Na wyjeździe #4

14 grudnia 2013 07:59 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Już niedługo będą i jajka i lody i bita śmietana:)))))

U mnie jeszcze tylko? 5 nocek bez tych rarytasków.
Wytrzymam jakoś, chyba.
14 grudnia 2013 07:59
barbarella

Już niedługo będą i jajka i lody i bita śmietana:)))))

Aż mi się powieliło z tego szczęscia.
14 grudnia 2013 08:07 / 1 osobie podoba się ten post
Dzien doberek w sobotni poranek miłego dnia spokojnego opiekunkowo :))))))))))))) Scarlet wytrzymasz tyle wytrzymałas to co to te 5 nocy ja jeszcze dłuzej niz ty o dwie i tyz dam rade hehe MIego wszystkim!:)))))))))))))))))
14 grudnia 2013 08:12
Do pracy rodacy, do pługa, do roli, niech nowe się jutro wykuwa powoli!

To z piosenki socjalistycznej, nie wiem dlaczego z rana tak mnie wzięło. Może dlatego, że słońca jeszcze nie ma?

Mamuela, ciesz się, że dziecko lubi być z mamą i jej portfelem, hi, hi... Potem może zostanie za tą zagramanicą i będziesz ją widzieć raz na ruski rok.
14 grudnia 2013 08:20 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Do pracy rodacy, do pługa, do roli, niech nowe się jutro wykuwa powoli!

To z piosenki socjalistycznej, nie wiem dlaczego z rana tak mnie wzięło. Może dlatego, że słońca jeszcze nie ma?

Mamuela, ciesz się, że dziecko lubi być z mamą i jej portfelem, hi, hi... Potem może zostanie za tą zagramanicą i będziesz ją widzieć raz na ruski rok.

Manuela ta twoja piosenka rozbudzila we mnie entuzjazm do pracy tutaj bo jak sobie pomysle ze moglabym byc w robocie tam dalej na wschod to od razu ma lepiej,,
14 grudnia 2013 09:14
ania52

Manuela ta twoja piosenka rozbudzila we mnie entuzjazm do pracy tutaj bo jak sobie pomysle ze moglabym byc w robocie tam dalej na wschod to od razu ma lepiej,,

Jeszcze dalej na wschod ( Litwa.Łotwa,Estonia) placa lepiej niz w niemczech ha ha Szkoda tylko ze nie opiekunka a informatyka
14 grudnia 2013 09:23
Witam.
Tak jak wczoraj napisalam,obejzalam film i odlecialam.....
Spalam tak sobie,bo to wszystko przez brak.....lodow:D:D:D:D:D
Rano wstalam i opadlam:(Zobaczylam jaka pogoda za oknem i ....:(:(:(
E tammmmmmm,z Wami bede i dzien zleci,milego dnia Wam zycze:)
14 grudnia 2013 09:46
Witajcie!
Ależ znowu temat był wczoraj a mnie nie było... znowu mnie ominęło... :(
no ale wczoraj ledwo turę skończyłam wieczorem, bo tak się źle czułam... jakoś dałam radę!! Padłam po kąpieli do łóżka i od razu zasnęłam...

No i wreszcie mam wolny weekend!!! Jupiii!! D
Zaraz zabieram się za dalsze czyszczenie dywanu i sprzątanie... a po południu spotkam się z Barbarellą... mam nadzieję, że wolne dostanie...

Miłego dnia!!!
14 grudnia 2013 09:48 / 1 osobie podoba się ten post
Tali

Witajcie!
no ale wczoraj ledwo turę skończyłam wieczorem, bo tak się źle czułam... jakoś dałam radę!! Padłam po kąpieli do łóżka i od razu zasnęłam...

Zaraz zabieram się za dalsze czyszczenie dywanu i sprzątanie... a po południu spotkam się z Barbarellą... mam nadzieję, że wolne dostanie...

Miłego dnia!!!

Fajnie,to jak sie we dwie spotkacie,to we dwie buziaka odemnie macie:)
14 grudnia 2013 10:01
Giunta spakowana i gotowa do drogi.

Idę zrobić rundkę autem ze zmienniczką, bo trochę przerażona górkami, później obiad i o 16.30 startuję z Ulm.
14 grudnia 2013 10:21 / 2 osobom podoba się ten post
Piekę ciasto marmurkowe z babcia i synem :) Powiedzieli że mam nic nie robić dziś bo są moje urodziny ;)
Dostałam od rodziny czekoladki -te z najwyższej półki :) Do kawy urodzinowej będą jak znalazł :)
A Wam kochani dziękuję za pamieć i życzenia ;) To już moje drugie urodzinki na Forum i na wyjeździe :)
Buziaki :)
14 grudnia 2013 10:24
Tali

Witajcie!

Miłego dnia!!!

Tali -jak sie z Barbarellką spotkasz bądź tak dobra i daj jej ode mnie w zadek kopniaczka:):):)Juz ona będzie wiedziała w jakiej intencji:):):):)
14 grudnia 2013 11:57
A ja teraz mam 3 godziny przerwy, więc idę na spacer, mimo, ze pogoda pod psem.
Przyjemnego popołudnia :))
Na pewno potem się tu pojawię, Nie dałabym rady bez tego forum, tym bardziej, ze tu mam duzo czasu dla siebie :))
14 grudnia 2013 12:05 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Idę zrobić rundkę autem ze zmienniczką, bo trochę przerażona górkami, później obiad i o 16.30 startuję z Ulm.

No to szerokosci Giunta i Spokojnych,Wesolych Swiat Bozego Narodzenia:)
14 grudnia 2013 13:51 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Giunta,
przyjemności w PL.

I pamiętaj że swój limit pecha w kraju już  wyczerpałaś,
niech Ci się juz nic nie przydaży  z samochodem ani z niczym innym.