziała, popalę w domku przy kompie, na kibelku, w kuchni , a nawet w pralni a co !!! :D:D
Nie będe wylaziła na taras , nie przeziębie się jak bedzie zima :D
No i na kasie zaoszczędzę :D
Teraz babci idę zaśpiewać kołysankę :D ( żart -ratuje się jak moge )
E-papieros jest fajny,bo faktycznie nie smierdzi i kaska zaoszczedzona:)Ja palilam,ale wiesz co?Jakos po miesiacu czulam sie taka nie napalona,posilkowalam sie dymkiem takim wiesz-papierosem (tyton plus gilza):)Az pieknego dania wziol i zdechl i pale dalej fajki.Niektore z dziewczat tutaj pala i sobie chwala,ale jakas tak malo napalona sie czulam,nawet jak kupowalam mocne olejki:)