Na wyjeździe #3

22 listopada 2013 19:58 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Szerokosci Judorko i odpoczywaj,aha nogi ogolilas,czy zaplotlas warkocze? :D:D:D:D:D:D:D:D

Hogaciu nóżki jutro dam do woskowania, będą jeszcze gładsze .... I włosy na głowie podetnę i zafarbuję; wyreguluję jaskółcze brwi, usunę wąsik, manicure i pedicure też w planie.
22 listopada 2013 20:01 / 1 osobie podoba się ten post
Tali

A tak w ogóle to chciałam się dziś wreszcie pifka napić, bo jutro wieczorny dyżur mam tylko... niestety butelka stoi na szafce i patrzy na mnie smutno, bo odkryłam właśnie, że nie mam tak prozaicznej rzeczy jak otwieracz... łyżeczką nie potrafię, zresztą łyżki mam pożyczone i nie chcę zniszczyć...
no więc siedzę wcinam kaloryczne chipsy i patrzę się na butelkę pifaaa.... a moje Kochanie będzie dopiero ok 21.30... buuuuuuuuuuuu!!!

No dobra to pójdę wreszcie moje warkoczyki ogolić.... ;DDDDDDDDDDd

Metalowym pilniczkiem do paznokci otworzysz podwarzając kazdy ząbek kabzla :) i napij się pifka Tali :)
22 listopada 2013 20:02 / 2 osobom podoba się ten post
Tali

A tak w ogóle to chciałam się dziś wreszcie pifka napić, bo jutro wieczorny dyżur mam tylko... niestety butelka stoi na szafce i patrzy na mnie smutno, bo odkryłam właśnie, że nie mam tak prozaicznej rzeczy jak otwieracz... łyżeczką nie potrafię, zresztą łyżki mam pożyczone i nie chcę zniszczyć...
no więc siedzę wcinam kaloryczne chipsy i patrzę się na butelkę pifaaa.... a moje Kochanie będzie dopiero ok 21.30... buuuuuuuuuuuu!!!

No dobra to pójdę wreszcie moje warkoczyki ogolić.... ;DDDDDDDDDDd

Na drzwiach nie umiesz otwierać????
22 listopada 2013 20:04 / 1 osobie podoba się ten post
Sylwunia, Dorothea41 witajcie!
Fajnie, że znowu jesteście z nami na pokładzie!!!!!!!

Andrea po takiej ilości kawy to bym zeszła z tego świata!
Fajnie, że ułożyło Ci się na Stelli! Jak jest dobre miejsce, to człowiek czuje się ciut tak jak w domu.... Powodzenia!!!
22 listopada 2013 20:05
kasia63

Na drzwiach nie umiesz otwierać????

No nie umiem no.... taka sierota jestem... no ja tylko otwieraczem....

Stwierdziłam, że pójdę się golnąć i dopiero pokombinuję z tym pifem!

22 listopada 2013 20:09 / 1 osobie podoba się ten post
Tobie dwa a mnie cztery ;-))
22 listopada 2013 20:23
Dziewczyny ,skleroza mnie dopadła!komu miałąm o firmie napisac na priv - szukam szukam i znalezc tego posta nie moge.Emilii na skypie napisałąm a kto chiał jeszcze info,zabijcie nie pamietam!!!!!!!!!!!!!!!
22 listopada 2013 20:25
kasia63

Dziewczyny ,skleroza mnie dopadła!komu miałąm o firmie napisac na priv - szukam szukam i znalezc tego posta nie moge.Emilii na skypie napisałąm a kto chiał jeszcze info,zabijcie nie pamietam!!!!!!!!!!!!!!!

Ja chcialam:)  Nawet Cie chcialm znalesc na skype,ale mi sie nie udalo:(Bo nie mam Twojego e-maila.
22 listopada 2013 20:28 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Nie będziemy Cię zabijać, trochę szkoda by było. Musisz nam wierszyków tutaj popisać jeszcze sporo ;-)))
22 listopada 2013 20:29 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Ja chcialam:)  Nawet Cie chcialm znalesc na skype,ale mi sie nie udalo:(Bo nie mam Twojego e-maila.

Andrejka ci skypa poda:)Ktos jeszcze chciał te informacje o firmie, ale nie pamietam,buuuuuuu,chyba zosia samosia ....ale mam skleroze ,nawet czosnek juz mi nie pomaga:(
22 listopada 2013 20:35 / 3 osobom podoba się ten post
judora

Melduję się z PL :) Już myślałam, że jeden dzień później z DE wyjadę. Miałam wyjechać o 12.10 a o 14.40 jeszcze nikogo nie było. Miałam numer do busika, który mnie wiózł do Frankfurtu i zadzwoniłam a pan mi na to, że już z Frankfurtu wyjechali i mnie nie ma na liście. Zamarłam i zadzwoniłam do firmy, bo opiekunka kontraktu nie odbierała. I okazało się, że jadę późniejszym busem o 16.40 a podano mi błędną godzinę. Dojechałam szczęśliwie, towarzyszki podróży fajne, kierowcy mili i nie szarpiący autem. Opóźnienie niewielkie. Kochany przełożył randkę więc jutro idę do fryzjerki i kosmetyczki choć troszkę urodę poprawić :) Miłego wieczoru :)

Kochana, nie poprawic, tylko podkreslic, milego odpoczynku
22 listopada 2013 20:39 / 2 osobom podoba się ten post
Tali

No nie umiem no.... taka sierota jestem... no ja tylko otwieraczem....

Stwierdziłam, że pójdę się golnąć i dopiero pokombinuję z tym pifem!

22 listopada 2013 20:42
ANULA62

Kochana, nie poprawic, tylko podkreslic, milego odpoczynku

Jak ja wrócę będe miała dużo do "podkreślania". Włosy trochę zapuściłam, żeby fryzjerka sie nie męczyła. Trzeba się zastanowic nad innymi zabiegami podkreślającymi urodę ;-)))
22 listopada 2013 20:51 / 3 osobom podoba się ten post
No więc warkoczyki ogolone, peeling nałożony, w kolejce czeka maseczka! A co! W końcu moje Kochanie przyjeżdża!!!

A co do pifa to patent z pilniczkiem wykorzystałam, jednakże odrobinę zmodyfikowałam narzędzie i zastosowałam takie "cuś" do podważania skórek, bo mocniejsze od pilniczka! I voila piję pifko!!!!!!!!! Mniammmmmmmm! Z soczkiem malinowym!!!!!!!

Misiek o takich patentach to ja nie wiedziałam... się normalnie dokształciłam w tej dziedzinie... hihihi!!! Zwyklę piję pifo z puszki, więc otwieracza nie potrzebuję... 
22 listopada 2013 20:56 / 1 osobie podoba się ten post
Tali

No więc warkoczyki ogolone, peeling nałożony, w kolejce czeka maseczka! A co! W końcu moje Kochanie przyjeżdża!!!

A co do pifa to patent z pilniczkiem wykorzystałam, jednakże odrobinę zmodyfikowałam narzędzie i zastosowałam takie "cuś" do podważania skórek, bo mocniejsze od pilniczka! I voila piję pifko!!!!!!!!! Mniammmmmmmm! Z soczkiem malinowym!!!!!!!

Misiek o takich patentach to ja nie wiedziałam... się normalnie dokształciłam w tej dziedzinie... hihihi!!! Zwyklę piję pifo z puszki, więc otwieracza nie potrzebuję... 

Szkoda ze Ci udalo otworzyc myślałam ze skoczysz do mnie.Mam otwieracz.