Swiatla akurat sa dla mnie dobrym pomyslem, samochody sa bardziej widoczne. Powiem szczerze ze jak przyjezdzam do D to denerwuje mnie ze samochody jezdza z wylaczonymi swiatlami
Swiatla akurat sa dla mnie dobrym pomyslem, samochody sa bardziej widoczne. Powiem szczerze ze jak przyjezdzam do D to denerwuje mnie ze samochody jezdza z wylaczonymi swiatlami
Więc u mnie dzieci były - takie fajne maluchy:) Dziadek przyszykował dla nich batoniki z rumem:) No mam nadzieję, że się nie upiją, albo że rodzicom oddadzą ten przysmak.
A tak w ogóle to mi się podobało, że rodzice z nimi chodzili. Dzisiaj czytałam w gazecie, że coraz więcej zniszczeń jest na Halloween - uszkodzone samochody np. - jak nie dasz cukierka, to ci samochód poryszę...
Niech ktoś założy jakiś fajny temat - mam ochotę się wygadać, a nie mam o czym:)
Uśmiałam się - mam ochotę ......... a nie mam o czym. Kurcze, może ja tak tylko dzisiaj będe miała.
Dla mnie od listopada do marca OK ale pozostałe miesiące to bzdura.
A bo takie fajne tematy były - o muzułmanach, o Żydach gdzieś się też przewinął. A tak o tych babciach i dziadkach to mi się już nie chce.
Nie wierzę, że temat o Żydach się przewinął. To "ciężki" temat i zaraz byłby wrzask, że antysemityzm itd, itp. Przeginaja z tym i to ostro. Lepiej to zostawić.
A tak - Żydów też lubię:)
nie lubię tylko Cyganów
Zaczął się HALLOWEEN, dzieciaki chodzą po domach za słodyczami. Otwieram te nieszczęsne drzwi a moja babcia przerażona kto to. No kurcze , ze nie mozna tego dzwonka wyłączyć.
Więc u mnie dzieci były - takie fajne maluchy:) Dziadek przyszykował dla nich batoniki z rumem:) No mam nadzieję, że się nie upiją, albo że rodzicom oddadzą ten przysmak.
A tak w ogóle to mi się podobało, że rodzice z nimi chodzili. Dzisiaj czytałam w gazecie, że coraz więcej zniszczeń jest na Halloween - uszkodzone samochody np. - jak nie dasz cukierka, to ci samochód poryszę...
Niech ktoś założy jakiś fajny temat - mam ochotę się wygadać, a nie mam o czym:)