:)

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak??????????????????????????????
To ja juz powinnam conajmniej pol wyjazdu sobie odliczyc.
Chyba przesadzilas z tym 100e:(Pierwsze slysze,ja mam w umowie takie cosik wpisane,ze moge polecic lub zrekrutowac,ale napewn nie dostaje za to 100e.Firama jakos to rozlicza,ale to nie sa pieniadze tego rzedu.
I jak tu rozdwojenia jaźni nie dostać;-).
W mojej byłej tez :) Hogatka. Małam to w umowie.

no, cudne :D
ale powinno być "każda (kobieta)":)
No to ja musze to kurde zweryfikowac,bo cos mi tu smierdzi:(
Słuchajcie...nim pójde na kawe do Skarbow. Wiecie...ja pierwszy raz jade na Swięta do domu :)) zawsze było odwrotnie. No i kolezanka mnie postraszyła ze biletow na Sindbada moge nie dostac. Kiedy mam kupic ten bilet? Teraz już? Czy zaraz potem?
Słuchajcie...nim pójde na kawe do Skarbow. Wiecie...ja pierwszy raz jade na Swięta do domu :)) zawsze było odwrotnie. No i kolezanka mnie postraszyła ze biletow na Sindbada moge nie dostac. Kiedy mam kupic ten bilet? Teraz już? Czy zaraz potem?
Teraz juz, zaraz potem mozesz sie rozczarowac ...
Roztrojenia w moim przypadku a nawet rozczwórnienia..."...gdy serce rwie sie do ksiązki, wyszywania, gry a rece..." no własnie tu nie tłuke kotletów bo nie w tym domu tluczka :))