Ja też zostaję w D na święta i na Sylwestra. Zrobimy na forum taką balangę, że strona nie wytrzyma i wszyscy dostaną SUPER BANA!!!!
Ja też zostaję w D na święta i na Sylwestra. Zrobimy na forum taką balangę, że strona nie wytrzyma i wszyscy dostaną SUPER BANA!!!!
Ojejku,nie masz latwo:(
Przepraszam,ale tak mnie rozbawiles wpisem,ze rycze ze smiechu,moja wyobraznia jest dosc bogata i juz widze obrazek,buahahahahah:D:D:D:D:D:D
Przepraszam.
Hogato ! to mogłas mi chociaz na pocieche ajlajka klepnąc ;)
Juz naprawde do domu muszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Przeczytałam "na pociechę JAJKA klepnąć":):):):):)Teraz leżę i kwiczę:):):):)
W tamtym roku spędziłam święta w DE,myślałam że teraz tak nie będzie,niestety przez zmianę szteli,znów święta i sylwester tu,dziadkowie samotni,mała wioska,więć żadnej Polki,ale dam radę wy będziecie i będziemy się wspierać.
Juz naprawde do domu muszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Przeczytałam "na pociechę JAJKA klepnąć":):):):):)Teraz leżę i kwiczę:):):):)