Na wyjeździe #4

16 grudnia 2013 10:34
kasia63

Ale to nie to samo co na żywca nakłapać się do bólu:):):)Całkiem nie to samo!!!!!

Kasiu i to racja .
16 grudnia 2013 10:36 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Ale to nie to samo co na żywca nakłapać się do bólu:):):)Całkiem nie to samo!!!!!

No wlasnie,a w moim przypadku,to juz katastrofa:(Znasz mnie i wiesz jaka gadula ze mnie.
16 grudnia 2013 10:37
MAMY SKYPE !!!! Gadac do woli,ogladac do woli i za darmo
16 grudnia 2013 10:39
ORIM

MAMY SKYPE !!!! Gadac do woli,ogladac do woli i za darmo

Ehhhhhh,nie rozumiesz mnie:)
16 grudnia 2013 10:40
hogata76

Juz pisalam ze Wy to inna bajka,mi chodzilo o to ze cofam sie w rozwoju ,bo nie mam kontaktu z ludzmi,nie rozmawiam w jezyku niemieckim.Dzieczeje,czuje sie jak Robinson Cruzoe:(Nawet Pietaszka  nie mam:(

no to prawdw ten ichny jezyk to taki murzynski troche nie obrazajac murzynow.ja to czasami mam wrazenie ze zostalo mi wycie do ksiezyca no ale on tez nie odpowie.dobrze ze ten pobyt w koncu kiedys sie konczy
16 grudnia 2013 10:40
hogata76

Juz pisalam ze Wy to inna bajka,mi chodzilo o to ze cofam sie w rozwoju ,bo nie mam kontaktu z ludzmi,nie rozmawiam w jezyku niemieckim.Dzieczeje,czuje sie jak Robinson Cruzoe:(Nawet Pietaszka  nie mam:(

Ja sie pisze na Pientaszka hihi.Sprzatasz,pierzesz,gotujesz itd itp hihihihi a ja tylko gadam z Toba za 1300 euro miesiecznie.Boze jaka sztela by to byla az sie rozmazylem ha ha ha 
16 grudnia 2013 10:42 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Ehhhhhh,nie rozumiesz mnie:)

rozumiem rozumiem czasami trzeba gleboko w oczy zajrzec ha ha albo dac szturchanca na ustawienie do pionu jak glupoty ktos mowi ha ha
16 grudnia 2013 10:44 / 3 osobom podoba się ten post
hogata76

Ja ,to w ogole nie mam z kim pogadac,oj przepraszam :)Kasjerka w Netto i syn Pdp raz w tygodniu bywa,ok.pol godz. ehhhhh:(

Taaaaaaaa.......... W swej naiwności liczyłam na to , że podszkolę tu swój niemiecki , a tu ZONK ! Moje PDPy mówią tak niewyrażnie - przez chorobę- że nie mam na to najmniejszych szans. W sumie to mnie tu trochę na minę wsadzili . Ja ze słabym niemieckim , a oni z zaburzeniami mowy. Ciężko jest ...  A z Diakonką dogadałam się bez problemu, taki mały bonusik na pocieszenie !
16 grudnia 2013 10:45 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Ja sie pisze na Pientaszka hihi.Sprzatasz,pierzesz,gotujesz itd itp hihihihi a ja tylko gadam z Toba za 1300 euro miesiecznie.Boze jaka sztela by to byla az sie rozmazylem ha ha ha 

Orim , ale czy to nie raczej Pietaszek powinien sprzatac , prac , gotowac a Hogata jako Robinson miala by tylko gadac i gadac ?
16 grudnia 2013 10:46
ORIM

No zbyt piekne,zeby bylo prawdziwe,ale pomazyc mozna:D:D:D:D:D
16 grudnia 2013 10:47
alinka1339

Orim , ale czy to nie raczej Pietaszek powinien sprzatac , prac , gotowac a Hogata jako Robinson miala by tylko gadac i gadac ?

W sumie,masz racje:)
16 grudnia 2013 10:48
nowa70

Taaaaaaaa.......... W swej naiwności liczyłam na to , że podszkolę tu swój niemiecki , a tu ZONK ! Moje PDPy mówią tak niewyrażnie - przez chorobę- że nie mam na to najmniejszych szans. W sumie to mnie tu trochę na minę wsadzili . Ja ze słabym niemieckim , a oni z zaburzeniami mowy. Ciężko jest ...  A z Diakonką dogadałam się bez problemu, taki mały bonusik na pocieszenie !

Nie widze tu naiwnosci.Tak czy tak masz kontakt z jezykiem ( TV,radio) wiec sie uczysz
16 grudnia 2013 10:51
Witam przed południem.U mnie słonecznie ale zimno.Wszystkim pracującym,liczącym dni i sprzątającym przed świętami życzę miłego dnia :)
16 grudnia 2013 10:52
alinka1339

Zaraz zaraz Ja to bede taki opiekun opiekuna PDP ha ha Niech ona robi swoje a ja zapewniam dostatek rozmowy po polsku.No ewentualnie moge tez pomarudzic jak Polak na gospodarke lub ze zupa przesolona hihi.
16 grudnia 2013 10:53
hogata76

W sumie,masz racje:)

NIE MA !!!! Brakuje ci rozmow a nie rak do pracy ha ha.