Na wyjeździe #4

16 grudnia 2013 19:43 / 2 osobom podoba się ten post
Witam:))) Moja PDP wybyła dziś o 16 na spotkanie świąteczne jakiegoś klubu kręglarskiego. Ja byłam w kościele na koncercie adwentowym, właśnie wróciłam. Zmarzłam tam jak diabli:) A mojej Gwiazdy jeszcze nie ma:) Więc sobie siedzę przed komputerkiem i szukam pomysłów na prezenty. Mojemu Misiowi już kupiłam perfum i sobie przy okazji też :) Jestem rozgrzeszona :) A Jemu jeszcze kurtkę zamówiłam. Mam nadzieję, że się ucieszy:)
16 grudnia 2013 19:51 / 3 osobom podoba się ten post
hogata76

Kasia jedzie w ten sam dzien co ja:)Bez nas tez bedzie fajnie,Kasia i tak bedzie pewnie zagladac,ja raczej rzadko,bo u mnie to jak na dworcu w Köln hahahaha:D:D:D:D:D:D

W sumie takie latanie po roznych domach i Pdp ,tez jest niezlym wyjsciem:)Jestes tak zabiegana,ze nawet nie wiesz,ze trzeba do domu zjezdzac :D:D:D:D:D

Kasia planuje solidny urlop od forum i w ogóle od kompa i zaglądać raczej nie będzie-no,z życzeniami to wiadomo ale nic poza tym.Od czasu do czasu ode mnie też musicie odpocząć,zwłaszcza ,że sa i tacy co się tego od bardzo dawna domagają ,a że ja zgodliwa dzieweczka to w ramach prezentów pod choinkę - znikam od czwartku na miesiąc:):):) 
16 grudnia 2013 20:38 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Uwazaj Romana,ja ostatnio sie tak rozpisalam na temat alkoholizmu w pracy,ze jak to poteprzeczytalam-to wyszlo na to zem alkoholiczka,lekomanka i jeszcze narkomanka hahahahah:D:D:D:D:D:D:D
A wiesz dobrze,ze niektorzy czytaja co chca przeczytac i potem jest Zonk:O:O:O:O

.D:D:D:D:D:D

Jak co to ja z Tobą Hogata ;-)))   Mogę miec wszystkie 3 przypadłości, a co tam !! od przybytku głowa nie boli ;-))
16 grudnia 2013 21:52 / 2 osobom podoba się ten post
Benita

Witjcie. Poczytałam sobie forum i lepiej mi na duszy, bo wyczytałam, że nie tylko ja lenię się na maxa. Domek odgruzowany, czekam na dzieci - kiedy przyjadą, jeszcze nie wiedzą, ale z chwilą, jak wejdą do domu - moje święta się zaczną. Tak mi tu dobrze.

Romanko, odważna jesteś. Radosnych i spokojnych domów. Przy moim wigilijnym stole jest miejsce dla Ciebie. Będę o Tobie myślała.

Dziewczyny w Polsce - nie dajcie się zwariować. Bądźcie w święta wypoczęte, radosne i piękne.
Dziewczyny w de - nie dajcie się zwariować, dbajcie o swoje smopoczucie. Idźcie z prądem.

Benita,
dobrze mówisz.

Ja już placki mam zamówione u koleżanki kucharki,
odbiorę w Wigilię rano, a co stać mnie.

Wolę ten krótki czas pobytu w domu poświęcić rodzince.
16 grudnia 2013 22:37
kasia63

Kasia planuje solidny urlop od forum i w ogóle od kompa i zaglądać raczej nie będzie-no,z życzeniami to wiadomo ale nic poza tym.Od czasu do czasu ode mnie też musicie odpocząć,zwłaszcza ,że sa i tacy co się tego od bardzo dawna domagają ,a że ja zgodliwa dzieweczka to w ramach prezentów pod choinkę - znikam od czwartku na miesiąc:):):) 

Forum bez Ciebie ??????? Głośno krzyczę NIEEEEEEEEEEE!!!!!
Pofigluj dobrze z mężusiem i wracaj do nas szybko!
16 grudnia 2013 22:39
romana

Forum bez Ciebie ??????? Głośno krzyczę NIEEEEEEEEEEE!!!!!
Pofigluj dobrze z mężusiem i wracaj do nas szybko!

