Na wyjeździe #3

31 października 2013 18:59
Ja przejżałam też netka i nic o obowiązku nie znalazłam tylko o planach które wleką się juz drugi rok...
31 października 2013 19:01
Tu jest o zimówkach weuropie-nt jak w PL sie nie dogrzebałam http://pzm-travel.pl/pzminfo/opony,zimowe,-,przepisy,659.html
31 października 2013 19:10 / 1 osobie podoba się ten post
Więc u mnie dzieci były - takie fajne maluchy:) Dziadek przyszykował dla nich batoniki z rumem:) No mam nadzieję, że się nie upiją, albo że rodzicom oddadzą ten przysmak.
A tak w ogóle to mi się podobało, że rodzice z nimi chodzili. Dzisiaj czytałam w gazecie, że coraz więcej zniszczeń jest na Halloween - uszkodzone samochody np. - jak nie dasz cukierka, to ci samochód poryszę...

Niech ktoś założy jakiś fajny temat - mam ochotę się wygadać, a nie mam o czym:)

31 października 2013 19:17
Sówka

Swiatla akurat sa dla mnie dobrym pomyslem, samochody sa bardziej widoczne. Powiem szczerze ze jak przyjezdzam do D to denerwuje mnie ze samochody jezdza z wylaczonymi swiatlami

Dla mnie od listopada do marca OK ale pozostałe miesiące to bzdura. 
31 października 2013 19:20
wichurra

Więc u mnie dzieci były - takie fajne maluchy:) Dziadek przyszykował dla nich batoniki z rumem:) No mam nadzieję, że się nie upiją, albo że rodzicom oddadzą ten przysmak.
A tak w ogóle to mi się podobało, że rodzice z nimi chodzili. Dzisiaj czytałam w gazecie, że coraz więcej zniszczeń jest na Halloween - uszkodzone samochody np. - jak nie dasz cukierka, to ci samochód poryszę...

Niech ktoś założy jakiś fajny temat - mam ochotę się wygadać, a nie mam o czym:)

Uśmiałam się - mam ochotę .........   a nie mam o czym. Kurcze, może ja tak tylko dzisiaj będe miała. 
31 października 2013 19:21 / 1 osobie podoba się ten post
Mnie akurat światła przez cały rok też się podobają. Jeździłam na światłach zanim taki przepis w życie wszedł i uważam, ze samochód jest wtedy lepiej widoczny. Zwłaszcza na trasach.
31 października 2013 19:22
Mycha

Uśmiałam się - mam ochotę .........   a nie mam o czym. Kurcze, może ja tak tylko dzisiaj będe miała. 

A bo takie fajne tematy były - o muzułmanach, o Żydach gdzieś się też przewinął. A tak o tych babciach i dziadkach to mi się już nie chce. 
31 października 2013 19:23
Hmm, Wichurra - no to wymysl jakas zaczepke ...
31 października 2013 19:25 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Dla mnie od listopada do marca OK ale pozostałe miesiące to bzdura. 

Zgadzam się!!!1A jeszcze te auta co mają takie ostre halogenowe światła - tragedia jak się taki w nocy wlecze za toba i wali po oczach!!!Kto to Q...wymyslił????Wrrrr
31 października 2013 19:25
Oj co to to nie - ja nie zaczepiam ludzi:) Chyba, że ktoś się prosi - wtedy do usług:)
31 października 2013 19:25
wichurra

A bo takie fajne tematy były - o muzułmanach, o Żydach gdzieś się też przewinął. A tak o tych babciach i dziadkach to mi się już nie chce. 

Nie wierzę, że temat o Żydach się przewinął. To "ciężki" temat i zaraz byłby wrzask, że antysemityzm itd, itp. Przeginaja z tym i to ostro. Lepiej to zostawić. 
31 października 2013 19:26
Mycha

Nie wierzę, że temat o Żydach się przewinął. To "ciężki" temat i zaraz byłby wrzask, że antysemityzm itd, itp. Przeginaja z tym i to ostro. Lepiej to zostawić. 

A tak - Żydów też lubię:)
nie lubię tylko Cyganów
31 października 2013 19:30
wichurra

A tak - Żydów też lubię:)
nie lubię tylko Cyganów

Ja też ich lubię, wkurza mnie tylko ichniejsza polityka. O Cyganach nie mam pojęcia. Nie znam tej kultury. 
31 października 2013 19:34
aniananowo

Zaczął się HALLOWEEN, dzieciaki chodzą po domach za słodyczami. Otwieram te nieszczęsne drzwi a moja babcia przerażona kto to. No kurcze , ze nie mozna tego dzwonka wyłączyć.

A u mnie od rana akcja Halloween i dzieciaki,
dyskusje Opciów, Opcia nakupił słodyczy cały koszyk
, a tu do tej pory nikogo!!!!!!

Choć słyszę za oknem ze się krecą, a nie wiedzą, że u nas tyle dobroci.

Było śmiechu, bo razem ze słodyczami przywiózł tez dwa batony fajek, 
pytam sie czy to też dla dzieci, pokładali sie z Omcia ze śmiechu.
Wesoło tu mam.
31 października 2013 19:40
wichurra

A Ty nie masz pomysła?

Dawaj, to pogaworim.....