Już niedługo będą i jajka i lody i bita śmietana:)))))
Do pracy rodacy, do pługa, do roli, niech nowe się jutro wykuwa powoli!
To z piosenki socjalistycznej, nie wiem dlaczego z rana tak mnie wzięło. Może dlatego, że słońca jeszcze nie ma?
Mamuela, ciesz się, że dziecko lubi być z mamą i jej portfelem, hi, hi... Potem może zostanie za tą zagramanicą i będziesz ją widzieć raz na ruski rok.
Manuela ta twoja piosenka rozbudzila we mnie entuzjazm do pracy tutaj bo jak sobie pomysle ze moglabym byc w robocie tam dalej na wschod to od razu ma lepiej,,
Witajcie!
Ależ znowu temat był wczoraj a mnie nie było... znowu mnie ominęło... :(
no ale wczoraj ledwo turę skończyłam wieczorem, bo tak się źle czułam... jakoś dałam radę!! Padłam po kąpieli do łóżka i od razu zasnęłam...
No i wreszcie mam wolny weekend!!! Jupiii!! D
Zaraz zabieram się za dalsze czyszczenie dywanu i sprzątanie... a po południu spotkam się z Barbarellą... mam nadzieję, że wolne dostanie...
Miłego dnia!!!
Witajcie!
Ależ znowu temat był wczoraj a mnie nie było... znowu mnie ominęło... :(
no ale wczoraj ledwo turę skończyłam wieczorem, bo tak się źle czułam... jakoś dałam radę!! Padłam po kąpieli do łóżka i od razu zasnęłam...
No i wreszcie mam wolny weekend!!! Jupiii!! D
Zaraz zabieram się za dalsze czyszczenie dywanu i sprzątanie... a po południu spotkam się z Barbarellą... mam nadzieję, że wolne dostanie...
Miłego dnia!!!
Giunta spakowana i gotowa do drogi.
Idę zrobić rundkę autem ze zmienniczką, bo trochę przerażona górkami, później obiad i o 16.30 startuję z Ulm.
Giunta spakowana i gotowa do drogi.
Idę zrobić rundkę autem ze zmienniczką, bo trochę przerażona górkami, później obiad i o 16.30 startuję z Ulm.