Nigdy nie mów nigdy - jak ci zmiana tak wypadnie to zostaniesz.....
Nigdy nie mów nigdy - jak ci zmiana tak wypadnie to zostaniesz.....
No, Rommel był zdolny i inteligentny. Dlatego go na koniec zgładzili. Cos przeszkadzało .....
Już świętowałam i miło tego nie wspominam. Teraz 17 grudnia wracam do domu, przyszły zięć nalewek narobił, już mi ślina cieknie.
Będziem pić, aż poślepniem, jak to mówił mój śp sąsiad.
Już świętowałam i miło tego nie wspominam. Teraz 17 grudnia wracam do domu, przyszły zięć nalewek narobił, już mi ślina cieknie.
Będziem pić, aż poślepniem, jak to mówił mój śp sąsiad.
Ja mojego nazywam kandydatem na zięcia.
Dzien doberek w niedzielny poranek . No dzis to chyba wszyscy spia dłuze przy niedzieli hehe :) Ale to dobrze nam tez nalezy sie czasami przysnac. A co tam obiadek zdazy sie zrobic ech moja ostatnia niedziela w domu!!! Trzeba sie rozkoszowac dzis tez chce wnuczke wziasc i zrobic jej wczesniejszego Mikołaj pojedziemy na basen bedzie sie cieszyc. Milutkiej niedzieli wszystkim tym co maja doła plissssssssssssss umiechnijcie zawsze trzeba byc dobrej mysli !!! . Co ja wszystkim zycze usmiechajcie sie usmiech dobry na wszystko to powinno byc motto -na kazdy dzien pobytu w DE i nie tylko !!!! Zycze wszystkim spokojnej niedzieli milutkiej miłego dnia:))
Święta po śmierci mamy przestały łączyć rodzinę, wolę być daleko. Byłam dwukrotnie, będę teraz ponownie. Kolejną Wielkanoc już nie, ale to z powodów logistycznych. W kraju święta przestały mnie cieszyć. Tu są lajtowe, łatwe do przeżycia.
Cześć :-) A ja dzisiaj zaspałam! Wyłączyłam budzik, i poszłam dalej spać.. :-)