Na wyjeździe #4

24 grudnia 2013 17:05 / 3 osobom podoba się ten post
Dzielę się z wami wirtualnym opłatkiem,dla was wszystkiego naj.
24 grudnia 2013 17:08
ivanilia40

Ja liczyłam na meila chociaz,....

to ja dostalam malia z zyczeniami od agencji :)
24 grudnia 2013 17:12
No i dzien bez awanturki jest dnie straconym, ale juz zapomnialam ...... powiedzialam, ze ide do kosciola.....na paseterk....nie spowdziewalam sie takiej reakcji...
24 grudnia 2013 17:29 / 1 osobie podoba się ten post
Jest juz gwiazdka na niebie.....ja teraz zobaczylam
24 grudnia 2013 17:30 / 1 osobie podoba się ten post
Kochani :) Zaraz przyjedzie siostra z rodzinką i zasiądziemy do kolacji. Pomyślałam właśnie o Was i spieszę z życzeniami spokoju, zdrowia, radości i lepszego jutra. Pozdrawiam szczególnie Tych na wyjeździe...
24 grudnia 2013 17:58
Czy u Was już jest po kolacji??? Nikt nic nie pisze.Ja z moją PDP jedziemy dopiero o 19''. Najgorsze to czekanie.
24 grudnia 2013 18:17 / 2 osobom podoba się ten post
alexia

Czy u Was już jest po kolacji??? Nikt nic nie pisze.Ja z moją PDP jedziemy dopiero o 19''. Najgorsze to czekanie.

tak u mnie juz po, babcia zjadła pudding 110g, aaaa jaaaaa, jakos nie mam apetytu
24 grudnia 2013 18:18 / 1 osobie podoba się ten post
alexia

U mnie nie ma zadnej kolacji wigilijnej ,a sama sobie zrobie dopiero po 21 jak PDP bedzie juz w lozeczku..
24 grudnia 2013 18:18 / 2 osobom podoba się ten post
alexia

Alexia ja już po kolacji,wreszcie,babcia już w łóżeczku,dziadek jeszcze TV ogląda a ja słucham świątecznych piosenek na yubtubie,no i prawie dzionek zaliczony.
24 grudnia 2013 18:21 / 2 osobom podoba się ten post
alexia

Moje pdpy to ewangelicy , więc u mnie prawie cisza w tym temacie . Niedawno przyjechał na swoim wózku drugi syn babuszki i razem wzięli się za gotowanie , taaaa......... Ja jestem potrzebna <tylko> co 3 minuty , aby coś podać , przełożyć , zamieszać ... No , ale pomocy nie potrzebują , bo ja przecież nie potrafię po niemiecku gotować  !  Zastanawiam się tylko , o której skończę sprzątać kuchnię po tym gotowaniu, heh....

A tak ogólnie , to już się wyryczałam , wysmarkałam i pogadałam przez tel. z rodzinką . Teraz dochodzę do siebie. )))
24 grudnia 2013 18:23
mamusia2

Alexia ja już po kolacji,wreszcie,babcia już w łóżeczku,dziadek jeszcze TV ogląda a ja słucham świątecznych piosenek na yubtubie,no i prawie dzionek zaliczony.

Tez bym tak chciala . U mnie maz PDP dopiero o 18 kaze mi wyciagac PDP na wozek , czasem bywa i pozniej . Dopiero potem mam gotowanie kaszek lub innych papek . A ok.21 marsz do lozka ...
24 grudnia 2013 18:24 / 6 osobom podoba się ten post
mamusia2

To tak jak u mnie.A z zabawnych rzeczy to to ze babcia nawet jajka na kolacje ugotowala bo ja przeciez dzis miesa nie jem ha ha No to Wielkanoc tez juz mam zaliczona hihi
24 grudnia 2013 18:24
Macie dobrze, a ja o wiele dłuższy dzień będę miała :(
24 grudnia 2013 18:28
alexia

Macie dobrze, a ja o wiele dłuższy dzień będę miała :(

To moze i lepiej ze masz zajecie.Takie siedzenie w Wigilie nie nalezy do radosnych
24 grudnia 2013 18:35
ORIM

To tak jak u mnie.A z zabawnych rzeczy to to ze babcia nawet jajka na kolacje ugotowala bo ja przeciez dzis miesa nie jem ha ha No to Wielkanoc tez juz mam zaliczona hihi

Orim,to miałeś 2 w 1 ,za jednym zamachem,obeszłeś Wigilię i Wielkanoc,zazdroszczę,hi,hi a tak na poważnie to moja babcia wstaje w nocy,więc nie wiem czy to dobry pomysł że tak szybko poszła spać,ale przeżyłam samotną wigilię to przeżyje i babcie,hi,hi.