Kochani a na koniec dnia zrobimy bilans na opiekunkowie i albo obalimy mit o pechowej 13 albo zrobimy szczesliwa 13 zreszta "ja jestem za a nawet przeciw"...
Kochani a na koniec dnia zrobimy bilans na opiekunkowie i albo obalimy mit o pechowej 13 albo zrobimy szczesliwa 13 zreszta "ja jestem za a nawet przeciw"...
Polneta - mam wlaśnie taki juz ponad rok. Jestem baaaardzo zadowolona. Żadne inne bajery nie są potrzebne. To ma być "książka".
Życzę Ci miłego użytkowania.
Witam Wszystkich porannie :-) Nie wiem czy w dobrym miejscu kontynuuje temat, ale wczoraj kupiłam na Amazonie niemieckim Kindle http://www.amazon.de/gp/product/B007HCCOD0/ref=ox_ya_os_product jest przeceniony 20 euro.To jest ten model wcześniejszy bez światełka.Jak dla mnie jednak wystarczy, bo różnica w cenie jest ogromna 125 vs 49!! Wysyłka oczywiście bezpłatna. Jednak mieszkanie w Laponii i list do Mikołaja na coś się przydał :)Przy kupnie proponują Ci ładowarkę, okładeczki...ale to zbędne bajery.Kindle ładuje się na zwykłym usb podłaczonym to laptopa. Tu jeszcze macie tabelke porównań poszczególnych modeli.Jak widać to tylko bajery,które słono kosztują. http://swiatczytnikow.pl/porownanie-wersji-amazon-kindle-classic-touch-keyboard-i-paperwhite/
Agencja nie jest obca, ma tu profil, zreszsta, wylaczam sie z tego, zeby nastepnej awantury nie prowokowac, napisze do Moda, zeby usunal wpis, skoro wadzi. Nie ma sprawy.
Milego popoludnia !
Nie wiem,ale moje osobiste zdanie jest takie,że niektóre Panie opiekunki dorabiają sobie niepotrzebnie korony na głowę.
Skoro Agencja Zatrudnienia jest rzetelna i ma dobrą opinię,to chyba nie musi swoich pracowników prosić o polecanie osób do pracy? A wszystkie wiemy,że za polecenie nowej osoby,opiekunka dostaje 100 € premi,tak czy nie?
Juz napisalam do Moda o usuniecie postu i podaniu sie dobrowolnej karze, nie wiem, ile jeszcze razy mam pisac, ze nie zarabiam na tym, zreszta, wszystko jedno.
Nie wiem,ale moje osobiste zdanie jest takie,że niektóre Panie opiekunki dorabiają sobie niepotrzebnie korony na głowę.
Skoro Agencja Zatrudnienia jest rzetelna i ma dobrą opinię,to chyba nie musi swoich pracowników prosić o polecanie osób do pracy? A wszystkie wiemy,że za polecenie nowej osoby,opiekunka dostaje 100 € premi,tak czy nie?
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak??????????????????????????????
To ja juz powinnam conajmniej pol wyjazdu sobie odliczyc.
Chyba przesadzilas z tym 100e:(Pierwsze slysze,ja mam w umowie takie cosik wpisane,ze moge polecic lub zrekrutowac,ale napewn nie dostaje za to 100e.Firama jakos to rozlicza,ale to nie sa pieniadze tego rzedu.

Juz napisalam do Moda o usuniecie postu i podaniu sie dobrowolnej karze, nie wiem, ile jeszcze razy mam pisac, ze nie zarabiam na tym, zreszta, wszystko jedno.