Na wyjeździe #3

22 listopada 2013 17:56
Lo matko!! A czemu tak duzo?
22 listopada 2013 18:00 / 1 osobie podoba się ten post
dorothea41

Strasznie to moze byc o polnocy w lesie hahaha. Kochana jestes :-) ja tez sie ciesze,ze tu jestem :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Slonce bo przeciez nasze Opiekunkowo to jak dzika puszcza , jednego dnia piekna, urocza, sloneczna i uwodzaca, a drugiego tajemnicza, straszna i szczerzaca zeby :)))))

Jak Twoja Corcia- coraz wieksza, piekniejsza i zdrowa ? Wszystko w najlepszym porzadku??? 

Andera gratki kochana :) 

ja dzis popoludniowa kawe sobie darowalam i wypilam herbatke z cytryna i miodem , tuz po Polopirynie complex...
22 listopada 2013 18:17
10??????A Ty co?Zawału chcesz dostać??????
22 listopada 2013 18:18
Wiesiula

Slonce bo przeciez nasze Opiekunkowo to jak dzika puszcza , jednego dnia piekna, urocza, sloneczna i uwodzaca, a drugiego tajemnicza, straszna i szczerzaca zeby :)))))

Jak Twoja Corcia- coraz wieksza, piekniejsza i zdrowa ? Wszystko w najlepszym porzadku??? 

Andera gratki kochana :) 

ja dzis popoludniowa kawe sobie darowalam i wypilam herbatke z cytryna i miodem , tuz po Polopirynie complex...

Masz. Racje Wiesiula. Takie jest opiekunkowo hahaha. Moja corcia rosnie jak na drozdzach,jest tylko 2 cm nizsza ode mnie tzn. Ma 11 lat i 162 cm wzrostu no i zaczyna podbierac mi........buty hihihi zdrowa i bardzo dobrze sie uczy! Z posluszenstwem bywa roznie ale to mloda koza hahaha mam nadzieje'ze jej przejdzie ale nie narzekam !
22 listopada 2013 18:41 / 1 osobie podoba się ten post
Żarty żartami ,a trzęsiawke masz bo jesteś na kofeinowym haju!!!!!!Kto to widział tyle kawy żłopać!!!!Pij bezkofeinowa -będzie efekt placebo  i bez sensacji z serduchem!!!!!
22 listopada 2013 18:47
Od kiedy wiem co mi dolega to sie ograniczylam do 3 dziennie ciezko ciezko ale jeszcze musze troszke polatwic rzeczy w zyciu obecnym,Kasiu masz racje jak sie pije to sie nie czuje konsekwencji
22 listopada 2013 18:57
serce78

Od kiedy wiem co mi dolega to sie ograniczylam do 3 dziennie ciezko ciezko ale jeszcze musze troszke polatwic rzeczy w zyciu obecnym,Kasiu masz racje jak sie pije to sie nie czuje konsekwencji

Dlatego ja już od dawna jedna piję -rano ,druga bardzo rzadko i malą jak już.Przegięcie w niczym dobre nie jest!
22 listopada 2013 19:15 / 1 osobie podoba się ten post
Nie Ty pierwsza i nie ostatnia hahahahahahahah:D:D:D:D:D
22 listopada 2013 19:16 / 1 osobie podoba się ten post
Niebawem sie Romana uaktywni to porawi albo zwróci uwagę ;-))
22 listopada 2013 19:19 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Niebawem sie Romana uaktywni to porawi albo zwróci uwagę ;-))

Zeby tylko zdążyła,bo nie dlugo ferie zimowe i nie bedzie prac domowych do poprawki.
22 listopada 2013 19:44
Spoko, są jeszcze szkoły wieczorowe, zaoczne itp., oni nie maja ferii
22 listopada 2013 19:49 / 5 osobom podoba się ten post
Melduję się z PL :) Już myślałam, że jeden dzień później z DE wyjadę. Miałam wyjechać o 12.10 a o 14.40 jeszcze nikogo nie było. Miałam numer do busika, który mnie wiózł do Frankfurtu i zadzwoniłam a pan mi na to, że już z Frankfurtu wyjechali i mnie nie ma na liście. Zamarłam i zadzwoniłam do firmy, bo opiekunka kontraktu nie odbierała. I okazało się, że jadę późniejszym busem o 16.40 a podano mi błędną godzinę. Dojechałam szczęśliwie, towarzyszki podróży fajne, kierowcy mili i nie szarpiący autem. Opóźnienie niewielkie. Kochany przełożył randkę więc jutro idę do fryzjerki i kosmetyczki choć troszkę urodę poprawić :) Miłego wieczoru :)
22 listopada 2013 19:51 / 1 osobie podoba się ten post
Wspaniałego urlopu:)
22 listopada 2013 19:51 / 1 osobie podoba się ten post
judora

Melduję się z PL :) Już myślałam, że jeden dzień później z DE wyjadę. Miałam wyjechać o 12.10 a o 14.40 jeszcze nikogo nie było. Miałam numer do busika, który mnie wiózł do Frankfurtu i zadzwoniłam a pan mi na to, że już z Frankfurtu wyjechali i mnie nie ma na liście. Zamarłam i zadzwoniłam do firmy, bo opiekunka kontraktu nie odbierała. I okazało się, że jadę późniejszym busem o 16.40 a podano mi błędną godzinę. Dojechałam szczęśliwie, towarzyszki podróży fajne, kierowcy mili i nie szarpiący autem. Opóźnienie niewielkie. Kochany przełożył randkę więc jutro idę do fryzjerki i kosmetyczki choć troszkę urodę poprawić :) Miłego wieczoru :)

To poprawiaj urodę i daj się rozpieścić u kosmetyczki!
Miłego podbytu w domciu... no i randki teżżżżżżżżżżżżżżżżż!!!!

22 listopada 2013 19:55 / 3 osobom podoba się ten post
A tak w ogóle to chciałam się dziś wreszcie pifka napić, bo jutro wieczorny dyżur mam tylko... niestety butelka stoi na szafce i patrzy na mnie smutno, bo odkryłam właśnie, że nie mam tak prozaicznej rzeczy jak otwieracz... łyżeczką nie potrafię, zresztą łyżki mam pożyczone i nie chcę zniszczyć...
no więc siedzę wcinam kaloryczne chipsy i patrzę się na butelkę pifaaa.... a moje Kochanie będzie dopiero ok 21.30... buuuuuuuuuuuu!!!

No dobra to pójdę wreszcie moje warkoczyki ogolić.... ;DDDDDDDDDDd