Pisałam juz parę dni temu-też dostałam meila-ode mnie Anna K. chciała umowe z Aterimy......
Pisałam juz parę dni temu-też dostałam meila-ode mnie Anna K. chciała umowe z Aterimy......
Do mnie tez ta osoba wyslala ale pwoiedziala,ze jje sie pomylilo zamiast do kogos do biura to ososb prywatnach,bo ona na stale w Niemczech mieszka i na tym forum nie bardzo sie orientuje.Wiec wg mnie potrakrujmy to jako pomyke i nie robmy wokol tego balaganu.
Muszę wtrącić jeszcze moje skromne zdanie. Jak można pomylić osobę z biura i firmowym adresem meil z osobą prywatną wyciągając adres meilowy z jego profilu? Ja to jestem beztalencie w obsłudze komp ale tego bym nie pomyliła. Do tego właśnie Karolinko otrzymałam meila z przeprosinami właśnie z treścią tego co wyżej z twoim wpisem zacytowałam. Jakiś dziwny zbieg okoliczności co?
Muszę wtrącić jeszcze moje skromne zdanie. Jak można pomylić osobę z biura i firmowym adresem meil z osobą prywatną wyciągając adres meilowy z jego profilu? Ja to jestem beztalencie w obsłudze komp ale tego bym nie pomyliła. Do tego właśnie Karolinko otrzymałam meila z przeprosinami właśnie z treścią tego co wyżej z twoim wpisem zacytowałam. Jakiś dziwny zbieg okoliczności co?
ja to napisalam co sama od tej pani otrzymalam.Spokojnego dnia
Slyszalam,ze inna pani to oferowala az 70 zl za przeslanie umowy to juz jest przesada do czego ludzie potrafia byc zdolni.
Dzisiaj dostałas tego meila?