Na wyjeździe #4

13 grudnia 2013 20:15 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Ja też zostaję w D na święta i na Sylwestra. Zrobimy na forum taką balangę, że strona nie wytrzyma i wszyscy dostaną SUPER BANA!!!!

Więcej nas tu zostaje. A ja już dzisiaj zapisuję sie na tę imprezkę. Dołożę wszelkich starań, żeby atrakcji nie zabrakło:) Już się cieszę na te wygibasy!!!
13 grudnia 2013 20:20
O masz tradycja.A o tym to Ja nie wiedzialam Romana.Myslalam,ze twoja babcia na drugie imie ma Tradycja,ha,ha,
Dzieki Ja tez sie ciesze,ze jestes z nami.
Nie moge cytowac ,nie wiem cos z netem czy cus..
13 grudnia 2013 20:25 / 1 osobie podoba się ten post
Ja tez mam Swięta zapewnoine w DE chyba że cos się stanie pierwszy raz poza domem ale jakoś będzie.Pocieszam sie że to tylko 3 dni a poza tym mam skayp ,dziewczyny damy rade
13 grudnia 2013 21:23 / 4 osobom podoba się ten post
hogata76

Ojejku,nie masz latwo:(
Przepraszam,ale tak mnie rozbawiles wpisem,ze rycze ze smiechu,moja wyobraznia jest dosc bogata i juz widze obrazek,buahahahahah:D:D:D:D:D:D
Przepraszam.

Hogato ! to mogłas mi chociaz na pocieche ajlajka klepnąc ;)
13 grudnia 2013 21:26 / 2 osobom podoba się ten post
Prowincjusz

Na dobranoc ajlajka:):)):):):) prywatnie tak:)
13 grudnia 2013 21:36
Prowincjusz

A tak wogóle To Nowadanuta zaginęła? Jakoś we wrześniu wyruszyliście razem w góry:):)): Słuch zaginął:) o niej w czasie gdy ja zdrowie ratowałam u wód:)
13 grudnia 2013 21:39
Andrejka, jak tam Twoja kotka? Stres minął? Jeśli będą małe kociaczki, to ja się piszę na mała koteczkę:)
13 grudnia 2013 21:48 / 8 osobom podoba się ten post
Prowincjusz

Juz naprawde do domu muszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Przeczytałam "na pociechę JAJKA klepnąć":):):):):)Teraz leżę i kwiczę:):):):)
13 grudnia 2013 21:50 / 2 osobom podoba się ten post
Teraz i ja kwiczę :))) Oj Kasiu, Kasiu!
13 grudnia 2013 21:58
kasia63

Juz naprawde do domu muszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Przeczytałam "na pociechę JAJKA klepnąć":):):):):)Teraz leżę i kwiczę:):):):)

:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D Oj Kasia,Kasia:D:D:D:D:D:D:D:D:D
13 grudnia 2013 21:58
Mnie się udało dziś po raz pierwszy od dwóch lat zapakować PDP do łóżka 21.30. Była ledwo żywa, a że u nas niż i mgły od rana do wieczora, to właściwie była apatyczna cały Boży dzień.
Z tego szczęścia, że tak szybko leży w łóżku po ekspresowym prysznicu sama zapakowałam się do wyrka i udaję że śpię snem kamiennym. Zawsze gdy tu wchodzę około 22.30 tylko pożegnajki czytam i szlag mnie trafia, że tak na bieżąco nic nie mogę skrobnąć. ;-)
13 grudnia 2013 22:03
mamusia2

W tamtym roku spędziłam święta w DE,myślałam że teraz tak nie będzie,niestety przez zmianę szteli,znów święta i sylwester tu,dziadkowie samotni,mała wioska,więć żadnej Polki,ale dam radę wy będziecie i będziemy się wspierać.

Mamusia Ty byłaś w Baden-Banden? Dlaczego zmieniłaś miejsce? Długo mnie nie było i chyba coś mi umknęło ;-(
13 grudnia 2013 22:09 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Kasiu, Hagio ajajaj
nie róbcie ze mnie jaj
śmiechawkę zalejcie ajerliqerem
kwiczenie zastąpcie w kwileniem

:)
13 grudnia 2013 22:29 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

To ze mną też nie tak coś, bo przeczytałam tak samo... Już chyba czas jednak te Jajka klepnąć i na lody sie wybrać :))))))))))))) Płaczę ze śmiechu :))))))))))))))
13 grudnia 2013 22:37 / 6 osobom podoba się ten post
Już niedługo będą i jajka i lody i bita śmietana:)))))