Na wyjeździe #3

07 listopada 2013 23:40 / 1 osobie podoba się ten post
Barbarella,całkiem miły ten przód,nie jest żle:)))A kociaki są fajne!
07 listopada 2013 23:41
wiewiorka

Barbarella,całkiem miły ten przód,nie jest żle:)))A kociaki są fajne!

kudłaty:))))))))))))))
08 listopada 2013 00:23 / 1 osobie podoba się ten post
Scarlet, Andrea <3 dla Was! ;-)
08 listopada 2013 03:07 / 1 osobie podoba się ten post
Tutaj cicho glucho,pewnie wszyscy slodko spicie bo ta pora wspaniala,ja zaraz wyjezdzam,zycze wam wspanialego poczatku wekendu w koncu mamy piatek zycze szerekosci w kazda strone ktora sie udajecie trzymcie sie do uslyszenia po drugiej stronie odezwe sie jak dojade a a teraz 18 godzin tluczenie dupki buziaczki:)
08 listopada 2013 07:53
hogata76

Jestes w tej rodzinie Najlepsza Opiekunka,bo pozwalasz sobie na kontrolowanie Ciebie i traktowanie conajmniej jak wlasnosc.Przepraszam za gorzkie slowa,ale jestem obiektywna(biorac pod uwage Twoj post).Tamte byly feeee,bo pewnie mialy Swoje zdanie i chronily Swoja prywatnosc,ot co.
Nie gniewaj sie:)

Szkoda kotku ,że Ty tu nie pracujesz ,miała bys okazję być Najgorsza Opiekunką hihihi -nie gniewaj się:)
08 listopada 2013 08:02 / 1 osobie podoba się ten post
margaretka82

No to w takim razie żal się , między innymi od tego jest to forum.
Zobaczysz ,że jak wypiszesz ,co Cię trapi , co boli, co uwiera , poczujesz się lepiej. 
jak poczytasz odpowiedzi od dziewczyn , jak wspaniale zachęcają do podniesienia się z tego dołka, do oddania lopatki, grabek i innych urządzeń, poczujesz się o wiele , wiele lepiej. Uwierz mi. 
A jutro to Ty odpiszesz  krótkie "daj spokój co się bedziesz zlościć , idź sobie zapal, pobiegaj , czy jeb... talerzem o podlogę " zdołowanej Hani,  czy Leosi , bo tak to forum funkcjonuje.

Jesteś cudowna ! wyłuskałas sedno :):):)
08 listopada 2013 08:08
emilia

Alez zalic sie nalezy !!!Tylko raczej opieramy sie na wlasnych przezyciach, niz na odgrzewanych artylulach, ktore de facto nic nie wnosza ...

W dodatku - moja uwaga, gdybys poswiecila nieco czasu na poczytanie forum, to znalazlabys nie jedna dyskusje wlasnie na temat traktowania opiekunek.

Po co te złośliwości ? Moderator

08 listopada 2013 08:45 / 1 osobie podoba się ten post
Ktoś nie lubi piątku??
08 listopada 2013 08:49 / 3 osobom podoba się ten post
motylek1

uśmiech proszę, taki piękny dzionek ,wczoraj do 1 ,pisałam mogłaś się przyłączyć:)
08 listopada 2013 09:17 / 3 osobom podoba się ten post
motylek1

Oj ,Motylek po co to ???ja nie zaliczam sie do starych wyjadaczek bo jeszcze jestem świerzynka,ale bez tego forum juz dawno bym sobie palnęła w łeb,nie z każda wypowiedzią się zgadzam,no to sie wtedy nie odzywam,każdy ma święte prawo do wyrażania swoich opini,podejdz do tego z wiekszym luzem,a ,że siedzą cały dzień przed kompem-no cóz- jak dba tak ma-,takie moje zdanie-uśmiechnij sie ,wszyscy jedziemy tym samym wózkiem, miłego weekendu....
08 listopada 2013 09:56 / 10 osobom podoba się ten post
Koleżanko Motylek !Dziewczyny mają rację ! Ale każdy , kto dołącza potrzebuje czasu , żeby się w tym wszystkim rozeznać , poznać (choć wirtualnie ) ludzi i zobaczyć , z kim ,,jest a z kim nie jest po drodze ''.A tyle pomocy i to od razu , ile tu otrzymasz - nie otrzymasz nigdzie .Sama taką pomoc niejednokrotnie otrzymałam - ale i sama dzieliłam się wiedzą .Każdy ma swoje mocne i słabe strony - dzieli się tym w czym jest dobry , pyta gdy z innych dziedzin ma niejasności . Co do siedzenia przed kompem - sorry , ale nie wiesz , jaką kto ma pracę .Ja jestem na nogach od 6.30 - w tym czasie umyłam i ubrałam podopieczną , przygotowałam śniadanie , zjadlam razem z nią , sprzątnęłam po i umyłam jedno okno . Jest dziesiąta . Czy naprawdę mało zrobilam ? I chyba jestem nienajgorszą opiekunką , skoro obecną , świetnie płatną pracę załatwiła mi rodzina poprzedniej podopiecznej.A żadnym wyjątkiem tu nie jestem . Więc dołącz i zobacz sama , że można mieć tu też własne zdanie ,a że czasem ,,bojowo '' bywa ? Cóż -w życiu tak też jest !
08 listopada 2013 10:11 / 5 osobom podoba się ten post
wiewiorka

Ktoś nie lubi piątku??

ja tu nie lubie piatku, soboty, niedzieli, poniedzialku, wtorku,srody i czwartku!!!!:):):)ale za to kocham ten dzien wyjazdu!!!:)
08 listopada 2013 10:20 / 4 osobom podoba się ten post
A ja w obecnym miejscu lubię wszystkie dni :) I przy komputerze też mogę posiedzieć dość długo pod warunkiem, że nie ma awarii internetu. Podopieczna jest zadbana, najedzona a że leży i jest z Nią mały kontakt to czymś się zająć trzeba. A dlaczego mam tu dobrze ? Bo posłuchałam stałej, doświadczonej opiekunki i nie wyskakuję przed szereg. I czytam regularnie forum i biorę sobie do serca wszystkie rady. I mam nadzieję, że z każdym wyjazdem będzie mi łatwiej :)
08 listopada 2013 10:22
barbarella

zmieniłam, na zdjęciu kotka mojej córki, wabi się Ryszarda i jest cudna :)

no to może by się zapoznała z kotem mojego synem.Ma na imie RYSZARD.Jest cudowny , niebieski ...:))
08 listopada 2013 10:25 / 3 osobom podoba się ten post
motylek1

Motylek:)nie wiem co Ciebie tak wkurzylo,ale wyluzuj:)nie warto sie obrazac,bo to forum to kopalnia wiedzy,jesli chodzi o nasza prace.Nie wiesz czegos,pytasz i juz masz:)Akurat teraz jestem w domu i zobacz kurcze:)jak mnie ciagnie,no musze zajrzec chociaz na chwile:)I wydaje mi sie,ze nikt czlowieka lepiej nie zrozumie jak opiekunka opiekunke czy opiekuna.Jak gadam ze znajomymi,to oni maja wyobrazenie o tej pracy,ze latwa mila i bez problemow:)no i gadaj z takimi.....:)Problemow jest bardzo duzo,ale tutaj mozna to z siebie wyrzucic i wiadomo ,ze ktos Ciebie zrozumie,da Ci rade itd:)