Kodeks Etyki Opiekunki

29 września 2013 20:37 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Ja to teraz już na alkoholiczkę wyjdę. Ale jeszcze mi się przypomniał smak grzanego piwa z przyprawami korzennymi i miodem w schronisku Roztoka w Tatrach. To jest nie do opisania:) Ale tak po całym dniu łażenia, to się jedno wypije i już kołysząco do łóżka idzie:)

Jak co to ja też mogę być - hehehe. Opłaci się ;-))) 
29 września 2013 20:38 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Kaze sie zabalsamowac i bedzie wiecznie mloda jak Lenin

Dla mnie Lenin stał sie wiecznie starym....)))))
29 września 2013 20:40 / 3 osobom podoba się ten post
wichurra

Ja się bardzo dobrze znam na alkoholach.
I nigdzie nie napisałam, że jestem abstynentką.
Znam się, bo pracowałam w bardzo dobrej restauracji. W dzień jako kelnerka, a wieczorem jako barmanka.
A po drugie w moim domu zawsze był dobry alkohol i lubimy sobie czasem coś wypić. 

I nigdy mi do głowy nie przyszło, że mogłabym z Tobą przy jednym stole w ogóle zasiąść, a co dopiero coś wypić. Do tego wybieram ludzi na poziomie. 

Poziom - pampersa.

Pewnie pamietasz jeszcze ten plyn do kapieli albo balsam do ciala.Odgrywaj sie masz okazje.
29 września 2013 20:41 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Dla mnie Lenin stał sie wiecznie starym....)))))

Ale powiedzenie, wiecznie mlody jak Lenin, jest, he..?
29 września 2013 20:44 / 1 osobie podoba się ten post
Oj jojoj... żeby tylko na noże nie poszło ....)))))
29 września 2013 20:45 / 4 osobom podoba się ten post
mleczko47

Poziom - pampersa.

Pewnie pamietasz jeszcze ten plyn do kapieli albo balsam do ciala.Odgrywaj sie masz okazje.

Ho ho ho - ale mi pojechałaś:)  
Chyba dzisiaj nie zasnę:)

Nawet próbowałam Cię polubić, po naszej niegdysiejszej kłótni na forum, albo przynajmniej neutralnie traktować. Jednak widzę, że nie jesteś osobą, która potrafi wznieść się ponad swoje uprzedzenia, więc niech i tak zostanie. 
29 września 2013 20:47
wichurra

Zamierzasz wcześniej zejść z tego świata?:P

Ani mi się śni

29 września 2013 20:48
Czyli będziesz wiecznie młoda duchem?:)
29 września 2013 20:50
margolcia

Kaze sie zabalsamowac i bedzie wiecznie mloda jak Lenin

no może tak zrobię,Lenina widziałam 2 lata temu nieżle wygląda
29 września 2013 20:53 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

no może tak zrobię,Lenina widziałam 2 lata temu nieżle wygląda

A ja myslalam, ze go przerobili na nawoz, duzo mowili o wysokich kosztach utrzymania jego mumii.
29 września 2013 20:58 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Ale powiedzenie, wiecznie mlody jak Lenin, jest, he..?

Margolciu mówi się Lenin wiecznie żywy...hihihi)))
29 września 2013 21:01
Malina

Ani mi się śni

Malina  powiedz cos więcej... no bo ja też jakby nie mam zamiaru być stara, ale jeszcze nie wiem jak to zrobić... balsamowanie nie wchodzi w rachubę...nie wiem czy już nie zapóżno...hihihi)))))
29 września 2013 21:13 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Malina  powiedz cos więcej... no bo ja też jakby nie mam zamiaru być stara, ale jeszcze nie wiem jak to zrobić... balsamowanie nie wchodzi w rachubę...nie wiem czy już nie zapóżno...hihihi)))))

Wiesz jestem nieprzytomna byłam na urodzinach dzień wrażen,a Ty mi takie trudne pytania zadajesz,dla mnie nie za pózno,ale może coś razem wymyślimy jakies mazidła cud,już było o bananach, czym wyczyścić buty,itp,tera może o specyfikach na młodość
29 września 2013 21:14
Można się jeszcze spróbować zamrozić za młodu. Jak Cię odmrożą za 100 lat, to może już coś na starość będzie:)
29 września 2013 21:25
Ale żeśmy zboczyły z tematuuuuu....)))))