Moja Romano -dobrze, to by mnie tu z rok nie było:):)Urlop zaplanowany-nie ma odwołania,koniec ,kropka:):):)
16 grudnia 2013 22:39 / 1 osobie podoba się ten post
Ale sie oczytalam :) Czas lulu, rano trzeba wstac :) Musze przyznac ze naprawde to opiekunkowo wciaga :) Przed kolacja sie dowiedzialam, ze babcia jutro na 15 z wizyta do siostry na kawe i ciasto jedzie, nawet brat po nia przyjedzie, wiec z usmiechem mowie ze my z dziadkiem tez sie kawy napijemy i szarlotke zjemy, a tu zonk babcia oburzona bo siostra zaprosila ja i mnie i nie moge odmowic :) heh tym sposobem odwiedze cala rodzinke bo juz na 3 takowych kawkach bylam :)Rodzina jest duza i bardzo zyczliwa :) Dobranoc wszystkim ;) kolorowych i slodkich snow (bynajmniej w snach nie trzeba liczyc kalorii:))
16 grudnia 2013 22:39
Ale z Polski do nas pisz, cholero jedna! Katarzyno 63 znaczy się!
16 grudnia 2013 22:46
romana

Ale z Polski do nas pisz, cholero jedna! Katarzyno 63 znaczy się!

Smska Ci napiszę,żebyś nie płakała.Ja konsekwentna do bólu jestem,jak coś postanowię to nie ma odwołania!!!Jak urlop to urlop:) ,jedynie z zyczeniami wpadnę na chwilkę .Przeżyjesz Romanko spokojnie moją nieobecność, a ja sama się przekonam jak duży jest stopień mojego uzależnienia:):):)
16 grudnia 2013 23:12 / 5 osobom podoba się ten post
O mnie nikt nie wspomniał, a też jutro jadę do domu, nikt nie będzie przynajmniej z mną tęsknił. I teraz to słowo na ch, może na h, nie wiem jak się to pisze. Malina i Tali mnie znają, to wiedzą, że używam tego słowa.
Wszystko nie ważne, chcę Wam coś powiedzieć, tylko proszę na mnie nie krzyczeć, te moje 7 tygodni tutaj, to walka o wszystko, o pampersy dla dziadzia, o leki nasenne i o tysiąc innych spraw.Byłam tutaj 5 raz,było inaczej, gorzej, no tragicznie. Wywalczyłam pflege, pampersy, leki, wszystko dzięki Wam. Grupę dziadek ma wyższą, no i teraz jest dobrze, ale ja jadę do domu, nie mówiłam, że nie wrócę, ale rodzina to przeczuwa. Dzisiaj w rozmowie z dziadziem powedziałam, że czuję się jak niemiecki żołnierz pod Stalingradem. Jak to powiedziałam, to ugryzłam się w język. Dziadzio spokojnie odpowiedział: wiem.
Dziękuje kochani, to, że wytrwałam i tyle osiągnęlam to Wasza zasługa. Dziękuję.
16 grudnia 2013 23:20
Od niedzieli jestem w Polsce. Nie miałam chwilowo dostępu do internetu, dlatego tak późno informuję :)
16 grudnia 2013 23:31
giunta

Od niedzieli jestem w Polsce. Nie miałam chwilowo dostępu do internetu, dlatego tak późno informuję :)

Fajnie, że się odezwałaś, wypoczywaj. Jak ręka?
Ja jutro jadę do domu:)))
16 grudnia 2013 23:35
barbarella

Fajnie, że się odezwałaś, wypoczywaj. Jak ręka?
Ja jutro jadę do domu:)))

Bararello pisałaś gdzieś o włóczce, że dużo nakupiłaś. Poradż mi gdzie się opłaca bo mnie koleżanka prosiła o kupno a ja nie wiem gdzie kupić. Coś mi o metrach mówiła że trzeba patrzeć????

Widziałam w Kiku ale nic specjalnego tam nie było a może ja się nie znam?
16 grudnia 2013 23:44 / 1 osobie podoba się ten post
szukaj w pasmanterii. Ja byłam w duuuużym sklepie z włóczkami. Na metry trzeba patrzeć, bo im więcej metrów w 100 gramach, tym włóczka cieńsza. Ja patrzę też na skład, nie kupuję nici z akrylem. Teraz kupiłam cudo, ręcznie farbowaną wełnę z Peru. W Polsce taką wełnę ma tylko jeden sklep internetowy za kosmiczną cenę, tutaj zapłaciłam o wiele mniej.
16 grudnia 2013 23:48 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

szukaj w pasmanterii. Ja byłam w duuuużym sklepie z włóczkami. Na metry trzeba patrzeć, bo im więcej metrów w 100 gramach, tym włóczka cieńsza. Ja patrzę też na skład, nie kupuję nici z akrylem. Teraz kupiłam cudo, ręcznie farbowaną wełnę z Peru. W Polsce taką wełnę ma tylko jeden sklep internetowy za kosmiczną cenę, tutaj zapłaciłam o wiele mniej.

A to jak na razie pasmanterii nie napotkałam. Dzięki za rady :))) Szerokiej drogi.............