I ja w tej chwili innych dochodow nie mam . W PL dostalam wypowiedzenie z pracy , a mialam zamiar przerwe sobie zrobic z wyjazdami ze wzgledu na dzeciaki . Coz polskie realia zmusily do kolejnego wyjazdu , ale to moze i dobrze ..
I ja w tej chwili innych dochodow nie mam . W PL dostalam wypowiedzenie z pracy , a mialam zamiar przerwe sobie zrobic z wyjazdami ze wzgledu na dzeciaki . Coz polskie realia zmusily do kolejnego wyjazdu , ale to moze i dobrze ..
dobrze dobrze zawsze to nowe doswiadczenie nowi znajomi no i te powroty do domku odliczanie ostatnich dni.kto nie jezdzi nie zna uczucia euforii jak wsiada sie do busa w kierunku Polski.dla tej chwili warto pobyc w tej robocie
dobrze dobrze zawsze to nowe doswiadczenie nowi znajomi no i te powroty do domku odliczanie ostatnich dni.kto nie jezdzi nie zna uczucia euforii jak wsiada sie do busa w kierunku Polski.dla tej chwili warto pobyc w tej robocie
Zawsze jak wsiadam do busa czy autokaru to gadam ,, no nareszcie do domku i ciezko wzdycham ,,
Oj, tak, tak !!!! Ja juz siedze, jakby mnie cos w zadek kopalo, najgorsza ta ostatnia doba, i pewnie w nocy spac nie bede mogla, zwykle tak mam - ostatnia noc zasypiam bladym switem.
a dlaczego ciezko zal odjezdzac ha ha
kiedy do macierzy powracasz
Jutro, o 15:15 wsiadam w autokar !!!!
Witaski ach i dzien doberek chociaz nie z rana miałam pozwolenie dzis pospac sobie bo niedziela i pozno wczoraj poszlismy spac!!! A tu niespodzianke pflegedinst zrobiła przyjechała szybciej !!! No i trzeba było budzic mojego PDP i wcale nie był z tego powodu zadowolony!!! A paniusi wstała o 11.30 juz obiad miałam prawie gotowy!! no i corka nas odwiedziła przywiozła mi prezent swiateczny zeby mogła zapakowac do puki mam miejsce w torbie hehe ale niestety juz ciezko z tym pakowaniem ale jestem zadowolona . no i dzis zadzwoniłam do kolezanki a on zpretensjami czemu nie dzwonisz ja juz nie daje rade zfiksuje mowi, no nie mowie miałam troche duzo zajec a ty tez mozesz dzwonic itd. no ale pytam cos sie stało nie!!!! ale wiesz jak potrzebuje wsparcia a ty najlepsza w tym no upssssssssssssss , a mnie kto bedzie wspierał !!! hehemiłego popołudnia No i trzymcie sie nie poddawc sie nastoja Hogatka głowka tez przestanie jak troche seksu inna czesc ciała dostanie hehe miłego:)))))))))))))))))))))))