Na wyjeździe #4

13 grudnia 2013 22:42 / 2 osobom podoba się ten post
barbarella

Już niedługo będą i jajka i lody i bita śmietana:)))))

Barbarelllo, klepnąłem Ci ajlajka, Tylko patrzeć jak mi tu dziewczyny o "smakowitych małżach" nawypisują ;)
13 grudnia 2013 22:42 / 1 osobie podoba się ten post
Ja to się najbardziej z tych lodów cieszę, nie ukrywam, że nie tylko ja :) Prawda, Hogaciu???
13 grudnia 2013 22:44 / 4 osobom podoba się ten post
Sylwunia

Ja to się najbardziej z tych lodów cieszę, nie ukrywam, że nie tylko ja :) Prawda, Hogaciu???

Bo dobry lodzik ,nie jest zly:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Bita smietana,nie koniecznie,ale przeciez nie musze jej zjadac,a lodzika polizac hmmmmmmmmmm,noz sam mniod:D:DD:D:D:D
13 grudnia 2013 22:44 / 5 osobom podoba się ten post
kasia63

Juz naprawde do domu muszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Przeczytałam "na pociechę JAJKA klepnąć":):):):):)Teraz leżę i kwiczę:):):):)

Jajka Kasia Prowincjuszowi klepać chciała,
aż rwa bolesna daleko od niej odleciała.
Teraz leży Kasia na łóżku i kwiczy,
nie z bólu, lecz z myślenia o seksie słodyczy
13 grudnia 2013 22:44 / 3 osobom podoba się ten post
Sylwunia

To ze mną też nie tak coś, bo przeczytałam tak samo... Już chyba czas jednak te Jajka klepnąć i na lody sie wybrać :))))))))))))) Płaczę ze śmiechu :))))))))))))))

Ale mi ulżyło:):):):):)To już nas dwie świntuszki forumowe:):):):):)A nie!!!!Jeszcze Barbarellka z tą swoją śmietaną i lodami -w grudniu!!!Barbarellka co Ty??Anginy chcesz dostać???:):):):):)No chyba ,ze ciepłe lody:)
13 grudnia 2013 22:45 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Ale mi ulżyło:):):):):)To już nas dwie świntuszki forumowe:):):):):)A nie!!!!Jeszcze Barbarellka z tą swoją śmietaną i lodami -w grudniu!!!Barbarellka co Ty??Anginy chcesz dostać???:):):):):)No chyba ,ze ciepłe lody:)

Kasia, a o czarownicy zapomniałaś, to ona prowokatorką lodów jest :P
13 grudnia 2013 22:45 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

A ja tam wiem swoje,na angine ,najlepsze sa lody:)
13 grudnia 2013 22:46 / 2 osobom podoba się ten post
Prowincjusz

Barbarelllo, klepnąłem Ci ajlajka, Tylko patrzeć jak mi tu dziewczyny o "smakowitych małżach" nawypisują ;)

Dzięki Prowincjusz:)
Smakowity małż, czy nie, ale swój, nie wstyd się rozebrać:)
13 grudnia 2013 22:50 / 1 osobie podoba się ten post
Prowincjusz

Małże blee :) Muszelka, to jest coś.... muszelka, muszelka znalazłam ją na plaży...lalalalala :P
13 grudnia 2013 22:52 / 1 osobie podoba się ten post
Sylwunia

Małże blee :) Muszelka, to jest coś.... muszelka, muszelka znalazłam ją na plaży...lalalalala :P

Muszelki byly,muszle sa teraz,a potem niestety malze:(Tak przy 80-tce:)
O jejku ale ja glupia ,hahahahahah:D:D:D:D:D:D:D
Ja juz do domu musze:D:D:D:D
13 grudnia 2013 22:53
Sylwunia

Małż to z powieści-poczytaj to załapiesz:):):):)
13 grudnia 2013 22:54
No nie, taki temat się rozkręca, a ja powinnam iść spać. Mój supermen dostał pampersy, a dzisiaj corka załatwiła mu solidne tabletki nasenne.Powinien spać ale z nim nic nie wiadomo
13 grudnia 2013 22:56 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

No nie, taki temat się rozkręca, a ja powinnam iść spać. Mój supermen dostał pampersy, a dzisiaj corka załatwiła mu solidne tabletki nasenne.Powinien spać ale z nim nic nie wiadomo

Supermen w pampersie.D:D:D:D:D:D:D:D:D
Buahahahahahahahahah:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Tego jeszcze nie grali:D:D:D:D:D:D:D:D
13 grudnia 2013 23:11 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2

Iwanila,witaj w klubie,może ktoś jeszcze dołączy,napewno w grupie rażniej nam tu będzie.

Ja też święta i sylwestra w okolicach Leverkusen bedę. Musimy chyba listę gości w osobnym temacie założyć?  ;-)
13 grudnia 2013 23:12
to ze 13-ty i w piatek ale jakos zleciał bez wiekszych ekscesow !!!! No i az nie moge uwiezyc jeszcze pare dni i swieta u mnie tyle sie ostatni wydazyło ze nie moge sie doczekac wyjazdu do domu. Moja kochan corci przedstawi mi swojego chłopaka z ktorym chodzi  no i chyba trzeba bedzie kase zbierac bo jakies tam rozmowy ida ,oni tez chca sprubowac na wiosne czy po nowym roku szzukac razem gdzies za granica.Ciesze sie ze nie bede jej samej zostawiac jak wyjezdzam niby dorosła ale ze wszyskim do mamy ech rozpusciłam ja hehe albo za duzo wziełam na siebie!!!!! Ale nic to jeszcze troche uwolnie sie hehe,!!!!