Na wyjeździe #3

16 listopada 2013 09:40 / 3 osobom podoba się ten post
judora

Dzień doberek :) Ja przyszłam poprosić o kopa w tyłek bo ... nic mi się nie chce. Stała opiekunka wróci najprawdopodobniej w czwartek i chciałabym Jej zostawić wszystko tak jak zastałam a nawet lepiej a się zmusić nie mogę. Mąż PDP może w poniedziałek wróci ze szpitala a ja jeszcze nie przygotowałam mu łóżka choć wielkie pranie pościeli zrobiłam prawie dwa tygodnie temu.
Miłego dnia dla Wszystkich :)

Masz juz kopala w pupala:)
Dzisiaj jest sobota,do srody masz jeszcze kawal czasu-nie przesadzaj.A co Ty remont chcesz zrobic,bo zmienniczka przyjezdza-nierozumiem?A co zamek 3 tys.metrow ,ze sie nie wyrobisz ze sprzataniem-nie przesadzaj?Trawe na zielono przed domem bedziesz malowac,bo przyjezdza zmienniczka-nie przesadzaj?
Luzuj warkocze:D:D:D:D:D:D:D:D Nie pamietam kto to napisal,ale bardzo mnie rozbawilo:D:D:D:D:D:D
16 listopada 2013 09:49 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Masz juz kopala w pupala:)
Dzisiaj jest sobota,do srody masz jeszcze kawal czasu-nie przesadzaj.A co Ty remont chcesz zrobic,bo zmienniczka przyjezdza-nierozumiem?A co zamek 3 tys.metrow ,ze sie nie wyrobisz ze sprzataniem-nie przesadzaj?Trawe na zielono przed domem bedziesz malowac,bo przyjezdza zmienniczka-nie przesadzaj?
Luzuj warkocze:D:D:D:D:D:D:D:D Nie pamietam kto to napisal,ale bardzo mnie rozbawilo:D:D:D:D:D:D

Poluźniłam kucyk ;-) Dzięki Hogaciu :) Co fakt, to fakt. Chałupa znowu nie taka wielka. Zacznę od poniedziałku. Weekend przepierdzę w fotel, pooglądam tv i posiedzę na forum :) Dzisiaj tylko pranie powieszę, obiad ugotuję a wieczorem wykąpię Babcię. O dobrze, że sobie o kąpieli przypomniałam, bo akumulator do liftu trzeba naładować.
16 listopada 2013 10:13 / 1 osobie podoba się ten post
Odpocznij troche,w domu sie napracujesz:)))))
16 listopada 2013 14:27 / 1 osobie podoba się ten post
Obiad zjedzony dzien zaliczony :) Kto to powiedzial? juz nie pamiętam. Usiadłam sobie, czytam sobie a za chwile przejde do spraw militarnych. Ale dziś dzien taki leniwy...Skarby podsypiaja. Pan Skarb nad gazeta a pani Skarb nad ksiązka. Niemniej obiad zjadła bez wzdychów i ochów :)W moim pokoju sajgon....ale zabiore sie od poniedzialku. Dzis machnę sobie urlop :)
16 listopada 2013 17:05
Hallo popoludniowa pora, ja z koleii zeby nie zwariowac - bo dzisiaj mam swoj kryzysowy dzien dom wypucowalam, obiad pyszny ugotowalam, pranie poprasowalam, dame na dlugi spacer zabralam ..... zmeczenie materialu mnie dopadlo.
a synus mldszy damy "wpadl" na 3 minuty i juz cala podloge na przedpokoju (biale kafelki) zapierd.....
brakuje mi mozliwosci wyjscia bez damy .... oby jutro bylo juz lepiej
16 listopada 2013 18:21
Wiesiula

Hallo popoludniowa pora, ja z koleii zeby nie zwariowac - bo dzisiaj mam swoj kryzysowy dzien dom wypucowalam, obiad pyszny ugotowalam, pranie poprasowalam, dame na dlugi spacer zabralam ..... zmeczenie materialu mnie dopadlo.
a synus mldszy damy "wpadl" na 3 minuty i juz cala podloge na przedpokoju (biale kafelki) zapierd.....
brakuje mi mozliwosci wyjscia bez damy .... oby jutro bylo juz lepiej

Ja tez jestem jeszcze przez parę dni uziemiona,co gorsza sprzatam i gotuje z doskoku.Moja PDP nie znosi samotnosci musi mnie miec w zasiegu wzroku a ja ją rownierz z wiadomych powodow.A tak by mi sie przydała jazda na rowerze,brak mi powietrza.Jeszcze mam chęć i silę bo to tylko 2 tygodnie,dołuje mnie okres swiateczny ale przezyje jakos przy pomocy rodziny (mojej) i dziewczyn ktore zostaja w DE  bo tak wypadło.Ja juz tak sie przyzwyczaiłam do spacerow z moja PDP,że jak wyjde sama to ogladam sie - gdzie ona jest?
16 listopada 2013 18:45
mleczko47

