Już niedługo będą i jajka i lody i bita śmietana:)))))
Już niedługo będą i jajka i lody i bita śmietana:)))))
Ja to się najbardziej z tych lodów cieszę, nie ukrywam, że nie tylko ja :) Prawda, Hogaciu???
Juz naprawde do domu muszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Przeczytałam "na pociechę JAJKA klepnąć":):):):):)Teraz leżę i kwiczę:):):):)
To ze mną też nie tak coś, bo przeczytałam tak samo... Już chyba czas jednak te Jajka klepnąć i na lody sie wybrać :))))))))))))) Płaczę ze śmiechu :))))))))))))))
Ale mi ulżyło:):):):):)To już nas dwie świntuszki forumowe:):):):):)A nie!!!!Jeszcze Barbarellka z tą swoją śmietaną i lodami -w grudniu!!!Barbarellka co Ty??Anginy chcesz dostać???:):):):):)No chyba ,ze ciepłe lody:)
Ale mi ulżyło:):):):):)To już nas dwie świntuszki forumowe:):):):):)A nie!!!!Jeszcze Barbarellka z tą swoją śmietaną i lodami -w grudniu!!!Barbarellka co Ty??Anginy chcesz dostać???:):):):):)No chyba ,ze ciepłe lody:)
Barbarelllo, klepnąłem Ci ajlajka, Tylko patrzeć jak mi tu dziewczyny o "smakowitych małżach" nawypisują ;)
Barbarelllo, klepnąłem Ci ajlajka, Tylko patrzeć jak mi tu dziewczyny o "smakowitych małżach" nawypisują ;)
Małże blee :) Muszelka, to jest coś.... muszelka, muszelka znalazłam ją na plaży...lalalalala :P
Małże blee :) Muszelka, to jest coś.... muszelka, muszelka znalazłam ją na plaży...lalalalala :P
No nie, taki temat się rozkręca, a ja powinnam iść spać. Mój supermen dostał pampersy, a dzisiaj corka załatwiła mu solidne tabletki nasenne.Powinien spać ale z nim nic nie wiadomo
Iwanila,witaj w klubie,może ktoś jeszcze dołączy,napewno w grupie rażniej nam tu będzie.