Barbarella,całkiem miły ten przód,nie jest żle:)))A kociaki są fajne!
Barbarella,całkiem miły ten przód,nie jest żle:)))A kociaki są fajne!
Jestes w tej rodzinie Najlepsza Opiekunka,bo pozwalasz sobie na kontrolowanie Ciebie i traktowanie conajmniej jak wlasnosc.Przepraszam za gorzkie slowa,ale jestem obiektywna(biorac pod uwage Twoj post).Tamte byly feeee,bo pewnie mialy Swoje zdanie i chronily Swoja prywatnosc,ot co.
Nie gniewaj sie:)
No to w takim razie żal się , między innymi od tego jest to forum.
Zobaczysz ,że jak wypiszesz ,co Cię trapi , co boli, co uwiera , poczujesz się lepiej.
jak poczytasz odpowiedzi od dziewczyn , jak wspaniale zachęcają do podniesienia się z tego dołka, do oddania lopatki, grabek i innych urządzeń, poczujesz się o wiele , wiele lepiej. Uwierz mi.
A jutro to Ty odpiszesz krótkie "daj spokój co się bedziesz zlościć , idź sobie zapal, pobiegaj , czy jeb... talerzem o podlogę " zdołowanej Hani, czy Leosi , bo tak to forum funkcjonuje.
Alez zalic sie nalezy !!!Tylko raczej opieramy sie na wlasnych przezyciach, niz na odgrzewanych artylulach, ktore de facto nic nie wnosza ...
W dodatku - moja uwaga, gdybys poswiecila nieco czasu na poczytanie forum, to znalazlabys nie jedna dyskusje wlasnie na temat traktowania opiekunek.
Po co te złośliwości ? Moderator
Ktoś nie lubi piątku??
zmieniłam, na zdjęciu kotka mojej córki, wabi się Ryszarda i jest cudna :)