Na wyjeździe #3

14 listopada 2013 15:05 / 1 osobie podoba się ten post
Tali

A tak w ogóle to witajcie!

Nie wiem czy słyszeliście, ale ok 11 rano spadł mi kamień z serca!!!
Jupiiiiiiiiiiiiiiii!!! Dogadałam się z kobitką i mam mieszkanko!!!!!!!

Wyjaśniłyśmy sobie wszystko i moja przyjaciółka Niemka tak poprowadziła rozmowę, że babeczka zgodziła się na kompromis i nie będę ponosiła nie wiadomo jakich kosztów w związku z pobytem mojego Kochanie!

Ona miała ogromne problemy z poprzednią wynajmującą, która brała od niej rzeczy nie mówiąc jej o tym i sprowadziła swojego brata do siebie, z którym ponoć też były problemy... ale się dogadałyśmy i było ok.
Akurat my jesteśmy tak spokojni i wychowani, że nie będzie z nami miała problemów!

Ale się cieszę!
Jupiiiiiiii!

Brawo Tali :) ja ci kibicuję i życzę wszystkiego dobrego
14 listopada 2013 15:09 / 1 osobie podoba się ten post
Dzięki Kobiałki!
Naprawdę mi ulżyło, bo te nerwy już mnie dobijały!
W sobotę przeprowadzka!!!
Trochę załatwiania jeszcze mam z moim Kochaniem w urzędach w poniedziałek.

Ale to już z górki!
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!
14 listopada 2013 15:24
Ludzkie pojecie!!!!!!!!!!!jak ja chce do domu!!!!!!!moze wpadnie ktos madry w koncu na sposob i podopiecznych nam do domu bedą przywozic?/!!
14 listopada 2013 15:26
kaska_45

Ludzkie pojecie!!!!!!!!!!!jak ja chce do domu!!!!!!!moze wpadnie ktos madry w koncu na sposob i podopiecznych nam do domu bedą przywozic?/!!

juz nieduzo Ci zostalo ja w niedziele do pracy zobacz jak zlecialo!
14 listopada 2013 15:27 / 1 osobie podoba się ten post
Tali

Dzięki Kobiałki!
Naprawdę mi ulżyło, bo te nerwy już mnie dobijały!
W sobotę przeprowadzka!!!
Trochę załatwiania jeszcze mam z moim Kochaniem w urzędach w poniedziałek.

Ale to już z górki!
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!

Nie bede sie powtarzala:)A nie mowilam ,ze bedzie dobrze????????????????????????????
14 listopada 2013 15:37
magdalena_k

juz nieduzo Ci zostalo ja w niedziele do pracy zobacz jak zlecialo!

bede Cie podtrzymywala na rękach z Polski:)na duchu mialo byc:)na ile tym razem?
14 listopada 2013 15:38 / 1 osobie podoba się ten post
Tali

A tak w ogóle to witajcie!

Nie wiem czy słyszeliście, ale ok 11 rano spadł mi kamień z serca!!!
Jupiiiiiiiiiiiiiiii!!! Dogadałam się z kobitką i mam mieszkanko!!!!!!!

Wyjaśniłyśmy sobie wszystko i moja przyjaciółka Niemka tak poprowadziła rozmowę, że babeczka zgodziła się na kompromis i nie będę ponosiła nie wiadomo jakich kosztów w związku z pobytem mojego Kochanie!

Ona miała ogromne problemy z poprzednią wynajmującą, która brała od niej rzeczy nie mówiąc jej o tym i sprowadziła swojego brata do siebie, z którym ponoć też były problemy... ale się dogadałyśmy i było ok.
Akurat my jesteśmy tak spokojni i wychowani, że nie będzie z nami miała problemów!

Ale się cieszę!
Jupiiiiiiii!

No, jakies trzesienie ziemi bylo, to byl wieeelki kamien ! Dobrze, ze juz po wszystkim, ciesze sie, ze dobrze Ci idzie !
14 listopada 2013 15:39 / 2 osobom podoba się ten post
kaska_45

A jak pozniej bys sie pozbyla "balastu" ???? Nigdy w zyciu ... moj dom - moja twierdza !!!
14 listopada 2013 15:40
ania37

na te ręce popróbuj olej z oliwy,po prostu wcieraj w dłonie,a poprawę zobaczysz już po tygodniu...tylko jedna uwaga,ma to być porządny olej z oliwy np firmy Bartolli-extra vergine kosztuje ok 5 € za 500 ml,ale zakup będzie udany a rączki jak nowe,gwarantuję.

tez, i bardzo dobra jest oliwka bambino ta zolta dla dzieci,efekt tez murowany.
14 listopada 2013 15:42 / 6 osobom podoba się ten post
kaska_45

Hahahah!!! dobre! Juz sobie wyobrazilam jak PDP po calej Polsce kursuja od opiekuki do opiekunki, razem ze swoimi rolatorami, wozkami, lozkami na pilota itd. Hahahha 7 tyg we Wroclawiu, 7 w Warszawie, 7 w Zielonej i tak non stop hahahha ale mnie wizja dopadla hahahha
14 listopada 2013 15:44
emilia

A jak pozniej bys sie pozbyla "balastu" ???? Nigdy w zyciu ... moj dom - moja twierdza !!!

Dokladnie:)Tam sie moge zatyrac,ale to moje miejsce ,moje katy i moge robic co chce i kiedy chce:)
Jak ja to mowie,w moim domku sa moje smrodki i dziele sie nimi tylko z najblizszymi:)

Nie odbierac-ze jesetm fetyszem:D:D:D:D:D:D:D
14 listopada 2013 15:44 / 2 osobom podoba się ten post
emilia

u mnie wykryto nadczynnośc tarczycy i najpierw pisze a pozniej mysle, przemyslalam, tez nie chce Ich w moim domu. Cofam.Ale do domu chce nadal!!!!!:)zgadzam sie z Toba, wrrr, tez wymyslilam!!!
14 listopada 2013 15:44 / 5 osobom podoba się ten post
W drodze do Polskich opiekunek
14 listopada 2013 15:45 / 2 osobom podoba się ten post
W sprawie skory - rece: jest jeszcze w aptekach w DE - bez recepty - Linola Fett, testowalam, moja mlodsza tez, bardzo dobra na rece spierzchniete.

A mnie dzisiaj sie humor poprawil !
Dostalam info z mojego biura rachunkowego, ze Kindergeld mi sie nalezy !!! Hip, hip, hurra, bo wlasnie od tego miesiaca w PL juz nie mamy rodzinnego, jako, ze za 2012 mamy "za duze dochody", zostal nam tylko dodatek pielegnacyjny, nawet doplata do biletu autobusowego (do szkoly i z powrotem), zostaly "zabrane", tacy "bogaci" jestesmy...
I mam dwie nowe propozycje pracy, tez w CH, a za oknem sloneczko sie pokazalo i sie ciesze !!!
14 listopada 2013 15:46
Sówka

Hahahah!!! dobre! Juz sobie wyobrazilam jak PDP po calej Polsce kursuja od opiekuki do opiekunki, razem ze swoimi rolatorami, wozkami, lozkami na pilota itd. Hahahha 7 tyg we Wroclawiu, 7 w Warszawie, 7 w Zielonej i tak non stop hahahha ale mnie wizja dopadla hahahha

Jeny, ale sie usmialam, dobre !!!