Nie widze tu naiwnosci.Tak czy tak masz kontakt z jezykiem ( TV,radio) wiec sie uczysz
Nie widze tu naiwnosci.Tak czy tak masz kontakt z jezykiem ( TV,radio) wiec sie uczysz
NIE MA !!!! Brakuje ci rozmow a nie rak do pracy ha ha.
Zaraz zaraz Ja to bede taki opiekun opiekuna PDP ha ha Niech ona robi swoje a ja zapewniam dostatek rozmowy po polsku.No ewentualnie moge tez pomarudzic jak Polak na gospodarke lub ze zupa przesolona hihi.
Po części masz rację , ale język >telewizyjny> jest tak dalece różny od potocznego .. Ale na pewno nie zmarnuję tego czasu tutaj.Zawsze coś tam w głowie zostanie .)))))))))))
Buahahahahahahahahahah:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Tak se wyobrazilam,mnie i Ciebie na steli,Pdp uciekl by gdzie pieprz rosnie:D:D:D:D:D Nawet zaczol by chodzic hahahahah:D:D:D:D:DNie wytrzymalby doby z nami:D:D:D:D:D
Aha . To niezle sobie to wymysliles .Ale wkoncu mamy sie tu wspierac i sobie pomagac ,a to w sumie niezly pomysl ,aby nasza hogatka byla zadowolona
To juz biezemy sie za sparalizowanych,po udarach na wozkach hihi Kolejka chetnych do nas po kilku "cudownych uzdrowieniach" nie bedzie miala konca ha ha TAAAAAKKKKAAAAA KASA nas czeka hihihi
Hogata moze i bedzie zadowolona Tylko nie wiem czy jej maz tez hihihii Rozumiesz pracuje a kasy nie ma bo jakiemus obcemu facetowi za "gadanie " placi ha ha
ja piernicze,chyba znalezlismy Zloty Srodek na zarabianie fajnej KASY polaczonej z humorem i zabawa hahaha.D:D:D:D
Nie ,ja placic nie bede,to PDP bedzie placil podwojnie :D:D:D
Ja piszę do Tiny - nie mogę na pożegnajkch,bo nie chcę sie z Toba żegnać.Chcę Ci podziekować za wsparcie przez ten cały czas za podtrzymywanie na duchu za porady jakich z chęcią udzielasz.Bądż na forum jesteś potrzebna.Mam tez nadzieję,że nasz kontakt skypowy nie urwie się.Pisłaś,że zmieniasz Stelle (a moze i coś wiecej) zyczę Ci dobrego miejsca pracy,dużo kasy i żebyś czuła sie w nowym miejscu jak w rodzinie.Niech czas Ci upływa szybko.Szerokiej drogi do domu a domu samych przyjemności.Do popisania na skypie.
Dziękuję Ci Mleczko za życzliwe słowa.Cieszę się ,że moje rady się przydają.Uprzedzam jednak,że jestem bardzo"nieuładzona",czasem mnie ponoszą emocje;-).Oczywiście,będziemy w kontakcie i Tobie również dziękuję za wsparcie,dzięki temu jakoś przetrzymałam.Również zyczę Ci wszystkiego najlepszego,żeby wszystko,co zaplanowałaś się zrealizowało.