Na wyjeździe #3

02 listopada 2013 20:59
hogata76

:O:O:O:O:O:O O Jesssssssssssssssssu,a co sie stalo???????????????????
Znowu cos mnie ominelo? Kurde-fajnie pisala:(

Noooooooooooooo,dużo można było się dowiedzieć .....o świecie .
02 listopada 2013 21:00
MeryKy

Co sie dzieje? Oświećcie mnie?????

Tez bym chciala wiedziec.Wnosila tu wiele cennego w temacie jezyka.Wlasciwie ,tylko Ona jedna w zawilosci  niemieckiego potrafila pomoc i sluzyc pomoca.Szkoda  .Pozdrawiam .
02 listopada 2013 21:01 / 1 osobie podoba się ten post
E tam wróci.. Zapewne przypadkowo się skasowała Pisała przecież nie tak dawno, że jeśli kiedyś jej się opiekunkowo znudzi, to po prostu przestanie bywać, i nie będzie się bawić w usuwanie konta. Wierze w nią!
02 listopada 2013 21:02
neta

E tam wróci.. Zapewne przypadkowo się skasowała :-) Pisała przecież nie tak dawno, że jeśli kiedyś jej się opiekunkowo znudzi, to po prostu przestanie bywać, i nie będzie się bawić w usuwanie konta. Wierze w nią! :-)

Też tak myślę:)
neta

E tam wróci.. Zapewne przypadkowo się skasowała :-) Pisała przecież nie tak dawno, że jeśli kiedyś jej się opiekunkowo znudzi, to po prostu przestanie bywać, i nie będzie się bawić w usuwanie konta. Wierze w nią! :-)

Faktycznie... na pewno masz racje...))))))
neta

Chyba o jeden przycisk za dużo????
02 listopada 2013 21:10
Może miała wybitnie zły dzień ?? Ale Wichura nie wyżywałby się na nas. Chyba MeryKy ma rację, wole tak myśleć ;-)) O jeden przycisk z dużo. Wichurka!! reaktywuj się tu nam zaraz !!
Może dziadek ja wkurzył i zamiast palnąć dziadka to palnęła w lapka ;-//
02 listopada 2013 21:16
Też tak myślę,że przypadkowo usunęła.
02 listopada 2013 21:16 / 8 osobom podoba się ten post

Andrea uspokoję Cię. Usunęła sobie przypadkowo. Właśnie odebrałem od niej maila w tej sprawie i przystępuję do operacji "reinkarnacja".

edit: gotowe

02 listopada 2013 21:21 / 1 osobie podoba się ten post
Tez odetchnelam z ulga,ze wichurra wroci,dlugo tu nie jestem ale podobaly mi sie jej wypowiedzi
02 listopada 2013 21:23 / 2 osobom podoba się ten post
Pomoc forum1

Andrea uspokoję Cię. Usunęła sobie przypadkowo. Właśnie odebrałem od niej maila w tej sprawie i przystępuję do operacji "reinkarnacja".

edit: gotowe

Chwała Ci za to o Wielki i Zielony Panie naszych literek i zwariowanych przycisków pt "usuń moje konto" 
Ps. Mógłbys ten przycisk wywalić z tego forum ????
:D 
Pozdrawiam 
02 listopada 2013 21:23
Czy związek może być udany gdy partner jest dużo młodszy ?
02 listopada 2013 21:26
Dyśka

Myślę, że dobry związek nie zależy od wieku.
02 listopada 2013 21:27 / 1 osobie podoba się ten post
Wichurka trochę nas postraszyła..., dobrze że już dobrze...))))
02 listopada 2013 21:28
Dyśka

Ja Ci powiem jakie jest moje zdanie to nie wiek jest problemem tylko charaktery ;))) a jestem z facetem o 7 lat młodszym od siebie i po 4,5 rocznym związku moge to z całą odpowiedzialnościa powiedzieć. Więc uważam że związek może być udany ;)