Na wyjeździe #4

16 grudnia 2013 12:14
emilia

Dziewczyny i Chlopaki! Niebawem nadejdzie wiekopomna chwila ... kiedy spoczne na niewygodnym siedzeniu pojazdu zwanego Sindbadem.
Wszystkim - spokojnych, udanych Swiat, sorry, nie wiem, czy w czasie przedswiatecznym bede na forum wpadac, wczoraj sie dowiedzialam, ze na Swieta zjedzie tez z "wizytacja" moja Starsza wraz z przleglosciami. Bedzie przygotowan wiecej, niz sie spodzielawam, ale wreszcie zobacze moja wnuczke "na zywo" !!!
Wszystkim dzieki za wsparcie, postaram sie odwiedzac forum w miare posiadanego czasu, bawcie sie dobrze w PL i wirtualnie, wszystkiego dobrego !!!

Zdrowych,pogodnych i spokojnych Swiat Bozego Narodzenia:)Dobrego Nowego Roku 2014:)
Kochana najlepszy prezent pod choinke,chyba dostaniesz:)Wnusia na zywo,WOW:)
Szerokiej i spokojnej drogi:)
16 grudnia 2013 12:42
emilia

Dziewczyny i Chlopaki! Niebawem nadejdzie wiekopomna chwila ... kiedy spoczne na niewygodnym siedzeniu pojazdu zwanego Sindbadem.
Wszystkim - spokojnych, udanych Swiat, sorry, nie wiem, czy w czasie przedswiatecznym bede na forum wpadac, wczoraj sie dowiedzialam, ze na Swieta zjedzie tez z "wizytacja" moja Starsza wraz z przleglosciami. Bedzie przygotowan wiecej, niz sie spodzielawam, ale wreszcie zobacze moja wnuczke "na zywo" !!!
Wszystkim dzieki za wsparcie, postaram sie odwiedzac forum w miare posiadanego czasu, bawcie sie dobrze w PL i wirtualnie, wszystkiego dobrego !!!

wszystkiego dobrego i wracaj do faterlandu
16 grudnia 2013 12:52
emilia

Emilio, baw się dobrze, ciesz dzieciakami, domem i świętami. Pozdrawiam serdecznie!
16 grudnia 2013 12:56 / 3 osobom podoba się ten post
Emilia , Tina - szerokiej i bezpiecznej drogi i żeby czas z rodziną nie upływał zbyt szybko . Poświętujcie trochę i za nas - tych nadal na wyjeździe .
16 grudnia 2013 12:56
emilia

Wesołych śiąt,Emila naciesz się rodzinką,pozdrawiam.
16 grudnia 2013 13:04
Emilia, Tina wszystkiego dobrego.Zdrowych, wesołych i rodzinnych Świąt.
16 grudnia 2013 13:07 / 1 osobie podoba się ten post
emilia

Emilia - miłej i spokojnej podrózy.Niech w domu czas szybko nie mija naciesz sie rodziną.Masz podwojna okazje do radosci w domu.Trzymaj się nie chodz za czesto na sanki z wnuczką,noś szalik i czapke.Mikołaj napewno doceni Cię za to co robisz, a za uczestnictwo na forum w podwojnie czas sie liczy.Wszystkiego dobrego .
16 grudnia 2013 13:17
ryba

Emilia, Tina wszystkiego dobrego.Zdrowych, wesołych i rodzinnych Świąt.

Ja takze przylaczam sie do zyczen-szerokiej drogi i cudownych chwil w domku!
16 grudnia 2013 13:18 / 1 osobie podoba się ten post
Tinusia,będzie brakowało mi Ciebie na forum,nie wiedziałam,że z Tobą można "konie kraść" :).Odpoczywaj w domku i oczywiście wracaj na forum jak najszybciej...:)

Emilia,za Tobą też będę tęsknić,komputerowcu Ty nasz :).
Jakby nie było okazji to życzę Wam Wesołych Swiąt :):):)
16 grudnia 2013 13:24
emilia

Nareszcie ktoś powiedział - napisał !!! - że siedzenia Sindbada są niewygodne ;-)))  Bo ja już się zaczynałam o siebie martwić - hehehe. 

Emilia bezpiecznej drogi Ci życzę i dużo radości w domciu. 
16 grudnia 2013 13:41
Witam za oknem piękna pogoda,słoneczko świeci a mnie dziś dopadł wirus,biegunka i wymioty,dziadek tylko biegunka a babcia nic,tylko wstawać jej się nie chciało,więc leżała do 10,aż sąsiadka przyjechała,jak mnie zobaczyła to od razu pojechała do apteki,kupiła mi leki,cole do picia i paluszki,kazała mi iść do łóżka i obiad sama zrobiła,powiedziała że zależy jej na tym bym była zdrowa bo jestem jej potrzebna,hi,hi,miłe to,ale ten mój wirus chyba padł mi też na głowę,hi,hi chciałam zapalić papierosa,szukałam zapalniczki po kieszeniach,obleciałam pół chałupy i nic a cały czaas miałam ją w ręku,hi,hi no i cążki do paznokci szukałam,szukałam a one leżąły koło lapka gdzie ja siędzę,czuję się już trochę lepiej więc już koniec niespodzianek na dziś,miłej pauzy wsystkim,korzystajcie z pięknej pogody.
16 grudnia 2013 13:51
mozah aM

Emilia , Tina - szerokiej i bezpiecznej drogi i żeby czas z rodziną nie upływał zbyt szybko . Poświętujcie trochę i za nas - tych nadal na wyjeździe .

Wszystkim co Święta w PL spędzać będą - wszystkiego najlepszego, najzdrowszego i wspomnijcie czasami koleżeństwo, które musi na obczyźnie, po niemiecku świętować.
16 grudnia 2013 13:55 / 3 osobom podoba się ten post
A'propos świąt to już nasłuchałam się jakie to cudeńka na stole będą.Kartofelsalat będzie i wurst będzie,a w pierwszy dzień świąt to nawet gęś pieczona będzie i 9 osób zaproszonych,plus troje dzieci,do tej jednej gęsi oczywiscie.:).
Nic nie mówię,podziwiam tylko kreatywność i cieszę się na te święta tak samo jak babcia....Oby już zleciały...
16 grudnia 2013 13:59 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

A'propos świąt to już nasłuchałam się jakie to cudeńka na stole będą.Kartofelsalat będzie i wurst będzie,a w pierwszy dzień świąt to nawet gęś pieczona będzie i 9 osób zaproszonych,plus troje dzieci,do tej jednej gęsi oczywiscie.:).
Nic nie mówię,podziwiam tylko kreatywność i cieszę się na te święta tak samo jak babcia....Oby już zleciały...

To skocz do Kasi63 na stele,tam ma byc CALA ges na dwie osoby:)
16 grudnia 2013 14:00
U mnie też będzie gęś i jakieś sałatki zamówione, holender... nie ma to jak święta w Niemczech, pogłoduje sobie :)Tak, oby już minęły.