Na wyjeździe #3

19 listopada 2013 17:53 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Asik kochanie, ja też przegapiłam drugą rocznicę ( 30.09) jechałam jak owca na zarżnięcie, bez dylematów i obaw. Dostałam takiego kopa w d..., że jeszcze mam siniaki:) Oj, k...a ( nie używasz takich słów), powiem Ci mam znajomych, nikt w rodzinie nie pracuje, mają się dobrze, każde dziecko ma fajny telefon komórkowy, satelita na ścianie wisi, uśmiechnięci, wyspani. dlaczego my musimy po świecie się szlajać żeby godnie żyć?                 

Hahaha ...:D A skąd wiesz że nie używam ? :) Ja dostałam jeszcze pzred wyjazdem ...do dziś mam omamy słuchowe :) Co do znajomych...nie pytaj dlaczego. Jest im dobrze, są zadowoleni....ale my? My sie po świecie szlajamy, siebie na forum mamy...i pomyśl tylko ile bedziesz miala do opowiadania wnukom? Nie...my bogatsze od niejednego bogatego :))
19 listopada 2013 17:54 / 1 osobie podoba się ten post
bieta

Niebawem zjeżdżam do PL (firma szuka zmienniczki) i tak sobie pomyślałam, że może zmienniczka, to ktoś z naszego forum ?
No co, przecież może tak być :)))))))))))

:):) oj a moze ja tutaj swoja zmienniczke poznam:):):) fajnie by bylo! no panie ktora przyjezdza do Neuss 17 grudnia !!!!:):):)
19 listopada 2013 18:05 / 2 osobom podoba się ten post
Asik

Hahaha ...:D A skąd wiesz że nie używam ? :) Ja dostałam jeszcze pzred wyjazdem ...do dziś mam omamy słuchowe :) Co do znajomych...nie pytaj dlaczego. Jest im dobrze, są zadowoleni....ale my? My sie po świecie szlajamy, siebie na forum mamy...i pomyśl tylko ile bedziesz miala do opowiadania wnukom? Nie...my bogatsze od niejednego bogatego :))

Oj, jak ja Ciebie lubię, dobrze, że jesteś, zawsze masz dobre słowo. Na prawdę, jesteś jak Opiekuńczy Anioł.
19 listopada 2013 18:14 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Oj, jak ja Ciebie lubię, dobrze, że jesteś, zawsze masz dobre słowo. Na prawdę, jesteś jak Opiekuńczy Anioł.

To dzięki wam :) Bo ja taki wielki, katasroficzny smutas byłam i ciągle nieszczesliwa i wszyscy byłi źli a ja biedna...No nie bujam :))
19 listopada 2013 18:21 / 2 osobom podoba się ten post
Asik

To dzięki wam :) Bo ja taki wielki, katasroficzny smutas byłam i ciągle nieszczesliwa i wszyscy byłi źli a ja biedna...No nie bujam :))

Bujasz, bujasz - się na fotelu z gitarą w rękach ;-))))))))))))
19 listopada 2013 18:22 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

I proszę jaka radosna,śpiewająca uśmiechnięta Żaba z Ciebie wyrosła:):):)Żaba z gitarą na dodatek:)
19 listopada 2013 18:25 / 5 osobom podoba się ten post
Dobra...dosyc tych słodziakow bo mnie przesłodzicie iŻaba w piórka obrośnie i będzie kolejnym nowym ogniwem w teorii Darwina :) Ide robic kolacje bo mi Skarby z głodu zasalbną :))
19 listopada 2013 20:04 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Chyba za szybko przeczytałem "katatroficzny smutas" Bo musiałem przeczytać jeszcze raz powoli.
19 listopada 2013 21:37 / 1 osobie podoba się ten post
Kurcze jakiś mecz dzisiaj jest. Siedzimy do ok. 23oo. Mój PDP wygania mnie spać ale nie doczekanie jego !!! Jest słaby wieczorkiem, muszę go zapakować i muszę być pewna, że wszystko jest ok ;-)))
Swoja drogą to miłe, on wie że ja śpioch jestem. Ale co praca to praca.
19 listopada 2013 21:41
Mycha

Kurcze jakiś mecz dzisiaj jest. Siedzimy do ok. 23oo. Mój PDP wygania mnie spać ale nie doczekanie jego !!! Jest słaby wieczorkiem, muszę go zapakować i muszę być pewna, że wszystko jest ok ;-)))
Swoja drogą to miłe, on wie że ja śpioch jestem. Ale co praca to praca.

Mój dziadek też mecz ogląda właśnie.
19 listopada 2013 21:51
giunta

no teraz przerwa ...ale ja oglądam razem z babcią:)
19 listopada 2013 22:05
czarna11

no teraz przerwa ...ale ja oglądam razem z babcią:)

Ja na dole, u siebie siedzę :) Nie oglądam meczy :)
19 listopada 2013 22:05 / 8 osobom podoba się ten post
giunta

A ja wystosuje list do PZPN z pochwala:)
Moj synek ogladajac ostatnie mecze naszej druzyny-zasypia o 21.30:D:D:D:D:D:D Nie ogladajac naszej druzyny zasypia o 23-24:(Dla nas rodzicow jest to sukces.
Jednak Ci nasi pilkarze nie sa tacy zli:D:D:D:D:D:D:D:D  

Dziekuje naszej druzynie pilki noznej , ja i moj maz,za wspaniale i szybkie usypianie mojego synka:)

P.S. Moj synek wlasnie chrapie:D:D:D:D:D:D:D Maz przeszczesliwy hahahahahahahahaha:D:D:D:D
19 listopada 2013 22:26 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

A ja wystosuje list do PZPN z pochwala:)
Moj synek ogladajac ostatnie mecze naszej druzyny-zasypia o 21.30:D:D:D:D:D:D Nie ogladajac naszej druzyny zasypia o 23-24:(Dla nas rodzicow jest to sukces.
Jednak Ci nasi pilkarze nie sa tacy zli:D:D:D:D:D:D:D:D  

Dziekuje naszej druzynie pilki noznej , ja i moj maz,za wspaniale i szybkie usypianie mojego synka:)

P.S. Moj synek wlasnie chrapie:D:D:D:D:D:D:D Maz przeszczesliwy hahahahahahahahaha:D:D:D:D

A mowia ludziska, ze nasza pilka kiepska ... Troche drogo takich usypiaczy utrzymywac, ale w koncu, kazdy sposob jest dobry!
19 listopada 2013 22:33
barbarella

Witaj ! Myślałam o Tobie, dobrze, że się odezwałaś, tęskniłam za Tobą.

Naprawdę? Bardzo miło mi,że ktoś za mną tęskni :).

Kupiłam nowe e-fajki,tak mi się podobają,że nie mogę się nacieszyć.:)
Córka babci ,dziś napisała meila do mnie z pytaniem,czy może chciałabym wczesniej przyjechać niż 1-go....co to to nie,już jestem umówiona na ostatki he,he    Popiję,oj popiję..... po dwóch głębszych będę ululana i impreza się skończy he,he.