Na wyjeździe #3

13 listopada 2013 15:32 / 3 osobom podoba się ten post
giunta

:)

I jak tu rozdwojenia jaźni nie dostać;-).
13 listopada 2013 15:32
hogata76

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak??????????????????????????????
To ja juz powinnam conajmniej pol wyjazdu sobie odliczyc.
Chyba przesadzilas z tym 100e:(Pierwsze slysze,ja mam w umowie takie cosik wpisane,ze moge polecic lub zrekrutowac,ale napewn nie dostaje za to 100e.Firama jakos to rozlicza,ale to nie sa pieniadze tego rzedu.

W mojej byłej tez :) Hogatka. Małam to w umowie.
13 listopada 2013 15:37 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

I jak tu rozdwojenia jaźni nie dostać;-).

Roztrojenia w moim przypadku a nawet rozczwórnienia..."...gdy serce rwie sie do ksiązki, wyszywania, gry a rece..." no własnie tu nie tłuke kotletów bo nie w tym domu tluczka :))
13 listopada 2013 15:37
Asik

W mojej byłej tez :) Hogatka. Małam to w umowie.

No to ja musze to kurde zweryfikowac,bo cos mi tu smierdzi:(
13 listopada 2013 15:38
giunta

:)

no, cudne :D
ale powinno być "każda (kobieta)":)
13 listopada 2013 15:39
daisy_44

no, cudne :D
ale powinno być "każda (kobieta)":)

Niby tak, ale panowie też czasami tłuką te kotlety... ;)
13 listopada 2013 15:41
hogata76

No to ja musze to kurde zweryfikowac,bo cos mi tu smierdzi:(

Ty nie niuchaj  bo może mowimy o roznych firmach :))
13 listopada 2013 15:45
Słuchajcie...nim pójde na kawe do Skarbow. Wiecie...ja pierwszy raz jade na Swięta do domu :)) zawsze było odwrotnie. No i kolezanka mnie postraszyła ze biletow na Sindbada moge nie dostac. Kiedy mam kupic ten bilet? Teraz już? Czy zaraz potem?
13 listopada 2013 15:50 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Słuchajcie...nim pójde na kawe do Skarbow. Wiecie...ja pierwszy raz jade na Swięta do domu :)) zawsze było odwrotnie. No i kolezanka mnie postraszyła ze biletow na Sindbada moge nie dostac. Kiedy mam kupic ten bilet? Teraz już? Czy zaraz potem?

Teraz juz, zaraz potem mozesz sie rozczarowac ...
13 listopada 2013 15:52
Asik

Oj, nie pomyślałam, że w okresie przedświątecznym może być taki problem. Chyba powinnam powiedzieć w takim razie w firmie, żeby mi zarezerwowali, bo mam zamiar spędzić BN w domu.
13 listopada 2013 15:54
Asik

teraz, natychmiast w tej chwili!!!!chyba ze chcesz sprintem za...:)
13 listopada 2013 16:03
:(:(:(:(:(:(
Znaczy jest cos takiego?Bo juz ktoras osoba z kolei o tym pisze..Hmmmmmmm,no u mnie nie ma:(
Kazda firma inaczej:(
13 listopada 2013 16:04
emilia

Teraz juz, zaraz potem mozesz sie rozczarowac ...

Własnie zakupiłam, dzieki Emilia :))
13 listopada 2013 16:04 / 2 osobom podoba się ten post
Asik

Roztrojenia w moim przypadku a nawet rozczwórnienia..."...gdy serce rwie sie do ksiązki, wyszywania, gry a rece..." no własnie tu nie tłuke kotletów bo nie w tym domu tluczka :))

Też tu nie mam tłuczka.W potrzebie młotka używałam:)).Przez braki w potrzebnym sprzęcie kuchennym w niemieckich domach stałam się pomysłowa jak Mc Gywer;-).
13 listopada 2013 16:23
Dalej draze temat czy ta 13 pechowa czy szczesliwa jest
czy macie jakies przezycia z ta cyfra,data