Szkoda ze Ci udalo otworzyc myślałam ze skoczysz do mnie.Mam otwieracz.
Szkoda ze Ci udalo otworzyc myślałam ze skoczysz do mnie.Mam otwieracz.
No więc warkoczyki ogolone, peeling nałożony, w kolejce czeka maseczka! A co! W końcu moje Kochanie przyjeżdża!!!
A co do pifa to patent z pilniczkiem wykorzystałam, jednakże odrobinę zmodyfikowałam narzędzie i zastosowałam takie "cuś" do podważania skórek, bo mocniejsze od pilniczka! I voila piję pifko!!!!!!!!! Mniammmmmmmm! Z soczkiem malinowym!!!!!!!
Misiek o takich patentach to ja nie wiedziałam... się normalnie dokształciłam w tej dziedzinie... hihihi!!! Zwyklę piję pifo z puszki, więc otwieracza nie potrzebuję...
Pij, pij, za tych co nie mogą:)))
Na drzwiach nie umiesz otwierać????
Andrejka ci skypa poda:)Ktos jeszcze chciał te informacje o firmie, ale nie pamietam,buuuuuuu,chyba zosia samosia ....ale mam skleroze ,nawet czosnek juz mi nie pomaga:(
No właśnie wypiłam... kurde no śmierdzi malizną... :(
Miałam tylko jedno i do tego to małe... kurde napiłabym się jeszcze z jedno...
Meila Ci napisałam! :D
Tak ,ja chcialam.Dziekuje.
Dziewczyny ,skleroza mnie dopadła!komu miałąm o firmie napisac na priv - szukam szukam i znalezc tego posta nie moge.Emilii na skypie napisałąm a kto chiał jeszcze info,zabijcie nie pamietam!!!!!!!!!!!!!!!
Jedno małe to tylko bebechy podrażni:)) Meila przeczytałam, dzięki, tak mi się muli internet, że nie mogę wysłać wiadomości. Nie wiem co się dzieje, forum chodzi jak trzeba.
No właśnie rozdrazniło mi bebechy!
Moje Kochanie już przyjechało!
Żegnam się na weekendzik!
No właśnie rozdrazniło mi bebechy!
Moje Kochanie już przyjechało!
Żegnam się na weekendzik!