Na wyjeździe #3

02 listopada 2013 21:30 / 2 osobom podoba się ten post
No już jest Wichurrka :) 
A skoro Ona wrocila to ja ide do PCP z zębami , znaczy z pasta i szczotką i kubkiem :DDDDDDDDD
02 listopada 2013 21:32
margaretka82

No już jest Wichurrka :) 
A skoro Ona wrocila to ja ide do PCP z zębami , znaczy z pasta i szczotką i kubkiem :DDDDDDDDD

:O:O:O:O:O:O:O I znowu mnie ominelo.Fajnie ,ze wrocila:)

A co sie stalo,zeWichurra zniknelas  i pojawilas?
02 listopada 2013 21:33
wichurra

Jak już w innym temacie mowa o abonamencie telefonicznym, to ja zapytam czy któraś z Was używa telefonów iPhone i jakie ma wrażenia. A najlepiej, jakby ktoś używał smartfonów i iPhone i Samsunga i mógł je porównać. Ja od dawna używam Samsunga i jestem bardzo z nich zadowolona, ale te nowsze modele robią się coraz droższe. I tak sobie dzisiaj patrzę na iPhony, a one dużo tańsze od Samsungów. A zawsze mi się wydawało, że iPhone to taki mercedes wśród telefonów. No i ciekawe, czy Samsung ich po prostu przegonił (wizualnie wydaje się, że tak), czy Samsung się za wysoko ceni.
Jak któraś ma doświadczenia z tymi telefonami - chodzi mi najbardziej o porównanie Samsungów z serii S z iPhonami, to bardzo proszę o podzielenie się nimi:)

Ja już dwa lata używam iPhone . Sporo zalet - dla mnie najważniejsze to że się nie zawiesza . I logiczny w obsłudze jest , taki trochę ,,intuicyjny'' . Żadnych problemów z netem (w PL oczywiście- nie używam na wyjeździe - roaming ) , różne wygodne ułatwienia , sporo muzyki mam wgrane , mapy przyzwoite . Najważniejsze minusy - moja wersja ma aparat taki sobie , teraz są lepsze no i bateria trzyma nierewelacyjnie . No i od wersji 4  musi być SIM mikro , więc trzeba zawartość jakoś skopiować i przenieść Ale zmieniam wkrotce na nowszego i też to będzie iPhone .
02 listopada 2013 21:35
A jak jest starszy ponad 10 lat?
02 listopada 2013 21:41
hogata76

:O:O:O:O:O:O:O I znowu mnie ominelo.Fajnie ,ze wrocila:)

A co sie stalo,zeWichurra zniknelas  i pojawilas?

no wzięła i się usunęla przypadkiem :))))
Dlatego monituję do Pana wielkiego aby przycisk dziwny" usuń moje konto" usunąl bo to jest zbedny przycisk tu na force :D:D 
02 listopada 2013 21:43 / 7 osobom podoba się ten post
Ufff - ale gorąco mi się zrobiło. Tu gadu gadu z dziadkiem, tu na telefonie coś chciałam w ustawieniach konta sobie zmienić i jak Boga kocham SAMO się usunęło:) No - i próbowałam jakoś się ożywić znowu, ale nie wychodziło. Już chciałam do którejś z Was maila pisać, jak to się robi, ale nie widziałam Waszych profili - przynajmniej tych, które próbowałam obejrzeć. A wszystko z telefonu się działo, więc literki małe, pole działania ograniczone.
No i w końcu mnie oświeciło - pan M. - tylko on może mi pomóc! Napisałam, poprosiłam i jestem znowu alive:)
02 listopada 2013 21:44
Dyśka

A jak jest starszy ponad 10 lat?

to też jest dobrze :) Mój jest starszy dużo więcej niż 10 lat. Albo się do siebie pasuje albo nie :)
02 listopada 2013 21:45
Ale super , że jesteś znowu z nami...:))
02 listopada 2013 21:45
Ale miało to i swoje plusy:) Miło, że się moim "odejściem" zmartwiłyście:) Dziękuję:)
02 listopada 2013 21:47
mozah aM

Ja już dwa lata używam iPhone . Sporo zalet - dla mnie najważniejsze to że się nie zawiesza . I logiczny w obsłudze jest , taki trochę ,,intuicyjny'' . Żadnych problemów z netem (w PL oczywiście- nie używam na wyjeździe - roaming ) , różne wygodne ułatwienia , sporo muzyki mam wgrane , mapy przyzwoite . Najważniejsze minusy - moja wersja ma aparat taki sobie , teraz są lepsze no i bateria trzyma nierewelacyjnie . No i od wersji 4  musi być SIM mikro , więc trzeba zawartość jakoś skopiować i przenieść Ale zmieniam wkrotce na nowszego i też to będzie iPhone .

Uhum - dzięki:)
02 listopada 2013 21:48 / 4 osobom podoba się ten post
wichurra

Ufff - ale gorąco mi się zrobiło. Tu gadu gadu z dziadkiem, tu na telefonie coś chciałam w ustawieniach konta sobie zmienić i jak Boga kocham SAMO się usunęło:) No - i próbowałam jakoś się ożywić znowu, ale nie wychodziło. Już chciałam do którejś z Was maila pisać, jak to się robi, ale nie widziałam Waszych profili - przynajmniej tych, które próbowałam obejrzeć. A wszystko z telefonu się działo, więc literki małe, pole działania ograniczone.
No i w końcu mnie oświeciło - pan M. - tylko on może mi pomóc! Napisałam, poprosiłam i jestem znowu alive:)

A dlaczego Ty się bawisz w jakieś telefony?????
Dlaczego nie masz porządnego monitora , a choćby tego no no , zapomniałam.:((((((
aaa Tabletki , no wlasnie dlaczego ???
Na tym "Smyrku" małym to sobie może kożdelanka ,sms do męża napisac a nie się usuwac nam tu będzie. 
No już mi lepiej :D 
02 listopada 2013 21:49 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

Ale miało to i swoje plusy:) Miło, że się moim "odejściem" zmartwiłyście:) Dziękuję:)

Bo my Opiekunki jestesmy :D  To sie martwimy :DDDDDD 
Ty tez byś się martwiła ,oj nie gadaj :DDDD
02 listopada 2013 21:51 / 3 osobom podoba się ten post
margaretka82

A dlaczego Ty się bawisz w jakieś telefony?????
Dlaczego nie masz porządnego monitora , a choćby tego no no , zapomniałam.:((((((
aaa Tabletki , no wlasnie dlaczego ???
Na tym "Smyrku" małym to sobie może kożdelanka ,sms do męża napisac a nie się usuwac nam tu będzie. 
No już mi lepiej :D 

No mam monitor, ale jak oglądam z dziedkiem tv, to nie znoszę laptopa, tylko na telefonie sobie czytam. I teraz wiem, że przy czytaniu mam zostać, a nic nie grzebać:)
02 listopada 2013 21:57 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

No a ja już chciałam Ci na ratunek biedz...Jak dobrze ,ze wróciłaś i nie rób sobie więcej takich żartów...
02 listopada 2013 21:57
Właśnie o to pytałam.