Na wyjeździe #3

15 listopada 2013 19:07 / 1 osobie podoba się ten post
hi hi hi -Romanka po takim odwyku to pierwsze co na kurs komputerowy będzie musiała iść:):):):):)
15 listopada 2013 19:11 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Ja wierzę, że Romana znajdzie swoje nowe, fajne miejsce. Trochę sie pomęczy ale to też się przydaje. Jak już się jej coś fajnego trafi to będzie wiedziała co robić.

Byleby się na moją Jędzę nie skusiła, bo tam jest internet .
15 listopada 2013 19:13 / 3 osobom podoba się ten post
judora

Byleby się na moją Jędzę nie skusiła, bo tam jest internet .

Romana dla internetu gotowa i na czarownice ...
15 listopada 2013 19:43
Czy ktos z Was ma abonament w PLAY w taryfie FORMUŁA EUROPA Unlimited. Wiem ze odbierane polaczenia w niemczech sa darmowe, a jak to wyglada z smsami wysylanymi z Niemiec?
15 listopada 2013 21:39
Witajcie!
Kurde ale jestem padnięta... trzy dni pod rząd poranne i wieczorne dyżury jednak dają trochę w kość...
a właśnie czekam na moje Kochanie, bo jest w drodze do mnie...
a jutro znowu ciężki dzień przeprowadzki...

Czytam forum i nawet nie mam konceptu co tu napisać...

15 listopada 2013 21:42
Dzisiaj omawialiśmy wstępnie mój wyjazd. Wracam tutaj w styczniu, zobaczymy jak będzie się zmienniczka zachowywała. Siedzimy sobie na kanapie a córa się pyta jaki chcę prezent ?? A ja oczy wybałuszam, bo nie myślałam o żadnym prezencie. Mam tutaj wystarczająco dobrze z PDP a tu jeszcze to. Zupełnie mnie zaskoczyła tym pytaniem. Uparła się, że to na święta.
15 listopada 2013 22:29 / 1 osobie podoba się ten post
Witam kochane opiekunkowo jestem juz z wami karta kupiona doładowane i juz bede działac!!! no ale dzis ide juz spac jestem zmeczona, wiec zycze spokojnej nocy wszystkim sobie rownisz.Dobranoc:))))))))))))))))
15 listopada 2013 22:32
Tali

Witajcie!
Kurde ale jestem padnięta... trzy dni pod rząd poranne i wieczorne dyżury jednak dają trochę w kość...
a właśnie czekam na moje Kochanie, bo jest w drodze do mnie...
a jutro znowu ciężki dzień przeprowadzki...

Czytam forum i nawet nie mam konceptu co tu napisać...

Ty lepiej wypocznij, bo jak Twoje Kochanie dojedzie, to juz raczej sie nie wyspisz. Wyluzuj, zamknij oczy, pelny relaks!
15 listopada 2013 22:39 / 1 osobie podoba się ten post
emilia

Ty lepiej wypocznij, bo jak Twoje Kochanie dojedzie, to juz raczej sie nie wyspisz. Wyluzuj, zamknij oczy, pelny relaks!

Oczu to może zamykać nie będę, bo jak zasnę to bidula będzie pod drzwiami nocować... klucza nie ma... 
16 listopada 2013 07:38
Ala to nie tu jest do tego osobny temat!!!! dzien doberek kochane opiekunkowo !!! Pierwszy dzien w pracy > U mpich jest ok zadowoleni hans az sie popłakał bo czały czas zastanawiał sie gdzie jestem i chociaz zego choroba duzo tu bierze udział ale to miłe takie poitanie. Wczoraj juz czekały na mnie podarunki od corki podopiecznych i od nich  tez miłe no i coz do dzeła Polacy rodacy do pracy wstawac nie ma spania gimnasyke poranna trzeba wykonac sport  to zdrowie hehe i po nim bedzie jak skowronki frowac jeszcze kawke wypic sniadanko naszykowac i git.Obiad mam dzis z głowy wczoraj kolezanka wiecej ugotowala .No i odwiedziny synka dzis tez ale to pestka .To co wstaliscie w szergu do gimnastyki to zaczynamy.Miłego dnia bezstresowego usmiechnietego wszystkim :))))))))))))))))))
16 listopada 2013 07:58
Miłego !!!!
16 listopada 2013 09:00 / 4 osobom podoba się ten post
Miało byc w poskarżyjkach ale niestety będzie tutaj. Wczoraj około 11. Mój komputer załapal wirusa Policyjnego. Wirus ten to trojan , okropny bałaganiarz. Nie mogłam się nigdzie dostać. Najpierw cały pulpit czarny ,poźniej bialy , awaryjne wyłanczaniego nie dalo rezultatu.
Wiec poszlam na zakupy ( tak wydałam trochę ale to w innym temacie opisze)
Wróciłam i zaczełam szukac w internecie( korzystałam z kompa od dziadka ,który już lecial mi pomagac z tymi swoimi płytami) na temat wirusów i innych trąb komputerowych. A nie lubię jak inna osoba , naprawia mój komputer, No chyba ze nie umiem to wtedy tak . Ale ja jestem Gosia Samosia i sama naprawiłam.
Poprostu sciagnęłam na pendriva jeden magiczny programik, odpaliłam kompa za pomoca poleceń dla programistów ( wszystko w necie znalazłam ) wgrałam program do kompa a ten już sam zajal się usuwaniem Wirusa.
Poradziłam sobie z tym , wiec zastanawiam się dlaczego ja nie poszłam na informatykę :D:D:D:D
16 listopada 2013 09:32 / 1 osobie podoba się ten post
margaretka82

Miało byc w poskarżyjkach ale niestety będzie tutaj. Wczoraj około 11. Mój komputer załapal wirusa Policyjnego. Wirus ten to trojan , okropny bałaganiarz. Nie mogłam się nigdzie dostać. Najpierw cały pulpit czarny ,poźniej bialy , awaryjne wyłanczaniego nie dalo rezultatu.
Wiec poszlam na zakupy ( tak wydałam trochę ale to w innym temacie opisze)
Wróciłam i zaczełam szukac w internecie( korzystałam z kompa od dziadka ,który już lecial mi pomagac z tymi swoimi płytami) na temat wirusów i innych trąb komputerowych. A nie lubię jak inna osoba , naprawia mój komputer, No chyba ze nie umiem to wtedy tak . Ale ja jestem Gosia Samosia i sama naprawiłam.
Poprostu sciagnęłam na pendriva jeden magiczny programik, odpaliłam kompa za pomoca poleceń dla programistów ( wszystko w necie znalazłam ) wgrałam program do kompa a ten już sam zajal się usuwaniem Wirusa.
Poradziłam sobie z tym , wiec zastanawiam się dlaczego ja nie poszłam na informatykę :D:D:D:D

No to ja jestem pod wrazeniem:)
Witaj wsrod naszych forumowych Informatykow-a mamy tutaj kilka takich osob:)
16 listopada 2013 09:35
Dzień doberek :) Ja przyszłam poprosić o kopa w tyłek bo ... nic mi się nie chce. Stała opiekunka wróci najprawdopodobniej w czwartek i chciałabym Jej zostawić wszystko tak jak zastałam a nawet lepiej a się zmusić nie mogę. Mąż PDP może w poniedziałek wróci ze szpitala a ja jeszcze nie przygotowałam mu łóżka choć wielkie pranie pościeli zrobiłam prawie dwa tygodnie temu.
Miłego dnia dla Wszystkich :)
16 listopada 2013 09:35
Dobrze wiedzieć,gdziew razie czego udac sie po ratunek:))