Ja tez jestem jeszcze przez parę dni uziemiona,co gorsza sprzatam i gotuje z doskoku.Moja PDP nie znosi samotnosci musi mnie miec w zasiegu wzroku a ja ją rownierz z wiadomych powodow.A tak by mi sie przydała jazda na rowerze,brak mi powietrza.Jeszcze mam chęć i silę bo to tylko 2 tygodnie,dołuje mnie okres swiateczny ale przezyje jakos przy pomocy rodziny (mojej) i dziewczyn ktore zostaja w DE  bo tak wypadło.Ja juz tak sie przyzwyczaiłam do spacerow z moja PDP,że jak wyjde sama to ogladam sie - gdzie ona jest?

U mnie jeszcze trzy tygodnie, moja Dama tylko na wozku poza domem, zanim ja wyszykuje do wyjscia to zawsze mokra jestem :) a potem ekstermalne sporty po alejkach zamkowego parku, lub zapchanych autami ulicach.
 Brakuje mi jak cholera skypea, widoku skrzatow.... ten dziadowski net tu, nawet zwyklego portalu typu onet czy wp ma problemy zeby otworzyc, o youtubie czy innych portalach zapomnij.     
Na pytanie syna co u moich dzieci odpowiedzialam, ze nie wiem bo nie rozmawialam z nimi ... proste i logiczne , lebara tez kosztuje ....

a nie wazne .... dzien sie musi skonczyc i tyle....
16 listopada 2013 18:47
Wiesia-a FB albo GG- tam tez mozna teraz pogadac jak na Skypie tylko chyba jeszcze bez kamerki.Sprawdzałaś?
16 listopada 2013 18:51
Kasiu na Fb pislam tylko z corcia wczoraj jakos. GG nie mam,
16 listopada 2013 18:51
Moja PDP od 3 dni kaszle, już wczoraj mi się to nie podobalo i mówię do najmądrzejszego męża PDP, że trzeba wezwać lekarza, znowu? zapytał mąż. Teraz moa pani źle się czuje, a On wydzwania po lekarzach, gdybym była sama, to już dawno lekarz by był, a tak tylko niepotrzebny stres dla PDP.Ja chcę do domu:(
16 listopada 2013 18:54
kasia63

Wiesia-a FB albo GG- tam tez mozna teraz pogadac jak na Skypie tylko chyba jeszcze bez kamerki.Sprawdzałaś?

NA Fb,mozna pogadac jak na skype,nawet kiedys sprobowalam z mezem i dzeik i widocznosc dobra:)
Tam jest taka opcja zainstaluj video-rozmowe,trwa to jaks niedluga chwile i juz dziala:)
Taka funkcje trzeba instalowac po kazdym logowaniu sie na Fb:)
Wiesiulko,moze ,to Ci pomoze?
16 listopada 2013 18:59
hogata76

NA Fb,mozna pogadac jak na skype,nawet kiedys sprobowalam z mezem i dzeik i widocznosc dobra:)
Tam jest taka opcja zainstaluj video-rozmowe,trwa to jaks niedluga chwile i juz dziala:)
Taka funkcje trzeba instalowac po kazdym logowaniu sie na Fb:)
Wiesiulko,moze ,to Ci pomoze?

Hogatko , na tym sprzecie udostepnionym przez syna - ja normalnie korzystam przez wifi na swoim smatphonie, - to sobie moge jedynie palcem po zdjeciu na fb pojezdzic - o ile raczy sie otworzyc.... 
musze stanac na glowie i kupic ssobie tableta.....
16 listopada 2013 19:01
zainstaluj sobie gg na smartfona, nie wiesza się, a tez mozna pogadać przez kamerke

i już lepiej laptop niż tablet, serio :)
16 listopada 2013 19:02
barbarella

Moja PDP od 3 dni kaszle, już wczoraj mi się to nie podobalo i mówię do najmądrzejszego męża PDP, że trzeba wezwać lekarza, znowu? zapytał mąż. Teraz moa pani źle się czuje, a On wydzwania po lekarzach, gdybym była sama, to już dawno lekarz by był, a tak tylko niepotrzebny stres dla PDP.Ja chcę do domu:(

bo po co posluchac opiekunki....
szkoda kochanie Twoich nerwow 
jedziemy obie?
16 listopada 2013 19:03
Wiesiula

Hogatko , na tym sprzecie udostepnionym przez syna - ja normalnie korzystam przez wifi na swoim smatphonie, - to sobie moge jedynie palcem po zdjeciu na fb pojezdzic - o ile raczy sie otworzyc.... 
musze stanac na glowie i kupic ssobie tableta.....

A to juz inna bajka:(
Moze tek jak napisala Wiki?