Ale to nie to samo co na żywca nakłapać się do bólu:):):)Całkiem nie to samo!!!!!
Ale to nie to samo co na żywca nakłapać się do bólu:):):)Całkiem nie to samo!!!!!
MAMY SKYPE !!!! Gadac do woli,ogladac do woli i za darmo
Juz pisalam ze Wy to inna bajka,mi chodzilo o to ze cofam sie w rozwoju ,bo nie mam kontaktu z ludzmi,nie rozmawiam w jezyku niemieckim.Dzieczeje,czuje sie jak Robinson Cruzoe:(Nawet Pietaszka nie mam:(
Juz pisalam ze Wy to inna bajka,mi chodzilo o to ze cofam sie w rozwoju ,bo nie mam kontaktu z ludzmi,nie rozmawiam w jezyku niemieckim.Dzieczeje,czuje sie jak Robinson Cruzoe:(Nawet Pietaszka nie mam:(
Ehhhhhh,nie rozumiesz mnie:)
Ja ,to w ogole nie mam z kim pogadac,oj przepraszam :)Kasjerka w Netto i syn Pdp raz w tygodniu bywa,ok.pol godz. ehhhhh:(
Ja sie pisze na Pientaszka hihi.Sprzatasz,pierzesz,gotujesz itd itp hihihihi a ja tylko gadam z Toba za 1300 euro miesiecznie.Boze jaka sztela by to byla az sie rozmazylem ha ha ha
Ja sie pisze na Pientaszka hihi.Sprzatasz,pierzesz,gotujesz itd itp hihihihi a ja tylko gadam z Toba za 1300 euro miesiecznie.Boze jaka sztela by to byla az sie rozmazylem ha ha ha
Orim , ale czy to nie raczej Pietaszek powinien sprzatac , prac , gotowac a Hogata jako Robinson miala by tylko gadac i gadac ?
Taaaaaaaa.......... W swej naiwności liczyłam na to , że podszkolę tu swój niemiecki , a tu ZONK ! Moje PDPy mówią tak niewyrażnie - przez chorobę- że nie mam na to najmniejszych szans. W sumie to mnie tu trochę na minę wsadzili . Ja ze słabym niemieckim , a oni z zaburzeniami mowy. Ciężko jest ... A z Diakonką dogadałam się bez problemu, taki mały bonusik na pocieszenie !
Orim , ale czy to nie raczej Pietaszek powinien sprzatac , prac , gotowac a Hogata jako Robinson miala by tylko gadac i gadac ?
W sumie,masz racje:)