Na wyjeździe #3

20 listopada 2013 08:40
iwunia

Oj współczuje ,ja tez tak mam,wczoraj wypiłam dwie melisy i jakoś przespałam  4 godz.!!!! Może spróbuj herbatkę !!!!Pozdrawiam

Właśnie jakoś często mam problemy ze snem... :/
20 listopada 2013 08:43
Tali

Barbarella masz maila... :DDD

Przeczytałam, odpisałam :)))
20 listopada 2013 09:37 / 1 osobie podoba się ten post
Z jej punktu widzenia to faktycznie mam rację , szczęsciem dla niej jest kazdy kolejny dzień. Wydaje mi się że szczęscie to bardzo indywidualna sprawa..
20 listopada 2013 09:48
A naszym szczesciem szczesciem opiekunek wlasnie jest przezycie kolejnego dnia z dobra czy nie dobra pdp
20 listopada 2013 09:59 / 4 osobom podoba się ten post
Oprócz błękitnego nieba, nic mi dzisiaj nie potrzeba :)
Mam dzisiaj takie :)
http://www.youtube.com/watch?v=zS7tKyd_v6s

20 listopada 2013 10:20
hagia

Oprócz błękitnego nieba, nic mi dzisiaj nie potrzeba :)
Mam dzisiaj takie :)
http://www.youtube.com/watch?v=zS7tKyd_v6s

no to ja mam błekiten niebo , ale teraz jest tylko 2 stopnie brrrrr zimno 
20 listopada 2013 10:21
Coś było nie tak z działaniem forum, bo wyrzuciło mnie, niby się wylogowałam, ale jednak nie, w momencie kiedy ponownie połączyło mnie ze stroną, byłam zalogowana :((( Ehh, chyba nie chcą mnie tu, pora pooglądać błękitne niebo nie przez okno ;) Miłego dnia dziewczyny i chłopaki:)
  U mnie na termometrze plus 5, ale trzeba korzystać, zapowiadają śnieg.
20 listopada 2013 10:24 / 3 osobom podoba się ten post
Hi hi hi -dzisiejszy ,poranny brak dostępu to kara od Szefa za wczorajsze świntuszenie:):):):)Ale jak juz się weszło na forum to wielkie ,gromadne UFFFFFF:):):)
20 listopada 2013 10:24
hagia

Coś było nie tak z działaniem forum, bo wyrzuciło mnie, niby się wylogowałam, ale jednak nie, w momencie kiedy ponownie połączyło mnie ze stroną, byłam zalogowana :((( Ehh, chyba nie chcą mnie tu, pora pooglądać błękitne niebo nie przez okno ;) Miłego dnia dziewczyny i chłopaki:)
  U mnie na termometrze plus 5, ale trzeba korzystać, zapowiadają śnieg.

Mnie też wyzuciło i nie mogłam wejść na stronę, niby wszystko weszło ale strona biała. I jeszcze myslałam ze mi ładowarka od lapka sie spaliła a to na szczęście korki wywaliło ( stara instalacja ). Teraz jestem i jest oki.
20 listopada 2013 10:27 / 2 osobom podoba się ten post
Dla mnie jest wtedy ,kiedy w każdym aspekcie życia czuję się bezpieczna:):):)Kiedy nie mam zmartwień:)
20 listopada 2013 10:41 / 8 osobom podoba się ten post
Tak masz rację...:) Ja tez dziś mialam szczęscie :) że obyło sie bez świadków :) No zdublowałam numer sprzed 3 lat :) Chyba Skarlet też to sie przytrafiło. Robiłam jak co rano kawe, właczyłam ekspres, zajęłam sie prasowaniem nucąc "Ludu mój ludu ..." ( nie wiem ale dzis z uporem maniaka ta piesn mi chodzi po głowie) no i wreszcie nalewam do dzbanka ....wode! Od razu płyta w głowie sie zmieniła na "Małgośka głupia ty...oj głupia ty.." No i żeby bylo mało...kiedy zrobiłam po raz drugi kawe...zaczynam nalewac do...termoforu! 
Tak wiec reasumując. Dzien zaczął mi sie odjazdowo :) Trzy razy kawe robiłam a przy sniadaniu zamiast pani Skarb do kawy mleka nalać to nalałam wody. Teraz boje sie o obiad...:) Do wieczora daleko ...co jeszcze mogę zmalować ?
20 listopada 2013 10:42 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Hi hi hi -dzisiejszy ,poranny brak dostępu to kara od Szefa za wczorajsze świntuszenie:):):):)Ale jak juz się weszło na forum to wielkie ,gromadne UFFFFFF:):):)

Tiiiiiaaaa ! wiecie co !!!! ja to przez was cala noc nie spalam wrrrrr :) hahahaha jak sie naczytalam to lepiej nie opowiadac :):):)oh wrazenia to mialam niesamowite heeehehe:):):) szkoda ze moj Robercik tego ie czyta hahahaha!!!
20 listopada 2013 10:49 / 3 osobom podoba się ten post
Asik

Tak masz rację...:) Ja tez dziś mialam szczęscie :) że obyło sie bez świadków :) No zdublowałam numer sprzed 3 lat :) Chyba Skarlet też to sie przytrafiło. Robiłam jak co rano kawe, właczyłam ekspres, zajęłam sie prasowaniem nucąc "Ludu mój ludu ..." ( nie wiem ale dzis z uporem maniaka ta piesn mi chodzi po głowie) no i wreszcie nalewam do dzbanka ....wode! Od razu płyta w głowie sie zmieniła na "Małgośka głupia ty...oj głupia ty.." No i żeby bylo mało...kiedy zrobiłam po raz drugi kawe...zaczynam nalewac do...termoforu! 
Tak wiec reasumując. Dzien zaczął mi sie odjazdowo :) Trzy razy kawe robiłam a przy sniadaniu zamiast pani Skarb do kawy mleka nalać to nalałam wody. Teraz boje sie o obiad...:) Do wieczora daleko ...co jeszcze mogę zmalować ?

Asik,usmiałam się setnie z tego termoforu:).Ale musze powiedzieć,że u siebie również takie"splątanie"he,he obserwuję.Pogrzebałam trochę po portalach psychologicznych,no i dowiedziałam się,że izolacja nie sprzyja własciwej pracy mózgu.Tak se pomyślałam,że w tym zarażaniu się demencją,to chyba coś jest na rzeczy.
20 listopada 2013 11:06
Ja to mam jaja tutaj-tu nikt nic nie wie,córunia mojej PDP do dziwny człowiek,niezaradna życiowo,olew na wszystko totalny,PDP w szpitalu i wczoraj dzwonią ,ze szpitala,że chcą z kimś z rodziny rozmawiać,no to mówie,że rodzina w pracy,to pani w tel.grzecznie,żeby ktos zadzwonił do szpitala.ok.Przyszła córunia z pracy ok 20 nie wiem gdzie była, mówie jej,że trzeba zadzwonic do szpitala bo był telefon a ona mi sie pyta-A co wychodzi mama?? mówie,że nie wiem,a ona na to-E jak sobie jeden dzień poleży dłużej to jej sie nic nie stanie!!!!Hehehehe jaja co??mi tam toto loto... Ja mam tu tak codziennie-nic nikt nie wie....
20 listopada 2013 11:19 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Moze to efekt wczorajszych wyglupow ??? Co Ci sie snilo ???