Opiekun/ka też człowiek

07 listopada 2013 19:44
mleczko47

No o Zary mi chodzilo mam do Ciebie okolo 10 km. Ale fajowo.

A widzisz, to faktycznie blisko : )
07 listopada 2013 19:59 / 1 osobie podoba się ten post
pozdrawiam cie Sowa,ja mieszkam tez w Zarach
07 listopada 2013 20:00
rzadko bywam na forum ,bo nie mam internetu,ale mysle ze to sie zmieni
07 listopada 2013 20:07 / 2 osobom podoba się ten post
Andrejko kochana, ja daleka jestem od przyklaskiwania, naprawde ! Staram sie tylko zrozumiec, dlaczego tak sie dzieje. Ogolny brak myslenia mnie tez zastanawia, chociaz, patrzac na przyklad wokol siebie, w mojej wiosce - niczemu juz sie bym nie dziwila. Mialam kilka numerow telefonow od dziewczyn z forum (w czasie "wielkiego kryzysu"), z kilku chyba dwa byly takie, ze po rozmowie bym sie MOZE zdecydowala. Ale ja mialam jeszcze mozliwosc dzwonienia.
07 listopada 2013 20:13 / 2 osobom podoba się ten post
Desperacja desperacja ale tez zdrowy rozsadek,moglam odzalowac kase ale jechalam moim busem ,znalam adres w gooogly sprawdzilam czy taka miejscowosc istnieje nawet wpisalam imie i nazwiskko i wszystko bylo zgodne,gdy jechalam z firmy tez sprawdzilam firme i czy taka osoba jest pod tym adresem tzn adres pdp mialam i wtedy mozna zaryzykowac i jechac
07 listopada 2013 20:23 / 2 osobom podoba się ten post
Sówka

W moim miescie rodzinnym w Zarach (Lubuskie)dziala pewna pani (imie na M ) ktora zalatwia prace na czarno (opieke) dziala to w ten sposob ,ze bierze 300 euro za posrednictwo w znalezieniu pracy, jak chcesz zmienic miejsce pracy to ona ci szuka ale pobiera kolejne 300 euro. Ale pani jest tak sprytna, ze zeby byla plynnosc finansowa to co jakis czas tworzy niby afere, ze cos jest nie tak, ze pracodawca nie zadowolony lub cos innego wymysla, sama zmienia dziewczynie miejsce pracy za co kasuje 300 euro a pracodawcy mowi , ze dziewczyna juz nie chciala pracowac ale ma kogos na jej miejsce i kolejne 30 euro : ) Interes sie kreci, naprawde masa ludzi z moich okolic jeszcze sie prosi jej o zalatwienie pracy

Podaj proszę mi nazwisko tej osoby na maila, skoro na forum nie możesz/nie chcesz. Mając na uwadze co ostatnio na forum wyprawiają osoby zatrudniające pracę na czarno, to bardzo by mi to pomogło. Być może osoba, o której piszesz korzysta również z forum.

07 listopada 2013 20:29
Pomoc forum1

Podaj proszę mi nazwisko tej osoby na maila, skoro na forum nie możesz/nie chcesz. Mając na uwadze co ostatnio na forum wyprawiają osoby zatrudniające pracę na czarno, to bardzo by mi to pomogło. Być może osoba, o której piszesz korzysta również z forum.

Zmam tylko imie , Maryla i wiem ze dziala na terenie woj Lubuskiego. To nie jest raczej internetowa osoba, ale kto wie
07 listopada 2013 21:13
Sówka

W moim miescie rodzinnym w Zarach (Lubuskie)dziala pewna pani (imie na M ) ktora zalatwia prace na czarno (opieke) dziala to w ten sposob ,ze bierze 300 euro za posrednictwo w znalezieniu pracy, jak chcesz zmienic miejsce pracy to ona ci szuka ale pobiera kolejne 300 euro. Ale pani jest tak sprytna, ze zeby byla plynnosc finansowa to co jakis czas tworzy niby afere, ze cos jest nie tak, ze pracodawca nie zadowolony lub cos innego wymysla, sama zmienia dziewczynie miejsce pracy za co kasuje 300 euro a pracodawcy mowi , ze dziewczyna juz nie chciala pracowac ale ma kogos na jej miejsce i kolejne 30 euro : ) Interes sie kreci, naprawde masa ludzi z moich okolic jeszcze sie prosi jej o zalatwienie pracy

o kim mówisz ,znam dużo ludzi z Żar ,ale o niej nigdy nie słyszałam?
07 listopada 2013 21:19
Dyśka

spojrzałam w twój profil ,ty jesteś ze zgorzelca ,ja od urodzenia z żar i naprawdę znam b, duzo ludzi z żar o takiej osobie nigdy nie słyszałam ,większośc ,jeżdzi albo z mirostowic, albo z agencji hausengel
07 listopada 2013 21:38
A to przegapiłam. Przepraszam za falsart. :):):):)
07 listopada 2013 21:47
Aaaaaaaaaaaaa
08 listopada 2013 09:10
Dyśka

Mowie o pracy na czarno, to jest osoba ktora na stale mieszka w Szwajcarii a zalatwia prace dziewczynom z Lubuskiego bo kiedys tam mieszkala. Ja mam w profilu Zgorzelec bo tam mieszkam ale pochodze z Zar, tam mam rodzine i tam jestem najczesciej.
08 listopada 2013 09:47 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Mowie o pracy na czarno, to jest osoba ktora na stale mieszka w Szwajcarii a zalatwia prace dziewczynom z Lubuskiego bo kiedys tam mieszkala. Ja mam w profilu Zgorzelec bo tam mieszkam ale pochodze z Zar, tam mam rodzine i tam jestem najczesciej.

możliwe że ktoś taki jest ,ale ja osobiście nie słyszałam., u nas dożo kobiet jeżdzi i jest dużo agencji legalnych ,nie bardzo rozumię dlaczego płacą komuś 300 e ,za znalezienie pracy ,jestem przeciwniczką płacenia ,obojętnie czy to jest praca w polsce ,czy w de,zawsze sama sobie radziłam,a takimi  pośrednikami gardzę:)
08 listopada 2013 11:53 / 6 osobom podoba się ten post
Opiekunka tez człowiek
Brzmi dumnie
Lecz "w praniu"
Za mało się opierać
Na tym wzniosłym zdaniu
Jak tylko coś wymagasz
Rodzinka odpowie
Ale o co Ci chodzi???
PDP też człowiek!!!!
Tylko jego sa ważne
Potrzeby i fochy
Ty siedź cicho i pracuj!!
A jak nie-wynocha!!!
Przyjdzie inna
I wszystko zrobi bez szemrania
I jeszcze się piętami w du...
Będzie biła
Że tak cudowną sztelę
Tu u nas trafiła......
08 listopada 2013 12:59 / 1 osobie podoba się ten post
Kasiu , Ty nasz talencie nieoceniony :))))))))))))))))))))))))