mozah aMWitaj , Marta !
Szczerze mówiąc , to problemów zdrowotnych Twoja podopieczna ma co niemiara. Co do Parkinsona - poszperaj na forum , dziewczyny miały i mają podopiecznych cierpiacych na tę chorobę .To temat - rzeka , w dodatku kazdy podopieczny inaczej reaguje , zresztą zależy też , jakie to stadium. Ale mnie zaniepokoiła ta choroba skóry. Czy jesteś pewna , że to nie jest zakaźne ? Musisz wypytać o wszystko rodzinę a póki co rękawiczki obowiązkowe. To moze być też alergia - ale na odległośc nikt Ci nic nie doradzi a ostrożności nigdy za wiele . Przy osteoporozie uważaj , żeby pani nie upadła - kości ma kruche , więc złamać je łatwo.Wywnioskowałam , ze to Twoja pierwsza praca - albo pierwszy raz tam jesteś. Podaj więcej szczególów - będzie łatwiej coś podpowiedzieć . Pozdrawiam serdecznie.
Witaj !! nie dosc,że pierwsza praca to jeszcze jako pierwsza mam tam jechać,bo to dopiero propozycja,i sama nie wiem,czy przyjąć.Niby umysł ma sprawny i dużo robi koło siebie,ma problemy ze schylaniem sie,zaburzoną motoryke ruchową,,,a z tą skórą to pani mówiła,że nie jest to choroba przenosząca,sama nie wiem co robić..Bardzo proszę o jakieś rady....dziekuje za odzew..