No niezłe warunki pracy. Ta córka może boi się w nocy sama spać:)
Przy takich sprawach to juz nie wiadomo,czy śmiać się czy płakać.
Hej barbarella ,no ja się śmiałam bo myślałam że żartuje,a ona płakała
Malina , czytam i nie chce mi się wierzyć . To co ta Twoja znajoma robi już jest upodlenie samej siebie - na to nie ma argumentów . Nieważne , ile płacą - takich rzeczy się nie robi. No a miejsce to teraz się nadaje tylko dla desperatek (?),no nie mam słów. Wolałabym gnój od krów wywalać - przynajmniej czułabym się ,,wewnętrznie '' czysta - brud z zewnątrz można zmyć.
Tego przypadku to nawet skomentować się nie d!!!I znów pytanie-a gdzie firma?????
Malina , czytam i nie chce mi się wierzyć . To co ta Twoja znajoma robi już jest upodlenie samej siebie - na to nie ma argumentów . Nieważne , ile płacą - takich rzeczy się nie robi. No a miejsce to teraz się nadaje tylko dla desperatek (?),no nie mam słów. Wolałabym gnój od krów wywalać - przynajmniej czułabym się ,,wewnętrznie '' czysta - brud z zewnątrz można zmyć.
Też bym płakała, to już nie podlega pod żadną miarkę. Gdzie się kończy ludzka głupota? W tej pracy już tyle się widzialo, o różnych sprawach piszemy na forum i proszę jeszcze nas coś zaskoczyło.