Na wyjeździe #3

09 listopada 2013 20:49 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Nigdy nie mów nigdy - jak ci zmiana tak wypadnie to zostaniesz.....

Już świętowałam i miło tego nie wspominam. Teraz 17 grudnia wracam do domu, przyszły zięć nalewek narobił, już mi ślina cieknie.
Będziem pić, aż poślepniem, jak to mówił mój śp sąsiad.
09 listopada 2013 20:51 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

No, Rommel był zdolny i inteligentny. Dlatego go na koniec zgładzili. Cos przeszkadzało .....

To sprawa Himmlera i Bormanna. Po nieudanym spisku na Hitlera doniesli że Rommel solidaryzował sie z zamachowcami. I Hitler kazał go po cichu zlikwidowac. Rommel miał do wyboru albo proces i nieprzyjemnosci na rodzinie albo cyjanek. Wybrał to drugie.
09 listopada 2013 20:56 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Już świętowałam i miło tego nie wspominam. Teraz 17 grudnia wracam do domu, przyszły zięć nalewek narobił, już mi ślina cieknie.

Ja tam nic nie mówie ...ale to dopiero prawie zięć,a jak wiesz zapewne, ślepnie sie np.od płynu do chłodnic albo od ruskiego spirytusu:):):)Wiec zanim zaczniecie nalewkową nasiadóweczkę, to go przesłuchaj  na okoliczność ,na czym one robione:):):)I smacznego:)
09 listopada 2013 21:02 / 2 osobom podoba się ten post
barbarella

Ja mojego nazywam kandydatem na zięcia.
09 listopada 2013 21:32 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Ja mojego nazywam kandydatem na zięcia.

Ja o moim ,już zięciu -wcześniej mówiłam OMC- o mało co :)
09 listopada 2013 22:38
A w Pl 3 dni wolnego bu..........

09 listopada 2013 23:55 / 2 osobom podoba się ten post
Pytanie tylko z ilu jajek?
10 listopada 2013 09:18
Dzien doberek w niedzielny poranek .  No dzis to chyba wszyscy spia dłuze przy niedzieli hehe :) Ale to dobrze nam tez nalezy sie czasami przysnac. A  co tam obiadek zdazy sie zrobic ech moja ostatnia niedziela w domu!!! Trzeba sie rozkoszowac dzis tez chce wnuczke wziasc i zrobic jej wczesniejszego Mikołaj pojedziemy na basen bedzie sie cieszyc. Milutkiej niedzieli wszystkim tym co maja doła plissssssssssssss umiechnijcie zawsze trzeba byc dobrej mysli !!! . Co ja wszystkim zycze usmiechajcie sie usmiech dobry na wszystko to powinno byc motto -na kazdy dzien pobytu w DE i nie tylko !!!! Zycze wszystkim spokojnej niedzieli milutkiej miłego dnia:))
10 listopada 2013 09:20 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Dzien doberek w niedzielny poranek .  No dzis to chyba wszyscy spia dłuze przy niedzieli hehe :) Ale to dobrze nam tez nalezy sie czasami przysnac. A  co tam obiadek zdazy sie zrobic ech moja ostatnia niedziela w domu!!! Trzeba sie rozkoszowac dzis tez chce wnuczke wziasc i zrobic jej wczesniejszego Mikołaj pojedziemy na basen bedzie sie cieszyc. Milutkiej niedzieli wszystkim tym co maja doła plissssssssssssss umiechnijcie zawsze trzeba byc dobrej mysli !!! . Co ja wszystkim zycze usmiechajcie sie usmiech dobry na wszystko to powinno byc motto -na kazdy dzien pobytu w DE i nie tylko !!!! Zycze wszystkim spokojnej niedzieli milutkiej miłego dnia:))

Toobie też kochana miłego dnia i baw się dobrze z wnuczką
10 listopada 2013 09:52 / 2 osobom podoba się ten post
hagia

Święta po śmierci mamy przestały łączyć rodzinę, wolę być daleko. Byłam dwukrotnie, będę teraz ponownie. Kolejną Wielkanoc już nie, ale to z powodów logistycznych. W kraju święta przestały mnie cieszyć. Tu są lajtowe, łatwe do przeżycia.

hagi przyjdzie czas ze beda cie cieszy jak przypomnisz sobie jak twoja mam jednoczyła rodzine własnie w swieta gdy była z wam!!! dlaczego teraz sie poddalisci  tak łatwo po jej smierci przeciez ona zyje dalej wsrod was nie jako człowiek zywy ale w waszych sercach myslach wspominacie ja przeciez!!!Zamiast piastowac to co w was wpoiła swieta rodzinne,tradycje uciekacie od tego a jej aniol zastanawia sie pewnie dlaczego tak sie stało zjej rodzina? Własnie w smutku i zalu powinnismy sie łaczyc!!! Wiadomo ze sa rozne sytuacje w zyciu ale nie poddawajcie sie bol po stracjie mija gdy myslisz pozytywnie przeciez ona zyje w was.Wiem co mowie moi rodzice oboje nie zyja .Pomysl ile po sobie zostawiła i co ona by zrobiła bedzie ci lzej:)))))))))))))))))))
10 listopada 2013 09:59
Cześć A ja dzisiaj zaspałam! Wyłączyłam budzik, i poszłam dalej spać..
10 listopada 2013 10:02
a ja dzisiaj zrobiłam śniadanko i jeszcze sobie leżę,ale zaraz wstanę ,pozdrawiam wszystkich:)
10 listopada 2013 10:03
neta

Cześć :-) A ja dzisiaj zaspałam! Wyłączyłam budzik, i poszłam dalej spać.. :-)

No  bo jest niedziela, nie przejmuj się.:))
10 listopada 2013 10:17
No nie bede się chowała za kartonem mleka.
10 listopada 2013 10:18 / 3 osobom podoba się ten post
Andrea, ja w innej sprawie::
Natychmiast przywróć piękne zdjęcie !!!!
To zdecydowana prośba, na granicy polecenia !!!