Na wyjeździe #3

07 listopada 2013 23:07 / 1 osobie podoba się ten post
Kochane zamiast mam isc spac na chwile to niemoge po tych wrazeniach co dzis mnie spotkaly ,ale troszke sie poloze chociaz w glowie szum jak na kacu tylko bez pragnienia hahaaa
07 listopada 2013 23:10 / 2 osobom podoba się ten post
barbarella

No fajnie:) dobrze, że sa tacy ludzie i takie miejsca. Moja PdP tez jest cudna, najlepiej jest jak nic nie robię, mam po prostu z nimi być. Ona sie boi, że się zmęczę, albo będę chora. Mogę siedzieć cały dzień i robić na drutach, nic jej nie przeszkadza. Tylko jest jeszcze mąż PdP, ale jakoś  sobie z nim radzę.

To tak jak u mnie !!!   ,, Witam w klubie ! ,,
07 listopada 2013 23:10 / 3 osobom podoba się ten post
wiewiorka

Fajnie sie czyta takie wypowiedzi,dowód,że nie zawsze jest żle,paskudnie,buro i ponuro.A i dziewczynom ktore chcą zaczynać pracę w opiece dajecie nadzieje,że....a nuż ja też będę tak miała?Może nie będzie tak żle?

No nie jest źle, ale moja PdP ma demencję i parkinsona, czasami się przewraca, nigdy mnie nie woła, o nic nie prosi, sama zasuwa:)
Jak jej mąż był w szpitalu to bałam się co będzie jak np. wstanie w nocy do toalety, a ja nie usłyszę. Na szczęście nic zlego się nie stalo.
Dzisiaj pokłócili się moi państwo, dziadzio zapytał mnie czy pomogę mu letnie spodnie i koszule przenieść do innej szafy, czemu nie, tym bardzie, że starszy pan umie docenić moją pomoc:) No i dostalo się dziadziowi kilka ostrych słów od żony, nie widzisz, że Barbara dopiero ze spaceru przyszła, musi posiedzieć, odpocząć, sam sobie zrób itd. Fajni są, czasami.
07 listopada 2013 23:17
Fajnie,że jesteś wśród miłych ludzi.Ale mam czasem wrażenie,że jestes często smutna.Może to ten awatarek daje takie wrażenie,
07 listopada 2013 23:19
wiewiorka

Fajnie,że jesteś wśród miłych ludzi.Ale mam czasem wrażenie,że jestes często smutna.Może to ten awatarek daje takie wrażenie,

Ja cały czas mam nadzieję,
że Barabelka w końcu się odwróci do świata.

:):):):):):):)
07 listopada 2013 23:22
wiewiorka

prawda, jestem smutna, chyba taka się urodzilam
na tym moim zdjęciu to chodzi o miejsce na które patrzę, zamek w Janowcu nad Wisłą. Siedzę sobie na górce w Mięćmierzu i ładuje baterie i tak na prawdę to tył mam lepszy od przodu:)
07 listopada 2013 23:25 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

prawda, jestem smutna, chyba taka się urodzilam
na tym moim zdjęciu to chodzi o miejsce na które patrzę, zamek w Janowcu nad Wisłą. Siedzę sobie na górce w Mięćmierzu i ładuje baterie i tak na prawdę to tył mam lepszy od przodu:)

To moze ja zaloze dla Ciebie topik"rozbawic barbarelke" i tylko ja tam bede Ci pisala:D:D:D:D:D Moze Ci pomoge co??????????????
07 listopada 2013 23:26
hogata76

To moze ja zaloze dla Ciebie topik"rozbawic barbarelke" i tylko ja tam bede Ci pisala:D:D:D:D:D Moze Ci pomoge co??????????????

Tak,tak,tak :)))))
07 listopada 2013 23:27
barbarella

Tak,tak,tak :)))))

Oj nie moge,bo zaraz zlikwiduja temacik,ale co tam,bede dla Ciebie pisala,cobys sie smiala,ok?

07 listopada 2013 23:27 / 1 osobie podoba się ten post
wiewiorka

Fajnie sie czyta takie wypowiedzi,dowód,że nie zawsze jest żle,paskudnie,buro i ponuro.A i dziewczynom ktore chcą zaczynać pracę w opiece dajecie nadzieje,że....a nuż ja też będę tak miała?Może nie będzie tak żle?

Pewnie,ze nie jest zle:)tylko jak jest dobrze to mysli sie,ze tak ma byc a jak jest zle,to wtedy czlowiek sie wkurza i pod wplywem emocji opisuje:)na 8 wyjazdow 7 bylo ok a wpadke zaliczylam raz,na wlasne zyczenie,bo moglam wrocic a zachcialo mi sie "zwiedzac",czyli bilans nie jest taki zly:)
07 listopada 2013 23:29
Jak Hogata nie da rady to chyba już nikt;)))Nie wiem jak z tym tylem,bo przodu nie widziałam,ale chyba tak ,zle nie jest???
07 listopada 2013 23:29 / 2 osobom podoba się ten post
Oj nie przesadzaj Ty jak pierdykniesz tekst,to ja tez placze ze smiechu,albo Asik,albo Margaretka82,albo Prowincjusz-no kazdy cos tam ma:)
07 listopada 2013 23:35 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Oj nie moge,bo zaraz zlikwiduja temacik,ale co tam,bede dla Ciebie pisala,cobys sie smiala,ok?

pisz kochana,pisz
07 listopada 2013 23:39
barbarella

pisz kochana,pisz

I duzo lepiej,ale.......jak to kot niby jest ,ale gdzies tam:)
07 listopada 2013 23:39 / 2 osobom podoba się ten post
zmieniłam, na zdjęciu kotka mojej córki, wabi się Ryszarda i jest cudna :)