Na wyjeździe #3

22 listopada 2013 20:59
mleczko47

Szkoda ze Ci udalo otworzyc myślałam ze skoczysz do mnie.Mam otwieracz.

Ano nie chwaliłaś się, że masz otwieracz... :(((  
Ale na przyszłość wiem, gdzie się udać! :DDD
22 listopada 2013 21:13 / 1 osobie podoba się ten post
Tali

No więc warkoczyki ogolone, peeling nałożony, w kolejce czeka maseczka! A co! W końcu moje Kochanie przyjeżdża!!!

A co do pifa to patent z pilniczkiem wykorzystałam, jednakże odrobinę zmodyfikowałam narzędzie i zastosowałam takie "cuś" do podważania skórek, bo mocniejsze od pilniczka! I voila piję pifko!!!!!!!!! Mniammmmmmmm! Z soczkiem malinowym!!!!!!!

Misiek o takich patentach to ja nie wiedziałam... się normalnie dokształciłam w tej dziedzinie... hihihi!!! Zwyklę piję pifo z puszki, więc otwieracza nie potrzebuję... 

Pij, pij, za tych co nie mogą:)))
22 listopada 2013 21:18
barbarella

Pij, pij, za tych co nie mogą:)))

No właśnie wypiłam... kurde no śmierdzi malizną... :(
Miałam tylko jedno i do tego to małe... kurde napiłabym się jeszcze z jedno...  

Meila Ci napisałam! :D
22 listopada 2013 21:22 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Na drzwiach nie umiesz otwierać????

Na drzwiach dobrze idzie i kluczykiem do zamku typu yale tez szybko.Można jeszcze ekierką jak ma trójkątny otwór . Parę innych patentów tez jest .
22 listopada 2013 21:26
kasia63

Andrejka ci skypa poda:)Ktos jeszcze chciał te informacje o firmie, ale nie pamietam,buuuuuuu,chyba zosia samosia ....ale mam skleroze ,nawet czosnek juz mi nie pomaga:(

Tak ,ja chcialam.Dziekuje.
22 listopada 2013 21:28
Tali

No właśnie wypiłam... kurde no śmierdzi malizną... :(
Miałam tylko jedno i do tego to małe... kurde napiłabym się jeszcze z jedno...  

Meila Ci napisałam! :D

Jedno małe to tylko bebechy podrażni:)) Meila przeczytałam, dzięki, tak mi się muli internet, że nie mogę wysłać wiadomości. Nie wiem co się dzieje, forum chodzi jak trzeba.
22 listopada 2013 21:32
zosia_samosia

Tak ,ja chcialam.Dziekuje.

Poszło:)
22 listopada 2013 21:33 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Dziewczyny ,skleroza mnie dopadła!komu miałąm o firmie napisac na priv - szukam szukam i znalezc tego posta nie moge.Emilii na skypie napisałąm a kto chiał jeszcze info,zabijcie nie pamietam!!!!!!!!!!!!!!!

Dzieki serdeczne ! 
PS. Rodzinka podlaczyla z pomoca linii obslugowej, co prawda, ale sie udalo!
22 listopada 2013 21:37 / 1 osobie podoba się ten post
Obżeram sie ROTE GRUTZE,z owoców leśnych-mmmm pyszota:)jutro truskawkowe sobie zafunduje:)Na listopadowe wieczory jak znalazł i ma tylko 119kalorii:):) więc nie mam wyrzutów sumienia:):):)Za ściana u sasiadów "odgłosy",hi hi hi,2-3 x w tygodniu -zegarki mozna wg nich regulowac :):):)Babuszka chrapie -ach pieknie jest:)
22 listopada 2013 21:39
;-)
22 listopada 2013 21:39
Betreuung M.S  z Kłodzka
22 listopada 2013 21:40
to pusc mi tez namiary moj mejl w profilu
22 listopada 2013 21:42 / 2 osobom podoba się ten post
barbarella

Jedno małe to tylko bebechy podrażni:)) Meila przeczytałam, dzięki, tak mi się muli internet, że nie mogę wysłać wiadomości. Nie wiem co się dzieje, forum chodzi jak trzeba.

No właśnie rozdrazniło mi bebechy!

Moje Kochanie już przyjechało!
Żegnam się na weekendzik!

22 listopada 2013 21:45 / 1 osobie podoba się ten post
Tali

Upojnego weekendziku zycze hrrrrrrrrrrr.....    ;-)))))
22 listopada 2013 21:59 / 3 osobom podoba się ten post
Tali

I kochanie otworzy pifko i bedzie zabawa,bedzie sie dzialo i nocy bedzie malo .Milego i goracego weekendu:)